עבור לתוכן

פרצו לי לסטים ולא עונים לי ל- SUPPORT TICKET???!

Featured Replies

פורסם

פרצו לי לסטים אתמול, ושלחתי להם בשעה הזו כמעט בדיוק SUPPORT TICKET עם הוכחות והכל שהחשבון הזה שלי ועדיין לא ענו לי... הם כתבו שיענו לי במייל אבל עוד לא קיבלתי כלום... למישהו יש נסיון איתם? תוך כמה זמן הקקות האלה עונים? במשחק חינמי עם 10 מליון משתמשים רשומים ענו לי מהר יותר.

פורסם

שבוע+-

פורסם
  • מחבר

WTF?! מה זה השטויות האלה? שבוע~ ?????

איזה תמיכה פיכסה

STEAM :puke:

פורסם

מה רצית, שישימו עובד תמיכה על כל חשבון סטים? שבוע זה פרק זמן מקובל לדברים כאלה.

פורסם

לשניים מהחברים שלי החזירו את המשתמש תוך יומיים, פשוט תחכה זה לא ייקח הרבה זמן.

פורסם
  • מחבר

מה רצית, שישימו עובד תמיכה על כל חשבון סטים? שבוע זה פרק זמן מקובל לדברים כאלה.

כמו שאמרתי, שיחקתי במשחק עם כ- 10 מליון אנשים רשומים ומשחקים והחזירו לי תשובות בפחות ב- 24 שעות.

אני אחכה, כמובן, אבל חשבתי שיענו הרבה יותר מהר. טוב נו, אולי הרף שלי גבוה מדי... אני פשוט אומר שהתמיכה לא משהו. ושבוע זה לא פרק זמן מקובל לדברים האלה...

פורסם

לי זה לקח בקושי יום.. כנראה שזה תלוי בכמות האנשים שצריכים תמיכה וכו .. למרות ששבוע נשמע לי מוגזם ..

בכל אופן - בשביל שיחזירו לך את הסטים אתה צריך לשלוח תמונה של ה-CD KEY (כן,תמונה שאתה מצלם..) סיסמא ראשונה ששמת בהרשמה ואימייל ראשון.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אצלי תמיד עונים ביום למחרת :nixweiss:

אתה בטוח שקיטלגת את השאלה כמו שצריך?

פורסם

גם שפרצו לי לסטים שלחתי להם לתמיכה הוכחות שהחשבון שלי ולמחרת החזירו לי אותן...

פורסם

השם משתמש זה אסולין <? :smile1:

פורסם

כמו שאמרתי, שיחקתי במשחק עם כ- 10 מליון אנשים רשומים ומשחקים והחזירו לי תשובות בפחות ב- 24 שעות.

אני אחכה, כמובן, אבל חשבתי שיענו הרבה יותר מהר. טוב נו, אולי הרף שלי גבוה מדי... אני פשוט אומר שהתמיכה לא משהו. ושבוע זה לא פרק זמן מקובל לדברים האלה...

מאיפה הנפצת 10 מליון משתמשים? שיחקת בWOW? כי זה המשחק ההמוני היחידי שהגיע למספרים כאלה.

לפחות אל תנפיץ מספרים מטופשים.

לא משנה באיזה משחק המוני חינמי שיחקת, אני יכול להבטיח לך שבSTEAM יש לפחות פי 5 [אם לא פי 10] משתמשים מאותו "משחק עם 10 מליון משתמשים". על אחת כמה וכמה אם החזירו לך תשובה אחרי 24 שעות זה מעיד על כמות המשתמשים הקטנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים