עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי גירסאות PS3 - נקנה מחר

Featured Replies

פורסם

ההבדל בין PAL לNTFC זה רק בסרטים נכון?

לפי מה שהבנתי עכשיו אז כל הסרטים החדשים יוצאים לשתי הפורמטים... אמר לי המוכר שNTFC זה סרטי A והPAL זהAB ועכשיו כל הסרטים יוצאים ABC ככה ששתי הגירסאות לא משנות שתייהם אותו דבר

והיה רשום באיזה חנות אחת שיש בNTFC בעיה במשחקי רשת זה נכון? כי אם כן אין מצב שאני קונה NTFC

ההתלבטות היא בגלל שמצאתי NTFC עם 2 שלטים 2 משחקים וכבל HDMI ב2300 ש"ח

פורסם

תראה למשחקי PS3 זה לא משנה כי אין להם הגנה אזורית

אבל למשחקי PS1 (לא שזה מעניין מישהו ) יש הגנה אזורית למשחקי PS2 (כרגע הPS3 שיש בשוק גם ככה לא תומכים בהם )

יש הגנה אזורית

לסרטי DVD ובלו רי יש הגנה אזורית (אולי היום לא מיושם הרבה בבלו רי אבל אולי בעתיד אם הפורמט יהיה מספיק נפוץ

האולפנים יחליטו כן להכניס הגנה אזורית )

ברשת אין חשיבות כי אתה יכול לעשות משתמש נפרד לכל אזור מכל PS3

בכל מקרה אני כן ממליץ לך על PAL כי אם חבר מביא DVD או האחין שלך רוצה לצפות בטיפ אף או משהו

עדיף מכשיר שמסוגל לנגן כל מה שנפוץ בארץ

פורסם

קרירין - אם אין ניסיון - עדיף לא לספר אגדות ...

אין הגנה איזורית על משחקי PS1 בPS3.

לא בדיסק שניסיתי ובטח לא דרך הPSN שקונים (רמז - יש לי משחקי PS1 שקניתי בחנות האמריקאית על PS3 אירופאי ואני משחק גם בPSP האירופאי שלי איתם).

אם אתה לא בטוח במה שאתה אומר - עדיף לא להגיד.

לגבי סרטים ובלו ריי - יש הגבלה איזורית.

בבלו ריי זה לא נאכף ברוב הסרטים - אבל קיים.

משחקי PS2 - זה לא רלוונטי - כי הSLIM לא תומך כרגע ואם יצאו כDOWNLOADABLE CONTENT - לא תיהיה החובה לעשות הגנה איזורית (רמז - תבדוק למה יש הגנה כזו מראש)

לגבי משחקים ברשת - אין לך מה לפחד - זה תלוי במשחק ובכ"א - אתה לא מוגבל.

ואלי - NTSC - לא NTFC.

הייתי קונה אירופאי ומוסיף עוד שלט מישפאר בכ100 ש"ח יותר ממה שאמרת לאחריות יותר אמינה בשנה הראשונה.

פורסם

משחקי PS2 - זה לא רלוונטי - כי הSLIM לא תומך כרגע ואם יצאו כDOWNLOADABLE CONTENT - לא תיהיה החובה לעשות הגנה איזורית (רמז - תבדוק למה יש הגנה כזו מראש)

בתוכן דיגיטאלי יש לא פחות הגנה אזורית מאשר בתוכן פיזי, בד"כ אפילו יותר בגלל הסכמים על זכיונות ההפצה IE החברה שמפיצה את המחשק באירופה היא לא אותה חברה שמפיצה את המשחק בארצות הברית. ויש ממש לא מעט משחקי PS2 שהופצו ע"י חברות שונות באזורים שונים, בעיקר כל אלה שהגיעו מיפן וקוריאה.

פורסם

דובי אבל זה לא רלוונטי בPS3 כי אתה יכול לפתוח משתמש נפרד לכל אזור

ככה שאין משמעות בכלל להגנה אזורית בPSN

אם משחק לא יופץ באזור מסוים תיקנה אותו מאזור אחר וזהו

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שלא ניראה לי שאני יקנה \ ישכיר סרטי BLU-RAY אז אין שום הבדל חוץ מיזה?

וליביו אתה בטוח שאפשר לקנות שלט מישפאר ב100 שקל??? הכי זול שראיתי היה 300!

פורסם

ברור שאי אפשר לקנות מישפאר שלט ב100 ש"ח

הנקודה היא שאפשר לקנות PS3 בסביבות 2100 של ישפאר + שלט ב300 -> סה"כ 2400 - כלומר 100 ש"ח מעל ההצעה שלך אבל עם אחריות של ישפאר

פורסם
  • מחבר

אחי אתה כניראה לא הבנת אבל ההצעה שהבאתי היא כן עם אחריות של ישפאר! ההתלבטות היחידה שיש לי זה בגלל שההצעה הזאת היא NTSC

פורסם

היא לא.

ישפאר לא מיבאת מכשירים NTSC.

נקודה סוף פסוק.

או שיש לך אי הבנה עם המוכר , או שהוא מנסה לרמות אותך.

ככה או ככה - ישפאר יבואני סוני - מביאים מסוני אירופה רק מכשירי PS3 של PAL.

ליביו

פורסם

לא עדיף כבר להביא מחו"ל? יצא הרבה יותר זול. 2300 זה מה שאני שילמתי לפני שנה וחצי ועוד זה היה עם GTA4 ושלט DS3 נוסף.

אגב, מישהו יודע עם הספק ב-slim הוא גם אוניברסלי?

פורסם

לפי מה שיצא לי לקרוא ברשת כן הוא אוניברסלי

פורסם

מאירופה לא יצא יותר זול משמעותית , מארה"ב - תלוי אם אתה משלם מיסים כשאתה נכנס.

הספק - אוניברסלי.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים