עבור לתוכן

איך עדיף להגיע לבאר שבע מתל אביב-רכבת או אוטובוס?

Featured Replies

פורסם

לדעתי, חוץ מנסיעה מהדרום לצפון (וכאן יש הבדל משמעותי) אין סיבה כל כך ליסוע ברכבת.

פורסם

לדעתי' date=' חוץ מנסיעה מהדרום לצפון (וכאן יש הבדל משמעותי) אין סיבה כל כך ליסוע ברכבת.

[/quote']

נוח יותר, אין פקקים, מיזוג טוב יותר, שקט יותר, לא מסריח, פחות מחבלים...

:smile1:

פורסם

אני אישית תמיד העדפתי אוטובוס

יותר שקט. לוקח כשעה ורבע.

פורסם

אוטובוס - בשעות בהן אין פקקים נוסע כשעה ועשרים (תחנה מרכזית לתחנה מרכזית). במידה ויש פקקים יכול לקחת 1:40 ובשעות הבוקר אף שעתיים.

רכבת - ממוצע של כשעה וחצי-שעה ארבעים (נכון ללפני כחצי שנה, הם "משפצים" את המסילה כל הזמן, אז הזמנים משתנים), אך יש הרבה תקלות לא צפויות שגוררות עיכובים.

רכבת פי-2 יותר יקרה. פרט לימים בהם לא היו רכבות אלא רק אוטובוסים, מעולם לא עמדתי באוטובוס. ברכבת - תלוי איפה עולים.

פורסם

אוטובוס בחיים לא לקח לי פחות משעה ורבע, וגם שעה ורבע זה היה משהו חד פעמי.

נסיעה באוטובוס לוקחת בדרך כלל שעה וחצי עד שעה ו45 דקות.

רכבת לוקחת אותו הדבר בערך.

רכבת יותר יקרה, אבל יותר נוחה לא בשעות העומס.

אני נסעתי כבר כמה פעמים לת"א באוטובוס

ולדוגמא בחמישי האחרון גם נסעתי

לשם זה לקח שעה ו-10 דקות

בחזרה זה לקח לי שעה ו-5 דקות

פורסם

אני ממש לא יודע על מה אתם מדברים, שלוש שנים נסעתי פעמיים+- בשבוע בקו תל אביב-באר שבע והאוטובוס היה יותר נוח ויותר מהיר כמעט תמיד.

פורסם

בתור אחד שנוסע בקו הזה באופן קבוע , במשך זמן ממושך מאוד אני יכול להגיד לך ללא ספק שבימי חמישי וראשון , אין לך מה לחפש ברכבת ישראל אלא אם כן אתה רוצה לעמוד כל הנסיעה ולאחר , בשאר ימי השבוע - זה בערך אותו דבר רק שבעקרון יותר נוח ברכבת-מרווח , אני אבל יושן כל הנסיעה אז לא משנה לי ,

בנוסף האוטובוס מגיע בקביעות אחרי שעה וחצי ליעד , 370+380 , רק תיקח בחשבון שיש עומס בשני הדרכים , ולא בטוח שתצליח לעלות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים