עבור לתוכן

קניתי סמסונג B530 חדשה ואני נתקל בבעיות

Featured Replies

פורסם

אהלן,

כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה:

לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350.

את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG. כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש (בעיקר שימוש בתוכן גרפי - תמונות, משחקים) התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב.

אך כעת היא חזרה!

קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות -

הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין אות על מרקע הטלווזיה.

והבעיה השניה שלוקחת אותנו אחורה - התקלה המדוברת חוזרת - הפעם בחיבור ה HDMI. הטלווזיה מחוברת בכבל HDMI TO HDMI והתקלה מתרחשת אחת לכמה זמן.

בואו נסכם:

אני לא מצליח לחבר שני מסכים, אלא רק את הטלווזיה לבד או את המסך 19 לבד וכאשר אני מחבר את הטלווזיה - מתרחשת התקלה הנוראית.

בעקרון, אני יכול לנסות להשיג כבל של DVI TO HDMI אבל זה די יאבד מהפואנטה של כבל HDMI (שמעביר גם סאונד לטלווזיה) ובכלל, הכרטיס מסך תחת אחריות אז למה לא לקבל תמורה הוגנת לכספי?

לדעתכם, האם קיים פתרון מלבד לגשת לחנות בה רכשתי המחשב ולדרוש תיקון התקלה?

(דרייברים ושאר פרמטרים מעודכנים כמובן)

תודה רבה לכל משיב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים