עבור לתוכן

גלישה איטית בזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני חווה גלישה איטית בשעות הערב האם מישהו נתקל בזה ?

פורסם

בדיוק באתי לפתוח על זה פוסט.

גם אצלי זה ככה, התחיל אתמול בלילה ומחריף מאז, העניין הוא שהאיטיות מורגשת בעיקר בגלישה אל אתרים מהארץ, אתרים מחו"ל עולים תקין.

גולש עם 014 ובזק.

פורסם
  • מחבר

האיטיות היא בעיקר באתרים בחו"ל וגם בחלק באתרים בארץ דרך אגב אני גולש עם 014 והוט אשמח לשמוע עוד תגובות.

פורסם

כנ"ל גם כאן, בזב"ל+בזק האטה רצינית מאתמול בערב.

פורסם

לי כבר חודשיים יש בעיות קשות של איטיות וזה רק מחמיר.

אבל אולי זה הוט במקרה שלי, לא בטוח שזה 014.

פורסם

כנ"ל גם פה,

אני חושב שזה כבר יומיים. ואחרי ההערה פה באמת שמתי לב שאתרים ישראלים בקושי זזים, אתרים מחו"ל יותר מהירים משמעותית (אבל אני חושב שעדיין יש איטיות, זה ממש לא מיידי כמו שהיה פעם).

השאלה אם זה קשור לתשתית בזק או לספק בב"ל.

זה ממש מתיש, להגיע לעמוד הזה לקח דקה של אולי 2 או 3 לינקים.

פורסם

אצלי הגלישה חזרה למהירות נורמאלית יחסית.

פורסם

אני גם מרגיש איטיות מסויימת כבר תקופה... בזק + 014

פורסם

גם לי יש איטיות בערב, ה PING'S עולים השמיימה ואין עונה ואין בא.

כנראה תקלה זמנית אולי הם יסדרו את זה בקרוב. (כמו כל שנה)

פורסם

ממה שהבנתי כשיש עומס חבילות הלא-גיימר מקבלות עדיפות נמוכה.

פורסם

יש לי תשתית בזק + בב"ל 014 במהירות של 4 מגה.

אתמול בערב (מוצ"ש) היה פשוט נורא ואותו דבר היה בדיוק גם מוצ"ש שעבר. בנוסף לגלישה האיטית ה-utorrent היה עוד יותר נורא, הוספתי טורנטים משלושה טראקרים שונים ששלושתם מהשורה הראשונה של הטראקרטים הפרטיים (אחד מהם הוא TL שנכתב פה שרשור די ארוך על הבעיות איתו ו-014).

היחס בין הPEERS לSEEDS היה מאוד גבוה ואף על פי כן היוטורנט פשוט לא התחבר למשתמשים אחרים.

בדקתי מהירות באתר של בב"ל, כמובן שקיבלתי מהירות מקסימלית, בנוסף ניתקתי את הראוטר, ניסיתי ישירות למודם - הכל וללא הועיל.

לאחר כמה זמן, משהו כמו שעה או שעתיים לקראת הלילה פתאום זה התחבר והוריד על מהירויות נורמליות.

דבר נוסף שקורה זה לפעמים לא רק שהמהירות הורדה איטית, אלא אפילו יש בעיה בהורדת הקובץ טורנט עצמו מTL וכשלבסוף הטורנט "יורד" הוא פגום.

שמתי לב גם שכשאשר אני מבצע UPLOAD ישנה העדפה משמעותית לPEERS עם IP ישראלי שזה לכשעצמו נשמע מצויין, אבל באתה מידה הפוך יכול להיות רע מאוד.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לי אותה בעיה עם בב"ל על WOW. התקשרתי לשירות הלקוחות ואין להם לא פתרון ולא תשובה כלשהי למה זה קורה. אם זה לא יסתדר תוך כמה ימים, אין ברירה מלעבור לספק אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים