עבור לתוכן

איך אני בודק אם מע. ההפעלה שלי נגועה ב- KEYLOGGER?

Featured Replies

פורסם

אני חושש שיש לי KEYLOGGER על המחשב כי חשבון הסטים שלי נפרץ היום והוא מורכב מאותיות קטנות+גדולות+סימנים+מספרים והוא מורכב משמונה ספרות ומאוד לא הגיוני שפרצו לי אותו, הסיכויים שואפים לאפס, ואף אחד לגמרי לא יודע מה הוא (אל דאגה אני בתהליכי החזרה של החשבון).

בקיצור, איך אני בודק אם לי קילוגר על המחשב? האם יש בדיקה כזו שהיא גם 100 אחוז אמינה? או שאני אפרמט רק ליתר בטחון? אני רוצה תוכנה/דרך אמינה ויעילה ולא סתם תוכנה בשקל תשעים... אפילו לא חינמית, אני אסתדר.

תודה מראש אנשים.

פורסם

אין ממש דרך שהיא 100% אמינה, מהרגע שמחשב נפרץ פעם אחת אי אפשר יותר "לסמוך עליו".

לדעתי תפרמט אותו באופן מיידי ותתחיל להחליף את כל הסיסמאות שחשובות לך.

כמובן שיש עוד דרכים להשיג סיסמאות כמו לפרוץ לאי-מייל שלך אבל אם אתה מסתובב בכל מיני מקומות "אפלים" ברשת אז סביר להניח שחדרו למחשב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אפרמט מחר על הבוקר.

תגיד, יש תוכנות חשובות שעליי לדעת עליהן שיכולות לשמור עליי ברשת? כי אני באמת מסתובב לעיתים במקומות דיי אפלים.... תוכנת אבטחה כאלו ואחרות, חינמיות/לא חינמיות.

תודה מראש.

פורסם

אין שום תוכנה שתעזור לך אם תפעיל קובץ exe בתוך המחשב שלך. חלונות מנסה לשמור עליך אבל אתה רק צריך ללחוץ OK כדי לבטל את כל ההגנה שלה.

אתה צריך לדאוג שהחומת אש של חלונות פעילה.

שיש לך תוכנת אנטיוירוס פעילה.

מה שאני עושה זה יוצר התקנה נפרדת של חלונות בשביל כל המשחקים האלה בעזרת vmware. ואז אני משחזר למצב שמור כל פעם שקורה משהו.

פורסם
  • מחבר

נשמע מעניין. תוכל להרחיב קצת או להפנות אותי לאנשהו? שמעתי על vmware ואני יודע שזה מדמה סביבת עבודה של חלונות או משהו בסגנון... לא יותר.

תודה על תשובותיך הזריזות והענייניות.

פורסם

vmware זו מכונה וירטואלית. זה פשוט מדמה מחשב בתוך המחשב שלך, שעליו אתה יכול להתקין מה שאתה רוצה (מערכת הפעלה נפרדת). המערכת הזו נפרדת והיא לא יכולה לפגוע במחשב שלך.

יש עוד תוכנות של מכונה וירטואלית (Micrisoft Virtual PC, VirtualBox), ויש גם את sandboxie שנועדה בדיוק למטרה הזו של הרצת אפליקציות חשודות.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה לשניכם. אני מתאר לעצמי שאין תוכנה חינמית כזו שעושה את העבודה כמו שצריך?

פורסם

בהתחשב בעובדה ששלוש התוכנות שציינתי הן חינמיות, אז... :P

virtualbox היא בקוד פתוח ו-microsoft virtualpc ניתנת להורדה חינמית מהאתר של מיקרוסופט (אבל שים לב שעדיין תצטרך להתקין מערכת הפעלה חוקית עליהן).

Sandboxie היא לא חינמית, אבל גרסת ה-shareware שלה מאפשרת שימוש אינסופי (כזה שמתחיל להציק לך אחרי 30 יום).

פורסם

סליחה שאני מתערב בדיון אבל,

לא מפרמטים מחשב בגלל זדונות, רושעות, ורעות שונות ומשונות. [פרט למקרים נדירים]

חוקי מרפי עובדים גם במקרה הנדון.

