עבור לתוכן

מדוע יש אופנה באתרים בארץ להציע את החומרה הכי מפוצצת ואין שום דבר במלאי ?

Featured Replies

פורסם

בכמעט כל האתרים בארץ, כל המוצרים שעולים מעל 50 שקל בכלל לא מצאים במלאי של החנות, אם אתה מזמין, הם מזמינים

שזה בסדר לדברים ממש ממש ממש יקרים, אבל פשוט אין לאף אחד כלום !

הם גם אף פעם לא רושמים שצריך לעשות BACKORDER מתחת לכל מוצר, הם פשוט שמים תמונה ומחיר ויאללה, מי שמזמין מזמין, שיחכה שבועיים.

לא נשמע דבר כזה באף חנות שמכבדת את עצמה בעולם ואם כן, רשום בבירור שזה BACKORDER בשחור בולט.

לכל בעלי החנויות, כמו שאני לא פותח אתר ומוכר שם מכוניות על של בוגאטי שאין לי, תפסיקו לעשות שטויות ואל תשימו דברים שאתם לא מביאים בסטוקים סדירים לחנות שלכם, מספיק לעשות ג'אחות ולפוצץ את האתר בכל חומרה חדשה שיוצאת אפילו שאין לכם אותה ועוד בלי לרשום שזה בהזמנה.

פורסם

לא עניין של אופנה.

אין שום חנות, אמיתית או וירטואלית שיכולה להחזיק כל מוצר במלאי ואפילו פרומיל אחד של כל המוצרים (לפחות בתחום המחשב).

יש לא מעט מוצרים שכלל לא נמצאים במלאי היבואנים בארץ - אין שום פסול בפרסומם, יש חנויות (לא רבות) שמציינות שניתן להזמין

ולהבדיל, מציינות שמצוי במלאי - לא אפרט, בכדי לא לתת פרסומת חינם - מה הבעיה לטלפן ולבדוק זמינות הפריט ?

חנות רצינית תזמין לך מוצר תוך יום יומיים מיום התשלום או חלקו במדה והמוצר נמצא אצל היבואן.

יש לא מעט אנשים שבכלל מזמינים מוצרים מחו"ל, ואז ? מקבלים מיד ?

כאמור, לא עניין של אופנה, כך פועלות חנויות וירטואליות.

קבל דוגמה לטריק "עקום" בתחום מוצרי הצריכה האלקטרוניים המקובל ברחובות הראשיים במנהטן ניו יורק - שמים מוצר פופולארי

בחלון הראווה במחיר קורץ ביותר, לפעמים בחצי מהמחיר האמיתי של המוצר, המחיר הקורץ מודגש באותיות קידוש לבנה כמובן,

נכנסת לחנות, בקשת לרכוש - המענה המחוייך הוא: לצערנו "עקב הביקוש הגדול המוצר אזל מהמלאי"..... אבל יש לנו מוצר דומה,

שעולה "קצת" יותר ואתה יכול לקבל מיד.... כמובן שהמוצר המבוקש מעולם לא היה בחנות במחיר הקורץ במיוחד, זו שיטה לגרום

לך להכנס לחנות, ואולי להתפתות לרכוש מוצר דומה במחיר מלא.

ולמה כל הסיפור הנ"ל ? ככה זה במסחר - אל תצפה להגינות אבסולוטית ומסחר הוגן.

ולעניינינו, קיימת רשת גדולה בארץ לחומרת מחשב המציינת במפורש זמינות המוצר בסניפים השונים וגם אז רצוי לטלפן ולוודא.

(התמונה שהוספתי להמחשה הוסרה ע"י הכותב .)

אתה לעולם תקנה בחנות אמינה שסומך עליה ומרוצה - אין דבר כזה גם מחיר טוב, שרות טוב, זמינות מלאה , אדיבות של המוכר וכו' וכו' .

התפשרות נדרשת.

פורסם
  • מחבר

שמע, אני מניח שמסחר זה מסחר ואתה צודק.

בשבילי, אני מעדיף מעכשיו להזמין הכל מאיביי כדי לחסוך עצבים על החוצפה של חנויות כאן.

