עבור לתוכן

אף פעם לא קניתי בebay,יש לי שאלה בקשר לתשלום שמה

Featured Replies

פורסם

איך זה הולך? אני חייב לתת את המספר כרטיס אשראי שלי כשאני קונה פריט ממישהו? או שיש דרכים אחרות לתשלום שהן קצת יותר בטוחות כמו לשלם בדואר כשהמוצר מגיעאו שבגלל שזה מכירות מחו"ל בד"כ אז אין אפשרות כזאת?

תודה לעוזרים!

פורסם

הכי פשוט ונוח לעשות חשבון בפיי פאל. מכניסים כ. אשראי רק פעם לכל הקניות באינטרנט שאי פעם תעשה ויש גם ביטוח קניות דרך אי ביי למקרה שמישהו רוצה לדפוק אותך.

ובכל מקרה לא משלמים אחרי שהמוצר מגיע, לא קיים כזה דבר....

פורסם
  • מחבר

תודה,סליחה על הבורות אבל באייבי יש מוצרים חדשים או שכולם משומשים?

דבך נוסף בקשר לפייפאל,שמעתי על זה רבות,אבל איך זה גורם לאנשים להרגיש בטוחים שהם מכניסים שם את מס' הכרטיס אשראי שלהם? ואיך בדיוק מסדירים את הביטוח שציינת?

תודה שוב!

פורסם

באיביי יש דברים חדשים, משומשים הכל!.

למה שאתה לא תרגיש בטוח? אם אתה קונה דרך PAYPAL אתה קונה דרך חברה אמינה וחזקה מאוד בתחום, אנשים מפחדים מטכנולוגיה, אבל היום יותר בטוח לקנות באינטרנט מאתר מאובטח מאשר בטלפון/פיזית בחנות.

פורסם
  • מחבר

אני תמיד פרו-טכנולוגיה וכל הזמן מתעסק במחשבים\אינטרנט וכו' פשוט בגלל כל האנונימיות שיש באינטרנט זה תמיד היה מתריע אותי קצת לנסות לקנות באייבי ואתרים דומים דברים...אבל אני כל הזמן שומע על עוד ועוד אנשים שקונים דברים באייבי,אז נראה לי שאפשר לסמוך על הדרך הזאת,מה שעדיין לא הבנתי זה איך מסדירים את הביטוח קניות הזה בפייפאל?

פורסם

כמו כל חברת ביטוח, את הפניה לפייפל מבצעים אחרי שהונו אותך. :xyxthumbs:

אתה פותח משתמש באיביי, אחד בפייפל, ממלא את פרטיי הפייפל שלך באיביי (פייפל זה חברת בת של איביי) ואז יש הצלבה שכזו שכל פעם שאתה רוכש מוצר הוא יודע שזה החשבון שלך, שולח אותך להיתחבר לחשבון פייפל שלך ולומר לו אישור ואז סיימת עניין..

מלבד זה יש את עניין הביקורות וההמלצות, אל תקנה אצל אדם עם אחוז מכירות נמוך מ-97 אחוז או שיש לו מספר מכירות קטן.

חוץ מזה וודא כי המוכר אכן שולח לארץ את המוצר תחת WORLDWIDE וכי המוצר שלך לא עולה על 50 דולר כולל משלוח כי אחרת תאלץ שלם מכס.

פורסם

יש איפשהו פירוט של סוגי מוצרים וגובה המכס שמשלמים עליהם?

פורסם

http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx

לגבי הביטוח - נניח שקנית מוצר באי ביי ושילמת דרך פיי פאל, והמוצר לא הגיע. המוכר גבה תשלום ונעלם/ברח/מכחיש וכו'.

אתה יכול דרך פיי פאל לקבל את הכסף חזרה, צריך לפנות אליהם כדי לטפל בזה אבל בגדול ככה זה עובד.

פורסם
  • מחבר

תודה,אם ככה אז זה לא כ"כ שווה כי רוב הדברים עולים מעל 50 דולר עם משלוח ביחד

וWTF

יש מכס על חתולים??? :screwy:

פורסם

תבקש מהמוכר לרשום על החבילה שהערך שלה הוא פחות מ50 דולר.

רוב המוכרים עושים את לבד... לפחות אצלי כל המשלוחים שקיבלתי היה רשום פחות ולא שילמתי מכס אף פעם. והיו חבילות שהגיעו ליותר מ150$

פורסם

כל הטריקים למינהם של רישום יותר זול של המוצר מהפועל לדוגמה אם עלה 60 דולר, אז להוריד נגיד ל-40 לא תמיד עוזר כמו שלעטוף בנייר מתנה ולרשום GIFT יעזור, אנחנו בזמנים מודרנים, יותר ויותר אנשים כיום מזמינים מחו"ל והחבר'ה במכס לא טיפשים ואחת לכמה זמן עושים "אן דן דינו" על חבילה מסוימת ואז יתכן ותאכל אותה בריבוע (לעמים החבר'ה במכס אחרי שהם עולים על התרמית הם דופקים מחיר על פי מחירון שיש להם או בודקים ברשת ומבחינתם זה לא משנה כמה עלה המוצר ביחס למחיר שלהם, זה המ שיש ויתכן והמחיר שלך ממש זול ואתה בעצם משלם המון כהפרש והיה כבר עדיף לקנות בארץ/ להצהיר כי המוצר מעל 50 דולר).

בכל אופן, לא יזיק לנסות..

שמע, מכס יש על כל דבר, בנוסף לכך יש גם מע"מ שביחד הגובה שלהם הוא 34 אחוז אאל"ט וזה משתנה קצת בין מוצר למוצר וקטגוריה לה משוייך, כך שזה דינאמי.

אגב, הרבה אנשים שועלים עצמם כיצד חברה כמו פייפל מרוויחה או קיימת, אז מי שקרא פעם את ה"אודות" של החברה יודע כי כי החברה לוקחת 0.01 אחוז מס מערך המוצר כך שאם קנית מוצר בדולר הוא עולה לך למעשה דולר וסנט כי השירות עלה עוד סנט וכך הלאה בהמשך. לרוב זה לא מורגש ולא משנה לאנשים, זה סתם הערה כללית לחדשים שמתחילים במסע הקניות המרתק שלהם ברשת.. :yelclap:

שיהיה לכול הקונים ברשת בהצלחה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים