פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים שלום, יש לי מסך LCD של LG שחיברתי לו מחשב עם כ.מסך GTX295 לחיבור DVI/HDMI 1 IN . עכשיו את הסאונד חיברתי עם חיבור 3.5 ממ מהמחשב לחיבור VGA/DVI AUDIO IN . עכשיו, כשהסאונד לבד מחובר והטלוויזיה על HDMI1 - יש סאונד וכמובן אין תמונה. כשגם הסאונד וגם והHDMI מחובר לHDMI1 והטלוויזיה על HDMI1 יש רק וידאו ואין סאונד. מה אפשר לעשות ?
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים אם חיברת את S/PDIF digital audio pass-through מהלוח אם לכרטיס מסךאתה לא צריך כבל 3.5 בשביל הAUDIO,הHDMI יעביר AUDIO+VIDEO[br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 22:54:07מצאתי לך סוג של "פתרון" במידה ואתה לא מחבר כבל בין הלוח אם לכרטיס מסךhttp://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=99932(מסובך משהו אבל זה מה יש)
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים מחבר זה לא יכול להעביר קול כי החיבור לכרטיס מסך הוא DVI ואם אני לא טועה הוא לא מסוגל העביר גם קול
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים מחבר רק עכשיו אני שם לב שקיימת אצלי בכרטיס יציאת HDMI והמארז לא מאפשר גישה ועל הדרך גם גיליתי שהייתי אמור לקבל כבל HDMI עם הכרטיס אני מקווה שעכשיו הבעיה תסתדר תודה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.