עבור לתוכן

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

בסינגל לא נוגע , המשחק לא לטעמי, אבל במולטי אני מאוד נהנה , כשעושים ביחד את המשימות , כשאתה מתכנן עם חברים את הטקטיקה והכל (וצריך פה טקטיקה , זה לא כמו FPS ) זה די מהנה .

עד שייצא משחק כמו MW 2 אפשר להנות עם המשחק הזה לדעתי...[=

• תגובות 110
  • צפיות 16.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הAI באמת דפוק אבל הרבה זמן לא ראיתי משחק עם AI רציני מעולם לא ראיתי משחק יריות מורכב ששבחו אותו על AI טוב.

אנשים פה מצפים שה AI יאגוף להם את האוייב אוטמתית ושיתקדם לבד, זה פשוט לא ריאלי לבקש את זה בכזה משחק מורכב.

נכון שלא צריכות ליהיות בעיות קיצוניות כמו שציינו פה כמו למשל שעוברים ליד אוייב והוא לא שם לב או שהוא יורה ממרחק של 5 מטר ולא פוגע אבל אני כבר שיחקתי 2-3 שעות ולא נתקלתי בבעיות כאלו.

פורסם

זה ממש לא מה שאני מצפה , אני פשוט מצפה שהוא יהיה יותר חכם ולא יעמוד כמו צאן לטבח.

שלא נדבר על זה שדיברו עד כמה ריאליסטיות אמורות להיות הפגיעות בנשק ובינתיים אני מכוון לפגיעות ראש והAI עומד וצוחק עליי...

פורסם

טוב מי בא מולטי?

פורסם

הבעיה עם המשחק זה השם שלו, מתייחסים אליו כסימולטור מלחמה ומתאכזבים(ובאספקט הזה הוא מאכזב מאוד) אבל בסך הכול זה משחק פעולה טקטי טוב ומעניין למי שאוהב משחקים צבאיים.

והגרפיקה באמת לא משהו, יש לי אותו בינתיים רק על ה-360(משחק על 720P) וזה נראה ממש מיושן.

הרמה הארדקור מצד אחד מורידה הרבה עזרים מהHUD ומהמפה וגם אין שמירות בכלל ברמה הזו(פשלה אחת והכול מהתחלה) ומקשה למי שלא רגיל אבל עדיין יחסית לציפיות זה מאכזב כי במפה רואים את המיקום שלך ושל הצוות שלך וכמו כן אחרי שמזהים אויב רואים סימון אדום של האויב במפה(סימון "חי" של המיקום שלו).

אני בכל מקרה אהבתי את המשחק ומקווה למצוא שותפים לקואופ ברמה הארדקור(גם ל-360 וגם לPC משבוע הבא).

מה הגיימרטאג שלך ב 360?

תצרף אותי oxblood85

פורסם

לדעתי זה מראה לנו עד כמה Bohemia Interactive היא המוח מאחורי המשחק הראשון ועד כמה Codemasters אין להם מושג ונכשלו בגדול פה.

הבעיה עם BI שהם צועדים במקום, 8 שנים עברו מאז OFP1, והשינוי היחידי הוא לגרפיקה. ל-ARMA1 הם לא שינו כלום בכלל חוץ מהגרפיקה, ל-ARMA2 (חוץ מהגרפיקה) הם ניסו לשפר את השליטה על החיילים, אבל הממשק החדש חסר יכולת מינימלית, ועכשיו צריך יותר הקשות מקלדת בכדי להגיע לממשק הישן.

תורידו מ-ARMA2 את הממשק החדש וזה פשוט OFP עם מנוע גרפי חדש. השליטה עדיין מזעזעת, עדיין 20 אלף מקשים שלכל פעולה יש 4-5 מקשים שעושים אותו הדבר עם שינוי מינימלי. ועדיין ההגדרות הדיפוטיות מזעזעות, לדוגמא, למה הדיפולט להיכנס למצב בין כוונות במצב רגלי שונה מזה לכשאתה במטוס או בנשק נייח ולמה בכלל יש הגדרות נפרדות. (כנ"ל לגבי זום). למה הצבע של הכוונת הוא ירוק כאשר כל המשחק מתרחש על אי שכולו דשא ועצים, במיוחד שהכוונת היא לא במרכז המסך (אלא אם אתם מבטלים את האופציה). ועוד לא דיברנו על ה-path finding המזעזע ברכבים. ואם כבר רכבים אז שליטה עליהם עדיין גרועה ברמות, כמו שהיא היתה ב-OFP1.

החלק הכי עצוב הוא ש-ARMA עדיין עדיף על OFP2.

