פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים תגידו, אפשר לבחור נשק בהתחלה לפני תחילת המשימה?הוא בוחר לי פשוט נשקים איומים לפעמים.
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים איך עוברים את המשימה השישית (Fuel Depot)? אני מגיע לעמדה שיש בה חייל אחד, הורג אותו, מחכה כמה דקות שהם יתחילו את הפעולת הסחה ונכנס פנימה, אבל האוייבים לא מפסיקים להגיע מכל מקום אפשרי...
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים חחחח גם אני נתקעתי במשימה הזאת לא מעט זמן, בסוף בזהירות ונחישות חיסלתי את כולם שם. הגעתי למסוק רק כדי לראות שהוא לא ממריא משום מה ללא הצוות השני, נסעתי עד אליו וגילתי שהג'יפ שלו היה תקוע על כמה סלעים, חילצתי אותו ונסעתי למסוק לסיום המשימה סוף סוף.נראה לי שיש במשימה הזאת כמה באגים.
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים כן.. אחד מהם הוא שאיכשהו האויב רואה אותך ויורה עליך דרך מבנים.. בהחלט מקשה על סיום השלב הזה..ד"א.. קיבלתי את המשחק אתמול מ-playasia, גירסאת ה-xbox והוא באמת בינוני כמו שאמרו עד עכשיו..
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים איכשהו אני עברתי את כל המשימה הזאת ובזבזתי שני כדורים.... אם הייתם מקשיבים לדיאלוגים היה לכם הרבה יותר קל
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים ואם אתם לא שומעים ,יש אופציה שזה יהיה רשום ככתוביות.דרך אגב , לחיצה על TAB ורואים את כל מה שנדרש ממך במשימה , רשום בדיוק מה צריך לעשות ואיך...
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים במשימות כתוב מה המטרה הסופיתאבל את הדרך משמיעיםמי רוצה איזה משחק חמוד עכשיו?
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים יש צדק בטענותיו...אני זוכר את הדברים שנאמרו על חציית האי ברכב/רגל/כלי טיס , באמת לא נתקלתי באפשרות כזאת...
פורסם 2009 באוקטובר 2216 שנים צריך עזרה דחוף בMISSION EDITOR נגיד אני בונה משימה וניכנס למשחק אז יש לי את הHUD הזה שמראה לי כמה כדורים יש לי ואיפה האוייבים שלי ואני רוצה לבטל אותו איך? בCANPING שיחקתי ברמה של HARDCORE וזה ביטל אבל איך אני עושה בEDITOR?
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים איך יודעים אם עשית מסימת בונוס בהצלחה?במשימה הראשונה הבונוס צריך להגיע אחרי שאתה עושה סיבוב עם המסוק מסביב לכל האיעשיתי סיבוב אבל לא ראיתי שום הודעה שקופצת ושום דבר שהתעדכן ברשימת המשימות...אמורה לקפוץ הודעה?משהו באובג'קטיבז?תודה למי שיודע
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים לפי מה שאני מבין המשחק אמור להיות המתחרה של ARMA, המשחק הזה נראה כמו דלתא-פורס "מתוחכם",זאת אומרת ככה היה אמור להראות החדש של נובה-לוג'יקגם הדרישות מערכת הממולצות הם לא בדיוק מה שפורסם, הFPS יציב וקבוע על 82 גם בהגדרות הכי גבוהות,אולי פשוט חברות המשחקים הגיעו למיצוי היכולת שלהם והכי טוב שהם יכולים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.