אחריות תטופל עם היצרן העולמי עצמו, לוקח שבועיים שלוש- אבל אתה מקבל אחריות, כאן אתה רב שבועיים שלוש ואז מקבל אחריות- לא בריא ללב

אני כבר לא יודע איזה סיבה נשארה לצרכן הישראלי לקנות חומרה בישראל

-אין אחריות אמיתית, אתה מסתמך על טוב לב של חנויות ש50 אחוז מהפעמים זורקות אותך, אתה משחק רולטה רוסית עם הכסף

- מחיר פי 2-3 מחו"ל על כל משהו שיותר יקר מפד לעכבר

- שום דבר במלאי, זמן אספקה בין שבוע ל10 ימים כמו איביי

- משלוח של 12 קילומטר עולה 30-60 שקל ברוב החנויות, הם לא שמעו על FREE SHIPPING אף פעם, כאילו הם לא מנסים למשוך אותך בשום צורה

בגדול מה שאני אומר פה זה דבר אחד - תצאו מהנישה של השוק שנכנסתם אליה (כל בעלי החנויות כאן), זה ממש מגעיל בהסתכלות מהצד והחוסר מקצועיות שולט כאן ברמות שפשוט אני מתבייש שיש חנויות כאלה איפה שאני גר, שאיזה תייר לא יחשוב שאנחנו חיים לפני 200 שנה ואני לא אציין איזה חנויות.

קצת מקצועיות - תפתחו ספר על עסקים, על איך למשוך לקוחות, על שירות לקוחות, אני יכוטל להמליץ בפרטי= אבל תצאו מהפלאפליית מחשבים שלכם

פורסם

אתה צודק ב 100% המחירים שגובים פה למשלוח בארץ גבוהים בהרבה.

אני בזמנו קניתי חבילה ב EBAY (די גדולה אבל לא שוקלת הרבה - גודל של כרטיס מסך ממוצע)

עלה לי 50 דולר - מרחק של 8000 קילומטר.... (בערך...) שזה יוצא גרושים לק"מ .

פה דורשים 40-60 שקל למשלוח שזה שחיטה!!!!

אבל הבעיה הרצינית פה זה המימוש אחריות.

דוגרי לממש אחריות בחו"ל זה כאב ראש לא קטן!

לא שבארץ זה כזה כיף.

ושלא נדבר על זה שצריך לעקוץ את המכס כל פעם.

פורסם

שמע, אני מניח שמסחר זה מסחר ואתה צודק.

בשבילי, אני מעדיף מעכשיו להזמין הכל מאיביי כדי לחסוך עצבים על החוצפה של חנויות כאן.

אחריות תטופל עם היצרן העולמי עצמו, לוקח שבועיים שלוש- אבל אתה מקבל אחריות, כאן אתה רב שבועיים שלוש ואז מקבל אחריות- לא בריא ללב

אני כבר לא יודע איזה סיבה נשארה לצרכן הישראלי לקנות חומרה בישראל

-אין אחריות אמיתית, אתה מסתמך על טוב לב של חנויות ש50 אחוז מהפעמים זורקות אותך, אתה משחק רולטה רוסית עם הכסף

- מחיר פי 2-3 מחו"ל על כל משהו שיותר יקר מפד לעכבר

- שום דבר במלאי, זמן אספקה בין שבוע ל10 ימים כמו איביי

- משלוח של 12 קילומטר עולה 30-60 שקל ברוב החנויות, הם לא שמעו על FREE SHIPPING אף פעם, כאילו הם לא מנסים למשוך אותך בשום צורה

בגדול מה שאני אומר פה זה דבר אחד - תצאו מהנישה של השוק שנכנסתם אליה (כל בעלי החנויות כאן), זה ממש מגעיל בהסתכלות מהצד והחוסר מקצועיות שולט כאן ברמות שפשוט אני מתבייש שיש חנויות כאלה איפה שאני גר, שאיזה תייר לא יחשוב שאנחנו חיים לפני 200 שנה ואני לא אציין איזה חנויות.

קצת מקצועיות - תפתחו ספר על עסקים, על איך למשוך לקוחות, על שירות לקוחות, אני יכוטל להמליץ בפרטי= אבל תצאו מהפלאפליית מחשבים שלכם

למה שהחנויות יעשו משהו מכל הדברים שהצעת, אם הלקוחות זורמים אליהם כמו מים? הרי כל שינוי במדיניות של אחת מהחנויות תהיה שווה בטווח הקצר[וכנראה שגם בארוך] להפסד כסף. הצרכן הישראלי לא חזק, הוא לא חכם, הוא לא יודע לעשות חרם/מרד/וואטאבר[וכן זה כולל גם אותי], אז מה לעשות שאנחנו נדפקים בסופו של דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים