פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים אני מעוניין להתקין MICROSOFT VISUAL STUDIO 8 או יותר אם יש (??) אני רוצה להקים סביבת פיתוח מושלמת כך שאוכל לעבור בין כמה שיותר אפליקציות במהירות ללא עיכוב.המפרט שלי : intel QUAD Q8400 2X2GB ram 800 Mhz kingstone WD 500 GB 32MBאינני מבין כלל במערכות הפעלה, הדבר היחידי שהבנתי זה את עניין ניצול הזיכרון במערכות 32 - 64 ביט. מה הייתם ממליצים לי להתקין לעבודה טובה ושוטפת, וניצול מירבי של המשאבים?לגבי ווינדוס 7, עבדתי איתה ומאוד נהנתי. מערכת קלה ופשוטה. איך אוכל להשיג RC ל-64 ביט עכשיו שההורדה מהאתר בוטלה??אשמח לעזרה.נעם
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים אין יותר RC להורדה .בעוד כחודש תוכל לקנות . מותקן במחשב זכרון פיזי של 4 GB , מערכת הפעלה 64 ביט תוכל לנצל את יכולת הזכרון המקסימלית .
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים קודם כל הייתי ממליץ לך לשנות את הכותרת לניסוח ענייני יותר שמציג את השאלה. אחרת כנראה כמות האנשים שיכנסו תהיה קטנה יותר (והכותרת הנוכחית נוגדת את חוקי הפורום).לשאלתך, קח בחשבון דבר אחד. מערכת 64 BIT צורכת כ-20-30% יותר זיכרון. כלומר, היא אולי מזהה ומשתמשת בכל ה-4GB זיכרון שיש לך, אבל בגלל שהיא צורכת (וכנ"ל כל תוכנה בה) יותר זיכרון - כמות הזיכרון החופשי שיש לך לנצל לא תשתנה ואולי אף תקטן. כמו כן, קח בחשבון שאתה צריך גרסאות 64BIT לכל אחת מהתוכנות בהן אתה מתכוון להשתמש. אם תעבוד עם גרסת 32BIT של התוכנה בסביבת מערכת הפעלה 64BIT, התוכנה תפעל בשכבת 32BIT ותהיה נתונה לכל המגבלות הרגילות של 32BIT.כיום עבור ריבוי יישומים הייתי ממליץ עדיין על מערכת 32BIT אלא אם כן:1) יש לך יישום ספציפי שצריך לנצל לבדו יותר מ-2GB של זיכרון.2) אתה חייב לצרכים מסוימים לבדוק איך דברים פועלים בסביבת 64BIT (ובמקרה כזה הייתי פשוט מתקין VM - מכונה וירטואלית - לצרכי בדיקה).3) התוכנות שלך מיועדות ובנויות לעבוד בצורה הטובה ביותר על מערכת 64BIT.
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים מחבר תודה רבה על התגובה .אם כן, האם אני צריך בעצם התקנה של VISUAL STUDIO מיוחדת ל64 ביט??
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים אם אתה רוצה תוכנה שמיועדת ל-64BIT אז אתה צריך התקנה שמיועדת לסביבת 64BIT. אחרת מדובר בתוכנת 32BIT שניתן להתקינה (ככל הנראה) על מערכת של 64BIT אך היא תפעל בשכבת 32BIT.אני לא יודע אם יש לVS2008 גרסת 64BIT וגם לא רואה בכך צורך. לא חושב שיש לתוכנה מה לנצל או להפיק מסביבת 64BIT. אם אני לא טועה בגרסאות שהן לא ה-Express יש תמיכה ברכיבים שמיועדים לכתיבת יישומים עבור מערכות 64BIT אם אתה מפתח עבור מערכות כאלה.כיום הייתי ממליץ עדיין להתקין מערכת 32BIT עבור רוב המשתמשים.
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים VS2008 על מערכות 64BIT תומכת בתוכנות 64BIT.זה לא משנה על איזה מערכת אתה כותב, הדיבוג במילא יהיה על סביבה אחרת.תרים VM עם VMware player/WS שידמה את סביבת הלקוח הסופית, במקום debug לוקאלי, תריץ את התוכנה בVM וVS יודע לעשות את זה לבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.