פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים יש לי כבר כזה פשוט עכשיו וגיליתי שנהרסות לי היציאות בלוח אם של האודיו באחד שומעים רק מרמקול אחד וגם הכבל נכנס ויוצא מהשקע שלו בלוח ביתר קלות מאשר ביציאה שלא השתמשתי בהושמתי לב שיש עיקום בקצה של הכבל הנוחכי שלי(ונראה לי שזה מה שהרס לי את היציאות בלוח) הכבל הוא האורך 1.5 מטר ודיי פשוט נראה ליאני רוצה לקנות כבל חדש אבל ארוך יותר ראיתי שיש כבלים כאלה של 5 מטר והשאלה אם אין להם היתנגדות גבוהה האורך יוריד איכות?אחרי חיפוש בזאפ מצאתי אתץ הכבל הזה:http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7715372מה אתם אומרים עליו?ואם יש אופציות אחרות יותר טובות?תודה מראש!
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים יש הבדל, אבל אם אתה עובד עם איזה מערכת לא משהו, אתה לא תשמע אותו גם ככה.מעבר לזה שאם צריך 5 מטר אז צריך 5 מטר, אין דרך אחרת הרי.Anatoli.
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים מחבר למען האמת גם כבל של 2.5 מטר יכול להספיק לי וישאר לי גם קצת ספייראני עובד עם רסיבר ישן יחסית של קנווד KR-A4080ורמקוליםESS TS-3200אז מה אתה אומר?אין לי בעיה להשקיע בכבל את ה100 שקל בגלל יכולה להיות שבעתיד אני ישדרג את הכרטיס קולאני ישמח אם תמליץ לי על כבל כזה שיענה על הדרישות שלישוב תודה אנטולי!
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים אני לא מכיר את הרמקולים שלך אומנם, אך אני כן יכול להגיד לך כמה דברים:1 - אם אפשר להסתדר עם 2.5 מטר, אז עדיף.2 - זה שכבל כלשהו נראה יפה, לא אומר שהוא טוב. סביר להניח שהוא לא מסוכך.Anatoli.
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים מחבר את הרמקולים והמגבר תוכל לראות פה אם אתה רוצה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373340.msg3653492#msg3653492ואני נורא ישמח אם תתן לי כיוון המלצה לכבל או חברה או חנות שבה אני יוכל להזמין כבל כזה נורמליתודה!
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים יש גבול למה שאפשר ללמוד מתמונות.בנוגע לכבלים מומלצים, אני לצערי לא יודע להגיד לך. כבל עם חיבור שמינית" ל-RCA זה לא משהו שמיועד לשוק האודיופילי, בגלל זה רוב הכבלים הללו שנראים טוב, רק נראים טוב. אני לעצמי נוהג להכין את הכבלים לבד, בין היתר בגלל זה.אני מציע לך לקחת כבל בסיסי ולא ללכת על החלופות היפות שלא ישפרו כנראה שום דבר. החברה היחידה שאני יודע שמכינה כבלים כאלה ואני גם סומך עליה היא Monster, אבל פעם אחרונה שבדקתי הם היו יקרים מאוד.Anatoli.
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים מחבר אוקיי הבנתי!אני לא חושב שאני יכין כזה כבלאבל בכל מקרה אני ימשיך לחפש...תודה רבה לך אנטולי!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.