עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיסי זיכרון שאני רוצה לקנות

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם MA-770-UD3 GIGABYTE ואני קונה זכרונות מהסוג הזה כי מצאתי בזול http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit

השאלה שלי עם זה יתאים ללוח ומה זה ויסטה אפ גרייד אני בכלל מתקין ווידוס 7 אז מה זה אומר הויסטה הזה בזיכרון ? תודה לעוזרים

פורסם

הזיכרונות האלו מתאימים, לא צריכה להיות שום בעיה. בכל מקרה אני מציע שתקרא בסטיקי כיצד לבחור זיכרון כשאינו למטרת אוברקלוקינג.

בקשר לויסטה- זה סתם קשקוש בשביל למכור. הם מציינים שם שהם יציבים בשביל ויסטה, אז מה? כל זיכרון תקין יהיה יציב. שכח מזה, תמשיך הלאה.

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי תודה

יש לי עוד שאלה אני כרגע משתמש בזיכרון ADATA 800MHZ CL4 של שתי ג'יגה , האם זה אפשרי להוסיף לו עוד שתי זיכרונות OCZ מהסוג שעליו פתחתי את התרד

פורסם

התזמונים יהיו פחות טובים, אבל כן.. לא תהיה בעיה.

פורסם
  • מחבר

מסתומרת התיזמונים? יהיו 3 זכרונות של 800 מגה הרץ שניים יהיו CL4 של OCZ ואחד של CL5 של אדאדטא אז בגלל שהם לא זהים בסי אל תיהיה בעיה?

פורסם

"בעיה" - לא. אבל כולם יעבדו לפי התזמונים האיטיים ביותר, גם אם הם מוכתבים ע"י סטיק אחד בלבד מתוך השלושה.

פורסם
  • מחבר

ועם אני מביא עוד 2 זיכרונות מאותו דגם של A DATA? יהיו לי 3 מאותו סוג בדיוק זה יעבוד חזק?

פורסם

ועם אני מביא עוד 2 זיכרונות מאותו דגם של A DATA? יהיו לי 3 מאותו סוג בדיוק זה יעבוד חזק? והתזמונים לא ירדו

בפועל לא תקבל ביצועים טובים יותר או פחות. בכל אופן אם יש לך עוד שאלות, אני מציע שתקרא כאן קודם: שאלות נפוצות: מעבדים, לוחות אם וזיכרונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים