עבור לתוכן

AMD מול אינטל, מי יותר טוב

Featured Replies

פורסם

לאיזה סוג של מבחנים הטבלה מתייחסת??

זה כללי מדי להגיד שהוא פשוט יותר טוב בהכל

• תגובות 80
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זו התוצאה המנורמלת (לפנטיום 2.4C) של 726 סטים של בדיקות שנערכו במשך חודש על ידי האתר ששימש כהשראה לאתר הזה.

פורסם

אפשר לינק להשוואה הזאת?

פורסם

ברור שהאינטל יהיה יותר טוב הדברים שבדקו שם

בדקו בעיקר עריכת וידאו וכל מיני דברים לא רלוונטים

המשחק היחיד שבדקו זה זה המשחק הלא רלוונטי (כמו עראפת) Q3!

פורסם

תגיד לי אתה חולה או משהו ?

בדקו שם ים של דברים

כדאי שתבדוק שוב

פורסם

http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1810&p=5

פעם אחד יותר טוב, פעם השני. זה הכל תלויי אילו מבחנים בוחרים ולפי איזה משקל מדרגים אותם.

פורסם

נראה לי שנסכם ככה

הכי הכי מהיר ומתקדם INTEL

הכי הכי יחס עלות/תועלת AMD

פורסם

זה מה שכולם אומרים פה לדעתי.

פורסם

זה ברור לכולם אם אתה מיליונר אין לך סיבה כרגע לקנות AMD ואם לא (כמוני) אין לך סיבה לקנות Intel

אבל אל תחשבו שזה מצב קבוע לפני שנה וחצי לא הייתה אף סיבה לקנות אינטל המעבד ההכי מהיר שלהם היה יותר איטי מAMD ועלה יותר

אני אישית מקווה שהמצב הזה יחזור לא רק כי אני אוהב את AMD אלא בגלל שתחרות זה טוב וכרגע אין תחרות בשוק העליון

מי שחושב שאינטל היו עושים מעבדים עם 800 מה"צ FSB אם לא הייתה תחרות שירים את היד

אני דיי בטוח שלא הרבה ידיים הורמו

פורסם

אם לא הייתה תחרות אתה עדיין היית משחק DAVE עם מעבד שעובד ב8MHZ

פורסם

אל תגזים אני יכול לומר לך את היום שבאינטל קלטו שיש להם תחרות:

היום שAMD הוציאו מעבד 1 גה"צ יומיים לפני אינטל וגם היה להם מספיק בשביל למכור ולא רק לטעון שיש להם מעבד כזה בשוק

זה היה היום שאינטל איבדו בו הרבה מאוד יוקרה ולקוחות

רק שתבין לאיזה פאניקה הם נכנסו הם הוציאו מייד אחרי זה את הפנטיום 3 1.13 גה"צ בלי לבדוק יציבות והיו צריכים להחזיר אותם למפעל

ציטוט מ Tom's של אותה תקופה:

You certainly remember our negative experiences with the 1.13 GHz Pentium III processor that we received for reviewing four weeks ago. We concluded that Intel should consider the retraction of this chip. In a joint venture between us, HardOCP and AnandTech we found out that three different 1.13 GHz Pentium III samples were unable to pass our Linux kernel compilation test. Other instabilities were seen as well. It seems obvious that Intel's latest chip is indeed a flawed product

.

פורסם

וגם לא צריך להגזים, פנטיום 2.4 לא כל כך יקר ואם נקזז ממנו את גוף הקירור שלא צריך לקנות אז ההפרש לא כזה רציני

גם לא נשכח שה 2.4 הוא OC לא קטן

אני אישית שיניתי פרמטר קטן בביוס והפכתי את ה 2.4B שלי ל-2.9 בלי שום בעיה ובלי שום שינוי במתח למעבד ובלי שום גוף קירור מיוחד והוא בכלל לא מתחמם ועובד שעות עם prime95 ומעניין לדעת עד כמה אפשר למשוך אותו (פרוייקט לעתיד).

פורסם

אני עם מעבד עם ליבת פלומינו (שמתחממת יותר מ T-Bred) וגוף הקירור המקורי שלו (שהוא פחות טוב ממה שמקבלים עם T-Bred) והכל עובד מעולה זה לא טיעון אם לא נכנסים ל OC

פורסם

אצלי כל מוצר נקנה מראש במחשבה ל OC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים