עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שאלה בקשר לכרטיסי זיכרון שאני רוצה לקנות

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם MA-770-UD3 GIGABYTE ואני קונה זכרונות מהסוג הזה כי מצאתי בזול http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit

השאלה שלי עם זה יתאים ללוח ומה זה ויסטה אפ גרייד אני בכלל מתקין ווידוס 7 אז מה זה אומר הויסטה הזה בזיכרון ? תודה לעוזרים

פורסם

הזיכרונות האלו מתאימים, לא צריכה להיות שום בעיה. בכל מקרה אני מציע שתקרא בסטיקי כיצד לבחור זיכרון כשאינו למטרת אוברקלוקינג.

בקשר לויסטה- זה סתם קשקוש בשביל למכור. הם מציינים שם שהם יציבים בשביל ויסטה, אז מה? כל זיכרון תקין יהיה יציב. שכח מזה, תמשיך הלאה.

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי תודה

יש לי עוד שאלה אני כרגע משתמש בזיכרון ADATA 800MHZ CL4 של שתי ג'יגה , האם זה אפשרי להוסיף לו עוד שתי זיכרונות OCZ מהסוג שעליו פתחתי את התרד

פורסם

התזמונים יהיו פחות טובים, אבל כן.. לא תהיה בעיה.

פורסם
  • מחבר

מסתומרת התיזמונים? יהיו 3 זכרונות של 800 מגה הרץ שניים יהיו CL4 של OCZ ואחד של CL5 של אדאדטא אז בגלל שהם לא זהים בסי אל תיהיה בעיה?

פורסם

"בעיה" - לא. אבל כולם יעבדו לפי התזמונים האיטיים ביותר, גם אם הם מוכתבים ע"י סטיק אחד בלבד מתוך השלושה.

פורסם
  • מחבר

ועם אני מביא עוד 2 זיכרונות מאותו דגם של A DATA? יהיו לי 3 מאותו סוג בדיוק זה יעבוד חזק?

פורסם

ועם אני מביא עוד 2 זיכרונות מאותו דגם של A DATA? יהיו לי 3 מאותו סוג בדיוק זה יעבוד חזק? והתזמונים לא ירדו

בפועל לא תקבל ביצועים טובים יותר או פחות. בכל אופן אם יש לך עוד שאלות, אני מציע שתקרא כאן קודם: שאלות נפוצות: מעבדים, לוחות אם וזיכרונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.