עבור לתוכן

מחפש היכן אפשר לקנות כבל IEC זכר לשקע ישראלי (לחיבור לאל פסק)

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי אל פסק של APC שבו כל השקעים הם מסוג IEC נקבה (4 שקעים - 3 עם גיבוי מצבר ו-1 רק עם ייצוב מתח).

את המסך והמחשב חיברתי בעזרת כבלים IEC זכר - IEC נקבה (כבלים כאלו אין בעיה להשיג - זה כבל זהה לכבל שמחברים מסך לספר כוח במחשב (בספקי כוח שיש בהם יציאה כזו)).

הבעיה היא שאני רוצה לחבר לאל פסק גם את המדפסת והסורק, שכמובן, לא יכול להתחבר אליהם כבל IEC.

האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארץ (עדיפות לאזור הצפון) כבל שבצד אחד הוא IEC זכר (כי השקע באל פסק הוא נקבה) ובצד השני הוא שקע/ים ישראלי/ם (שיהיה אפשר לחבר אליהם את המדפסת והסורק)?

צירפתי תמונה של איך כבל כזה צריך להיראות (עדיף שיהיה יותר משקע אחד ישראלי בצד השני, אבל אני אסתפק גם בשקע ישראלי אחד בצד השני).

בתודה מראש!

הערות:

1. לא תהיה בעיה של עומס על האל פסק כי היום הוא פועל בעומס (Load) של בין 33 ל-38 אחוזים (רוב הזמן הוא 33-34 אחוזי עומס).

2. קיים בוודאות כזה כבל - ראיתי אצל מישהו שיש לו אל פסק של Advice שמחובר לו כבר כזה.

פורסם

אני מציע לך לנסות לפנות לאדוויס, אולי הם מוכרים כאלה כבלים...

פורסם
  • מחבר

התקשרתי אליהם (ל-Advice) והם אומרים שהם כבל לא מספקים יותר כבלים כאלו.

הם הציעו לי במקום לקנות על פסק Wow או eProtection שבאים במקור עם שקעים ישראליים... אבל זה לא בתכנון שלי (כל עוד הסוללה ב-APC שלי מחזיקה מעמד).

תודה על התגובה.

פורסם

הולכים לחנות כלי בנין/חשמל/עשה זאת בעצמך וקונים מפצל ניסקו (מה שנקרא על הטיח-כזה שמחברים על הקיר בד"כ)

אתה לוקח חוט עם IEC נקבה ומוריד לו את הצד השני (שזה יהיה בטח IEC זכר) ומחבר אותו לניסקו שקנית.

פורסם
  • מחבר

ל-amiram תודה! נראה לי שאני אעשה זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים