פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים ברור שכן, וזה יתפשט לכל הדירה ותצטרך לקרא למכבי האש ויהיה לך קירור מים אקטיבי על המארז......... :lol: :lol: אם לא הבנת עדיין הוא לא יישרף לך!
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים עכשיו הMX שלי על מעבד 175 זיכורן 160והתוכנה מראה לי אותו בתחום הירוק , סוף התחום הצהוב הוא 260 מעבד ו300 זיכרון .. אחרי זה יש המלצה לא להוסיף , כדאי להגיע לזה אם אני קונה מאוורר חדש לכרטיס ?
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים אתה מטורף ? אין מצב שזה יהיה יציב במהירויות כאלה, בטח לא עם SDRAM 6Ns...
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים יהיה מעניין לנסות ;Dאני מקווה לקנות מתישהוא שבוע הבא מאוורר חדש בכל מקרה ננסה ;D ;D
פורסם 2002 בפברואר 2823 שנים יהיה מעניין לנסות ;Dאני מקווה לקנות מתישהוא שבוע הבא מאוורר חדש בכל מקרה ננסה ;D ;Dמה מעניין ?זה פשוט ייתקע לך ...אין מצב שזה יעבוד...גם לא עם פלטייר...לא, גם לא עם חנקן נוזלי...אבל בהצלחה, אנחנו איתך (או מאחוריך אם את מחליט לנסות את החנקן הנוזלי ;D )
פורסם 2002 במרץ 223 שנים סתם שאלה, מה זה פאלטייר? בכלליות מאוד - זה "מכשיר" שאתה נותן לו מתח והוא "מעביר" חום ממקום אחד לשני כלומר, צד אחד שלו קר פחד והצד השני מתחמם מאוד ואותו מקררים בדר"כ עם מים. נחשב יותר ל EXTREME OVERCLOCK.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.