פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים האם יש באמת אתרים שעושים את זה אבל מהימנים?אני לא מדבר על אתרים של ללחוץ על כפתור ולקבל סנט, אלא אתרים שכן צריך להשקיע ולעבוד.יש למישהו ניסיון?ועוד משהו, אני רוצה לקנות גיטרה וחשבתי אולי לקנות מאיביי, חוץ מהמחיר והמשלוח, אני צריך לשלם עוד משהו??תודה רבה לעוזרים D:
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים מכס! והרבה!לא בטוח שיצא לך משתלם. המשלוח נורא יקר בגלל הגודל.ובקשר להרוויח כסף - אין ארוחות חינם מצתער.
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים אם אתה מעוניין בגיטרה תבדוק פה :www.guitarcenter.comחנות מומלצת ואמינה עם מחירים מאוד זולים (כמובן לעומת בארץ..) הרבה יותר אמין משם מאשר באיביי ..
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים מחבר אם אתה מעוניין בגיטרה תבדוק פה :www.guitarcenter.comחנות מומלצת ואמינה עם מחירים מאוד זולים (כמובן לעומת בארץ..) הרבה יותר אמין משם מאשר באיביי .. הם לא עושים משלוחים לארץ....
פורסם 2009 באוקטובר 1016 שנים תקרא למפלצת בשמה- מזימות פירמידה, או בשם העדין יותר, רשת שיווק רב שכבתית. להתרחק מזה כמו אש, אלא אם אתה מאלה שבראש הפירמידה...הכל טוב איתך?תפסיק להגיד דברים סתם שאתה לא יודע.אין פה שום פירמידה.אתה אדון לעצמך ולא תלוי באף אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.