פורסם 2010 באפריל 115 שנים וזה יורוליג לא גביע אירופה , גביע אירופה זה המפעל שממנו ירושלים עפה השבוע...משכורות לא נפגעות , בונוסים כנראה שכן...
פורסם 2010 באפריל 815 שנים מחבר הליגה חוזרת היום ביום שלישי ירושלים הפסידה לאשדוד בכל מקרה היום ישדרו את בני השרון נגד מכבי תל אביב בערוץ 10 ובערוץ 5HD בערוץ 5 הרגיל ישודר גם משחק לא זוכר איזה קבוצות המחזור הפעם הוא בעיקר קרבות על מיקום כי הסיכוי של ה4 אחרונות להגיע לפליאוף העליון נמוך אבל בפליאוף העליון יש 3 קבוצות שיכולות לסים במקום 8 שזה אומר מכבי תל אביב וסיכוי חזק להדחה לפני הפינל פור
פורסם 2010 באפריל 815 שנים למה נס?? כבר אמרתי את זה מס' פעמים , לבני השרון יש קבוצה טובה מאוד.הדבר היחיד שעומד לרעתה היום זה שמכבי אחרי הפסדים/הדחות מהיורוליג מגיעה יותר נחושה למשחקי ליגה.דווקא אחרי נצחונות גדולים ביורוליג אפשר לתפוס את מכבי לא מוכנה...
פורסם 2010 באפריל 815 שנים מחבר התיאשתי התחלתי לראות רק מהמחצית כי לא הייתי בבית אבל עכשיו שמעל 20 אפרש רבע אחרון אין לי טעם לראות בני השרון לא משחקת היום כמו קבוצה וזה ניראה שהם רק רוצים שהמשחק יגמר אני רק מתנחם בזה שלא נירד ליגה השנה אבל איך שזה ניראה כרגע רוב הסיכוים שבני השרון תסיים מקום שמיני ותודח נגד מכבי נו טוב נקווה ששנה הבא תיהיה קבוצה טובה יותר בלי נפילות בישראלים כמו השנה ארץ כץ ויצחקי כניראה מהישראלים הכי מסריחים בליגה השנה
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מחבר טוב חברי סוף סוף נגמרה הליגה הרגילה מבחינתי כאוהד בני השרון זה היה מאכזב ובכללי כל עניין הפליאוף בסוף עונה ניראה לי אדיוטי בכל מקרה בני השרות תיהיה נגד מכבי תל אביב בשמינית גמר -נו טוב לפחות לא ירדנו ליגה ולפחות יכול לצאת מעניין מבחינתי בכל מקרה יתר הטבלה -1-מכבי תל אביב 2 הפועל ירושלים 3-גלבוע גליל 4-חיפה 5-ברק נתניה 6-עירוני אשקלון 7-ראשון לציון 8 בני השרון 9-נהריה 10-עפולה 11-רמת גן12 -חולון יש לשים לב 4 הקבוצות האחרונות יתחרו על איזה 2 קבוצות ירדו ליגה לאומת זאת 8 הראשונות יתחרו במסגרת של הצלבה לדוגמה ראשונה נגד שמינית שניה נגד שבעית וכו קבוצה שתנצח את משחקי ההצלבה שלה תיכנס לפינל פור ושם יש רק 2 משחקים לכל קבוצה וזה על כל הקופה (אליפות הליגה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.