פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים עובדה תמוהה זו הפתיעה אותי עד מאוד היום בבוקר. מעבר לעובדה שבינתיים הוא לא עשה שום דבר משמעותי מעבר לדיבורים אני חושב שהבחורעושה יותר נזק מתועלת. צפון קוריאה ואיראן מצפצפים עליו, בתחום הכלכלי, למרות הבזבוזים החסרי הפרופורציה, הוא לא מצליח להרים את הכלכלהובמזרח התיכון כבר מזמן אף אחד לא מתייחס אליו ברצינות. אובמה הוא דמגוג מצוין ותו לא.
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים מחזק. אני לא מבין על שום מה בכלל הוא יבל את הפרס חוץ מהנאומים המוצלחים שלו?! :
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים עובדה תמוהה זו הפתיעה אותי עד מאוד היום בבוקר. מעבר לעובדה שבינתיים הוא לא עשה שום דבר משמעותי מעבר לדיבורים אני חושב שהבחורעושה יותר נזק מתועלת. צפון קוריאה ואיראן מצפצפים עליו, בתחום הכלכלי, למרות הבזבוזים החסרי הפרופורציה, הוא לא מצליח להרים את הכלכלהובמזרח התיכון כבר מזמן אף אחד לא מתייחס אליו ברצינות. אובמה הוא דמגוג מצוין ותו לא.צפון קוריאה ואירן צפצפו בגדול על בוש (וגם רוסיה לא טמנה את ידה בצלחת). שים לב לציטוט מהכתבה:פרס נובל לשלום מוענק מדי שנה לאנשים שפעלו למען השלום ושהחליפו את דרך המלחמה במשא ומתן בכדי להגיע לשלוםוהצדק עימם וזאת מכיוון שיכול להיות שיעברו שנים רבות ללא הסכם שלום באף מדינה על גבי הגלובוס, האם לא יחולק פרס נובל למי שמתאמץ כדי להגיע לשלום?
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים עובדה תמוהה זו הפתיעה אותי עד מאוד היום בבוקר. מעבר לעובדה שבינתיים הוא לא עשה שום דבר משמעותי מעבר לדיבורים אני חושב שהבחור עושה יותר נזק מתועלת. צפון קוריאה ואיראן מצפצפים עליו, בתחום הכלכלי, למרות הבזבוזים החסרי הפרופורציה, הוא לא מצליח להרים את הכלכלה ובמזרח התיכון כבר מזמן אף אחד לא מתייחס אליו ברצינות. אובמה הוא דמגוג מצוין ותו לא. כול הכבוד לו-ללזכות בפרס מבלי לעשות דבר.רק שיזכור להחביא את הפרס אחרי מלחמת העולם השלישית שתיפול עלינו בגללו
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים מחבר עם כל הכבוד, הוא מתאמץ יותר בדיבורים ופחות במעשים. יש לו כוונות טובות, אבל אין צורך לרוץ לחלקפרס נובל על כוונות טובות.ונכון, איראן וצפון קוריאה צפצפו על בוש. ההבדל הוא שבוש לא הבטיח הרים וגבעות ושלום כלל עולמי כשנבחר להיות נשיאלכן גם הציפיות ממנו באופן טבעי היו נמוכות יותר.
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים נראה לי שהשופטים משוחדים או שהם ערבים ...... הפרס הזה הפך לבדיחה ברגע שערפאת זכה בו. :hizuk:
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים לדעתי הפרס מגיעה לו - וזה הכל יחסיהוא כן "ניסה" לפתור דברים באמצעים דיפלומטיםצפון קוריאה ואיראן מצפצפים עליו,מה איכפת לו מצפון קוריאה? הם הדאגה של הסינים,הרוסים, היפנים וד.ק (שכמובן ירוצו לאמריקנים וירכשו מערכות הגנה בשווי מיליארדים)האירנים לא מצפצפים עליו מי ש"עושים לו בעיות" כרגע הם הרוסים (הרי הם אלה שמספקים לאירנים את הידע והכלים) שבתורם האמריקנים גם עשו להם לא מעט בעיות (כמו: אוקראינה, פולין, קשרי מסחר עם הסינים)ובכל מקרה האירנים גם הבעיה של הסעודים (כסף כבר אמרנו?), והסוריםלמרות הבזבוזים החסרי הפרופורציה, הוא לא מצליח להרים את הכלכלהלא ממש באשמתו, הוא לא קוסםאובמה הוא דמגוג מצוין ותו לא. הוא לא דמגוגלדעתי הוא בן אדם מאוד חכם שלא רץ אם הראש בקיר ומנסה להיות השוטר העולמי קודם כל הוא דואג לאינטרסים של המדינה שלוואיזה אינטרס יש לו לעצור את אירן וצפון קוריאה באמצעים צבאים כרגע? אם המשבר יפתר זה יהיה הסכם בין האמריקנים והרוסים - לא יודע עד כמה זה ברור לך אבל האירנים הם הכלבה הנובחת של הרוסים"ההבדל הוא שבוש לא הבטיח הרים וגבעות ושלום כלל עולמי כשנבחר להיות נשיאלכן גם הציפיות ממנו באופן טבעי היו נמוכות יותר. "גם הוא הבטיחשהוא דיבר על עירק?