פורסם

עצוב ונכון וחבל שסידרה שהתחילה כל כך טוב הופכת למוצר חצי אפוי מ BI וחסר כל נשמה מ CM

ניסיתי היום שוב המשחק במטרה לחפש בו את הצדדים הטובים ואחרי שעה אלו הממצאים (וסורי שאני חוזר על כמה שהזכרתי):

אשתדל לשמור על רצינות כי זה אמור להיות משחק רציני :-X

*המולטי כל כך לא מהנה שזה גובל בפלילי

*הסינגל כל כך צפוי שזה פשוט משעמם

*העלילה לא ברורה ולא מעניינת פשוט צא למשימה,בצע אותה ותמשיך הלאה

*מאחר ואין שרתים מיועדים למולטי או אנטי-צ'יט ברקע צפו לתופעות מוזרות

*אחת מהן היא להכנס לצריף ריק מאדם, לחטוף אש מכיוונו ולגלות שהצריף ריק מאדם

*מאחר ואין הרבה שרתים פעילים אז הפינגים הם תלת סיפרתיים

*מה שמעלה לכם את הסיכוי ל"בחור" ב MEDIC או ב MEDIC

*הגרפיקה מחורבנת במיוחד כשצריך לשכב ולקבל לפרצוף דשא מפוקסל

*אם תהרגו 2 אויבים שנמצאים מולכם במרחק של בין 100-200 מטר סיכוי גבוה שאחד מהם יעלם

*לפני שאתם מחליפים נשקים דעו לכם שמהלך זה מקפיא אתכם- אי אפשר לזוז

*אותו כנ"ל במכניסה לפקודות - אי אפשר לזוז

*יותר קל להרוג 3 אויבים באמצעות סכין מאשר ירי מטווח רחוק

*אויב יכול לזהות אותך ממרחק 5 מטר, לשלוח עליך טיל ולפספס

*חייל מהצוות שלך יתעקש לעמוד ליד C4 שהנחת רגע לפני שאתה מעונין להפעילו

*אולי מדובר ב AI מאוד חכם ואותו חייל סובל ממצוקה נפשית קשה

*מחברה כמו CM אתה מצפה שלפחות נהיגה ברכבים תהיה טובה

*הנהיגה מחורבנת ואין אפשרות לשליטה עם עכבר+מקלדת

*מגוון הנשקים העצום שבעמוד הראשון כאן מאוד מרשים רק שלא מרשים לנו להשתמש בכולם

*בעיקר במולטי-איפה ההבטחות לשידרוג נשקים ?

*הריצה של השחקן כמו גם ההליכה מאוד מוזרים, לא קטנוני אבל נסו לדמיין את החייל בגוף שלישי

*הכוונת נראית כאילו לקוחה ממשחק מדע בדיוני או כמו כוונת של מטוס- אין אפשרות לשנות זאת

*יש עוד מינוסים אבל אני בחור רחמן....

לאחרים המשחק יכול להיות "סבבה" וימצאו את עצמם נשאבים לתוכו עד שיגיע משהו קצת יותר מענין

לי נמאס לשחק במשחקים בינוניים ולנסות לחבב אותם או בכאלה שלא מצליחים להסב לי הנאה

במילים אחרות אני מאוד מאוכזב מהמשחק...

פורסם

לסיכום סימון:

lamejh.th.jpg

פורסם

הגרפיקה לא רעה בכלל לא מבין מה כולם אומרים שהיא גרועה. גם הוא הרבה יותר נעים לעין, ב ARMA 2 אחרי כמה דקות התחילו לי דמעות ובקושי הצלחתי להבין מה קורה.

ה AI באמת מוגבל אבל מידי פעם עושה את העבודה.

המשחק לא כל כך רע אבל הוא גם לא מה שהוא אמור להיות.

פורסם

תשמע המשחק הראשון היה היחידי שבאמת חשבתי שאני מוביל צוות לוחמים שתלויים בי בצורה אבסולוטית.

הוא היה עשוי מעולה, ועל אף שלא היה חף מבעיות הוא סיפק את הסחורה ובגדול. מכיוון שהראשון היה כזה אז היו לנו ציפיות בשמיים מהמשחק השני. לא רק שציפיות אלו התבדו אלה שבפועל קיבלנו מוצר לא גמור שלא מצדיק אפילו קניה. חבל כי הפוטנציאל הוא עד השמיים.

פורסם

ניסיתי את המשחק

בואו נגיד ככה- כאחד שלא ממש ציפה לו ולא שיחק בראשון דיי אהבתי אותו

המולטי מעולה, זאת הפעם הראשונה שהצליפה דומה לצליפה, דיי אהבתי את הCO-OP, השליטה במסוק גרוע...

אבל ככה המולטי מעולה.... חוץ מהעובדה שהרוב שמשחק מסתכם בנובים, אנשים מתחילים לבכות על זה שאי אפשר לזוז כי כל שנייה הורג אותם צלף כשיש להם רימוני עשן בשביל זה :facepalm:

קיצר... עוד כמה פאטצ'ים והמשחק יהפוך לשחיק ביותר

פורסם

^^

+1 :xyxthumbs:

אני עם מקסים בעניין הזה...

פורסם

יופי גם אני, עכשיו בדיוק יש 4 שחקנים , אני ,NAVK,מקסים ואקסטזי, שלחו את הסקייפ שלכם ונעשה משחק.

פורסם

אני עוד משתעשע לי בSP אולי בפעם אחרת...

פורסם

בכיף, מי שרוצה להוסיף אותי לפרנדס ליסט במשחק הכינוי הוא Maxscvir

elil1, מה הכינוי שלך? יש לי איזו תחושת בטן ששיחקתי איתך בקואופ עם עוד שני גרמנים, אני לא טועה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים