פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים טוב החלטתי שהגיע הזמן להכין רשימה כזאת כי יוצאים משחקים לא רעים ב2010 אני מכניס לרשימה רק משחקי גימרים ולפחות רובם משחקים שצריכים לצאת טוב בסוף הרשימה אני יכניס משחקים שתאריך ההשקה לא ידוע ומשחקים שיש רק שמועות שהם בפיתוח 1- New Super Mario Bros. Wii משחק מאריו בסגנון הישן אבל אם אפשרות של עד 4 שחקנים ביחד יוצא בסוף 2009 2- Resident Evil: The Darkside Chronicles משחק יריות מסילה של קאפקום אם אלמנטים של ריזיטנד איוול יוצא בסוף 2009 3- Tatsunoko vs. Capcom משחק מכות של קאפקום בסדרת VS -המשחק יצא כבר ביפן אבל יצה במערב רק ב2010 אבל יעבור שיפורים לגרסה המערבית שתכלול עוד דמויות וגם מצב אונלין 4- Monster Hunter Tri משחק ציד מפלצות שיכלול מצב מולטי מקוון נרחב בנוסף למצב סינגל -המשחק יצא כבר ביפן אבל קאפקום שוקלים על שינוים בגרסה המערבית יוצא במהלך 2010 5- Red Steel 2 משחק יריות\חרבות שיצא בתחילת 2010 יחיב את התוסף מושאן פלוס 6- Rabbids Go Home המשחק רשום כמשחק הרפתקאות אבל לא ברור לגמרי איך יצא מה שכן ידוע שהפעם המשחק לא יהיה משחק מיני גיים אלה משהו שונה 7- No More Heroes 2 יוצא במהלך 2010 משחק פעולה מטורף והומוריסטי 8- Super Mario Galaxy 2 מהלך 2010 -באמת צריך לפרט ? 9- Metroid: Other M משחק מטרואיד חדש הפעם מצוות פיתוח שונה יוצא במהלך 2010 10- Tales of Graces JRPG של נאמקו יוצא ביפן בסוף 2009 וכניראה במהלך 2010 במערב 11- Samurai Warriors 3 לא ידוע אם המשחק באמת יצא טוב או לא אבל הוא מקבל באנדל ביפן וצריך לצאת במערב במהלך 2010 12- Silent Hill: Shattered Memories יוצא בנובמבר 2009 משחק אימה רימיק של המשחק הראשון בסדרה יצא גם לPSP וPS2 13- Sin and Punishment 2 משחק יריות בסגנון ארקידי -יוצא במהלך 2010 14- Epic Mickey אין הרבה מידע כרגע אבל יש אתר רישמי שכל כמה ימים יגיע מידה נוסף - http://gameinformer.com/mag/mickey.aspx בכל מקרה התמונה ניראת מגניב 15- אין הרבה מידע ואם בכלל יצא השנה אבל סקוור הכריזו על דרגון קווסט ראשי לWII ככה שאולי יצא השנה ואולי לא שמעות פה אין מספרים ותאריכים כי אלו בגדר שמועות שסביר להניח שחלקם באמת בפיתוח פיקמין 3 זלדה חדש וSTAR FOX חדש אם למישהו יש עוד משחקים להוסיף לרשימה אז בבקשה רק בלי משחקי קזואל\משפחות\משחקי דרג ז\או משחקי ספורט שיוצאים כל שנה אני רוצה לשמור על הרשימה כרשימה של משחקי גימרים ולא משחקים כמו FIFA וWWE כבודם במקומם לא מתאימים לפה כי הם יוצאים כל שנה ואני לא רוצה דברים שברורים לכולם פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.