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים מחבר מה זה "ניסה" בדיוק?הוא אפילו לא שנה בתפקיד נשיא, מתוכם הפעולה היחידה הממשית הייתה הימנעות מלהציב מערכות טילים בפולין. כל השאר היו גינויים ונאומים שאולי נשמעים טוב אבל לא מעבר.צפון קוריאה ואיראן זה בעיה כלל עולמית.למה? כי אלה משטרים לא יציבים, קיצוניים, שעלולים להחזיק בנשק גרעיני. האם היית נותן לחולה בבית חוליםפסיכיאטרי קלצ'ניקוב ורימונים? כנראה שלא, אף אחד לא יודע מה הוא יעשה איתם-פעולתו בלתי צפויה באמצעים הגיונים- כך גם המדינות האלה.ולכן מי שמתיימרלהיות דוקטור רצוי שיעשה כך שהחולים ישימו לב אליו ולא יתעלמו ממנו.כלכלה אומנם לא קשורה לשלום אבל זהו היטל פרגמנטי של השקפותיו של הנשיא. כאן לצורך הדגמה, מעשיו גורמים נזק עצום לכלכלה אלא שאותו רק יראו כעבור מס' שנים. אי אפשר לנהל מדיניות כלכלית ע"י הדפסת כסף אינסופית. אינני יודע אם אובמה אדם חכם, לא עשיתי לו מבחני IQ, אבל מה שהוא מקרין כלפי הציבור בעולם הוא המון דיבורים ומעט מעשים. להרבה אנשים יש תחושהשהוא עדיין חושב שהוא במערכת בחירות לנשיאות ולא נשיא מתפקד. נשיא של אחת המעצמות הגדולות בעולם לא אמור להיות כוכב תקשורת וסלבריטי כלל עולמי, כפי שהיא מצטייר בעיני רבים. רצוי לדבר אחרי תוצאות ולא לפניהם.בכל מקרה פרס נובל אמור להיות סמל מסוים. רוב המוחלט של מדענים, סופרים, הוגי דעות ומנהיגים רואים בפרס הזה נקודת שיא בחייהם משום סמלו וייחודו. הענקת הפרס לאדם כמו אובמה, שאולי עוד יעשה דברים בעתיד ויתרום לשלום אבל בינתיים רק "מנסה", היא מוקדמת מדי. אני בטוח שיש מועמדים אחרים, אולי פחות וזהרים ונוצצים, אך ראויים לא פחות לפרס הזה.
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים כלכלה אומנם לא קשורה לשלום אבל זהו היטל פרגמנטי של השקפותיו של הנשיא. כאן לצורך הדגמה, מעשיו גורמים נזק עצום לכלכלה אלא שאותו רק יראו כעבור מס' שנים. אי אפשר לנהל מדיניות כלכלית ע"י הדפסת כסף אינסופית. עוד ברברןהאם יש לך פתרון טוב יותר לכלכלה העולמית?ברור שבזמן רגיל זו לא מדיניות שהממשלה צריכה לנקוט, אבל זה לא בדיוק זמן רגיל, נכון?
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים האמת שהוא היה כנראה הכי טוב בפעילות למען שלום השנה..יש לכם מישהו בראש שהיה אמור לזכות בפרס?אמנם הוא לא הגיע להישגים אבל אני לא זוכר מישהו שהגיע להישגים יוצאי דופן השנה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.