מיד אחרי פירמוט והתקנה מייגעת מחדש, האפשרות להדבק מחדש ומיד לעולם קיימת .

דרך נוחה להתמודד עם אתרים מפוקפקים (לדעי לפחות) התקנת RETURNIL - שכבה וירטואלית (פרטים בגוגל)

התקנת מכונות וירטואליות כגון VMWARE נועדה לצרכים יותר רציניים מאשר התגוננות מזדונות ורושעות.

תוכנה חינמית לגילוי קילוגרס http://dewasoft.com/privacy/kldetector.htm

משהו שמתיימר לתת מענה יותר מקצועי בתשלום (לא בדקתי)

http://www.spycop.com/Keylogger-Removal.html

פורסם

לא מפרמטים מחשב בגלל זדונות, רושעות, ורעות שונות ומשונות.

מי שרוצה שקט נפשי תמיד מפרט מחשב שהודבק.

הסיכוי שלך להסיר טרויאני או הייפרויזור ממחשב שהודבק הוא אפסי ואין שום סיבה לקחת את הסיכון הזה.

מפרמטים, דואגים תמיד לגבות ועושים שיבוט של הכונן מערכת כדי שיהיה קל לשחזר למצב נקיא.

אחרת, אתה לעולם לא תדע אם המחשב שלך בטוח לעבודה.

פורסם
  • מחבר

לא מפרמטים מחשב בגלל זדונות, רושעות, ורעות שונות ומשונות. [פרט למקרים נדירים]

חוקי מרפי עובדים גם במקרה הנדון.

מיד אחרי פירמוט והתקנה מייגעת מחדש, האפשרות להדבק מחדש ומיד לעולם קיימת .

דרך נוחה להתמודד עם אתרים מפוקפקים (לדעי לפחות) התקנת RETURNIL - שכבה וירטואלית (פרטים בגוגל)

התקנת מכונות וירטואליות כגון VMWARE נועדה לצרכים יותר רציניים מאשר התגוננות מזדונות ורושעות.

תוכנה חינמית לגילוי קילוגרס http://dewasoft.com/privacy/kldetector.htm

משהו שמתיימר לתת מענה יותר מקצועי בתשלום (לא בדקתי)

http://www.spycop.com/Keylogger-Removal.html

למה ניראה לך? היה לי קילוגר על המחשב, אני בטוח בזה במאה אחוז, ופרצו לי לסטים. החזרתי לעצמי את הסטים בסופו של דבר, ואם לא הייתי מפרמט שוב היו פורצים לי אליו שוב וחוזר חלילה. אז לא לפרמט? למה מה, זה עניין של שעת עבודה... חצי שעה התקנה של ויסטה ועוד חצי שעה הורדה והתקנה של התוכנות החשובות (FF, 7ZIP,STEAM וכו') והתקנת דרייברים... לפרמט היום זה כבר ממש ממש לא סיפור כמו פעם. חוץ מזה, אף פעם לא שמים דברים חשובים על כונן שהווינדוס יושב עליו או שמתחרטים/משלמים על זה הרבה כסף לשחזור בסוף.

פורסם
אני רוצה תוכנה/דרך אמינה ויעילה ולא סתם תוכנה בשקל תשעים... אפילו לא חינמית, אני אסתדר.

לא מובן לי בשביל מה פתחת דיון אם ברור לך מה נכון לעשות, אני לא זקוק לעצות ממך כיוון שאני מעולם לא מפרמט לעצמי מחשב.

ומעולם לא נדבק ב"לוגרים" ושאר ירקות .

ואם כבר ארצה "לפרמט", כל הסיפור יקח לי רבע שעה מקסימום.

חזק ואמץ.

ובעקר חג שמחת תורה שמח. (אל תשכח את הדגל)

פורסם

אבל אף אחד לא ענה עם יש את האפשרות שלמצוא אם באמת פרצו למחשב או לתוכנה או איך פותח האשכול בטוח שפרצו לו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים