עבור לתוכן

חושב ללמוד באנקורי או בלחמן אם מישו למד שם או יכול לענות על כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום אני לומד בישיבה כרגע ומעתד {מלשון עתיד.. מילה יפה} לעצמי ללמוד באנקורי או לחמן בסמסטר שיפתח עוד חודשיים שלוש

דיברתי איתם כמה פעמים ואמרו לי שיש התחייבות לקבל מעל 90 בכל המקצועות וצריך להיות ב-90% מהשיעורים ולעשות ש"ב

כמו שאמרתי אני לומד בישיבה ואין לי שום בגרות השאלה עד כמה זה נכון ואמיתי ואפשרי..?!?

תודה רבה

נ.ב. המחירים של זה בין 22.000 ל-28.000 {אם קשור או מעניין}

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה

אילו מקצועות? כמה מקצועות? כמה זמן?

אמרת הרבה אבל לא אמרת כלום בעצם.

פורסם

בוודאי שזה אפשרי, הרי רבים מקבלים מעל 90 בכל המקצועות - זה תלוי בך. ההצהרה הזו שלהם מזכירה לי תוספי מזון לדיאטה שכתוב עליהם "ירידה במשקל מובטחת רק אם אוכלים לא יותר מ-1200 קלוריות ביום". :P הללויה, גיליתם את אמריקה, מי שלומד לבגרות - מצליח.

בשורה התחתונה, אם אתה בא ל-90% מהשיעורים, מקשיב למה שמלמדים ועושה את כל שיעורי הבית ובהנחה שאתה לא סובל ממנת משכל נמוכה במיוחד הסיכוי שלך שלא לקבל ציונים טובים הוא נמוך, מדובר בבגרות בישראל סה"כ - הרמה הכללית רחוקה מלהיות מאתגרת. אם זה ריאלי להתחייב במציאות שתקבל 91 ולא 89, אין לי מושג. קרא את האותיות הקטנות.

פורסם
  • מחבר

אני צריך ללמוד את כל המקצועות בשביל לקבל בגרות מלאה וזה אמור לקחת שנה וחצי

וtgolin מה שאמרת אבא שלי גם אמר לי אתזה ולכן חשבתי לפתוח דיון ולשאול

את חושבת שזה קשה להיות 90% מהשיעורים?!

נשתדל ובעז"ה נצליח...

חח תודה אם יש עוד מה להוסיף אשמח

פורסם

ותקבל את כספך בחזרה האם הזמן שהשקעת בעליל בשיעורים שלא תרמו להצלחתך יחזור ?

פורסם
  • מחבר

אמ.. לא יחיזרו אבל אני אוכל לעשות את אותו הקורס במחיר של 500 שקל....

פורסם

את חושבת שזה קשה להיות 90% מהשיעורים?!

אם אין לך כוונה להגיע לשיעורים אין לך סיבה לשלם כלכך הרבה כסף. הנחת היסוד שלי בהרשמה לכזה דבר היא שאני הולכת להגיע ל-100% מהשיעורים, או לפחות לנסות להגיע ל-100% מהשיעורים. תמיד קורים דברים בלתי צפויים. לא ברור לי איזה קושי יכול לעלות כאן הזמנים ידועים לך מראש וההגיון מחייב שתפנה אותם בהתאם.

10% מלימודים של שנה וחצי זה בהחלט מספיק לדעתי על מנת לכסות כל מיני מחלות/ אירועים ותקלות שאינן בתכנון.

פורסם
  • מחבר

זה לא אמור להיות קשה זה 3-4 ימים בשבוע כל פעם 4-7 שעות וזה בערך משעה 3 בצהרים אז זה סבבה לגמרי אמור להיות....

והתיכנון הוא באמת להגיע ל-100% מהשיעורים...

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים