עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל-GTX 295

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות GTX295 אבל אני רואה משהו בפורומים של nVidia שקצת מרתיע אותי:

האם עקב כך שמדובר ב-2 כרטיסים על אותו מעגל מודפס, מדובר ב-SLI?

האם זה אומר שאם משחק לא תומך SLI אני למעשה אעבוד עם כרטיס אחד בלבד? (מה שאומר, 260 למעשה)?

האם זה אומר שאני צריך לוח שמאפשר תמיכה ב-SLI? שאני צריך ספק לתמיכה ב-SLI?

זה לא סוד שיש ל-SLI הרבה בעיות וחשוב לי לדעת:

האם הכרטיס הזה הוא SLI לכל דבר, או שהוא עובד ככרטיס בודד ואני צריך להתעלם ממה שכתוב בפורומים של nVidia?

אשמח לקבלת תשובות -

תודה,

טל.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, אף אחד לא יכול לעזור לי בנושא? מישהו?

פורסם

הכרטיס כבר מהדור הקודם , כיום הייתי ממליץ לך לקנות 5870 , ביצועים קרובים זה לזה , כרטיס יחיד ולא 2 בתוך אחד , מה שיוצר בעיות , וגם פחות חשמל וחום מהכרטיס החדש , כמו כן רצוי שתציין איזה מסך יש לך ואת שאר המפרט ...

פורסם
  • מחבר

DarkLloth, תודה רבה על התשובה.

המפרט שאני בונה חדש, והתקציב די רחב.. בכללי, מדובר על I7 920, 6GB, MOBO-Extreme GA EX58, רזולוציה 1680X1050 - מסך 22".

ל-ATI אין תמיכה ב-Physix, משהו שמאוד חשוב לי שיהיה, זה מוסיף המון לחווית המשחק.

האם סדרת 300 אמורה לצאת בקרוב? שווה להמתין לה?

פורסם

מישהו יודע אולי על הטמפרטורות של הכרטיסים הנל במנוחה ובעומס?

והאם יש בעיה עם מארז P180 (להכניס אותם)? היה לי בעבר 8800 GTX שנכנס ללא בעיות, האם הכרטיסים החדשים הם אותו הגודל?

פורסם

דבר אחד בטוח , את ה GTX295 לא שווה לקנות עכשיו , לגבי הכרטיסים של NV - לא ברור מתי החדשים יגיעו ...

דבר שני - אתה מרכיב מפרט מבוזבז ביותר למסך 22'' , עם לוח אם יקר , מעבד לא משתלם (עדיף לקחת I5) , וכרטיס שהוא OVERKILL מטורף לרזולוציה כזאת , GTX 275 יתן לך את אותם הביצועים בהרבה פחות כסף ...

מישהו יודע אולי על הטמפרטורות של הכרטיסים הנל במנוחה ובעומס?

והאם יש בעיה עם מארז P180 (להכניס אותם)? היה לי בעבר 8800 GTX שנכנס ללא בעיות, האם הכרטיסים החדשים הם אותו הגודל?

בעקרון ה 5850 באורך 10.5'' ו ה5870 באורך 11'' , הטמפ' - http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5850-review-crossfire/9

פורסם

באיזה מידות זה 10.5 ו-11? סנטימטר זה בטוח לא...

הכרטיס שהיה לי בעבר המידות שלו:

אורך - 22.86 ס"מ,גובה - 12.62 ס"מ,עובי - 3.63 ס"מ.

פורסם

האם עקב כך שמדובר ב-2 כרטיסים על אותו מעגל מודפס, מדובר ב-SLI?

אכן מדובר ב-SLI. הדגמים החדשים מכילים 2 ליבות על כרטיס בודד, בניגוד לדגמים הישנים שמורכבים מ-2 כרטיסים מחוברים לאחד

האם זה אומר שאם משחק לא תומך SLI אני למעשה אעבוד עם כרטיס אחד בלבד? (מה שאומר, 260 למעשה)?

כן, ליבה אחת בלבד תתפקד (275gtx ~ תדרים ורוחב פס של 260gtx + מס' "ליבות CUDA" של 285gtx)

האם זה אומר שאני צריך לוח שמאפשר תמיכה ב-SLI? שאני צריך ספק לתמיכה ב-SLI?

לא צריך לוח SLI מאחר ומדובר בחריץ PCI-E בודד. ספק לא חייב להיות "מאושר SLI", מספיק שיעמוד בדרישות

פורסם

^^^

למחשב כמו שלך הייתי מחכה ל5770... ;)

פורסם

^^^

למחשב כמו שלך הייתי מחכה ל5770... ;)

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התשובות.

SyndromE במיוחד לך - תודה רבה על התשובה המדוייקת והמתומצתת שמאוד חיפשתי.

כנראה שאני אמתין שתצא סדרת ה-300, ואז נראה כבר איזה דגם שווה יהיה לקחת... כרגע, אני חושב שזה באמת יהיה בזבוז לקחת 295 כשהדור הבא כבר נוקש בדלת.

קשה לי להחליט אם לעבור ל-ATI או להשאר עם nVidia. כל החיים שלי הייתי עם nVidia, ואני "הולך עם הזרם", בכנות. אני לא פאנבוי - פשוט nVidia לוקחים את ATI במשחקים - זאת הסיבה היחידה שאני נשאר איתם. אם מישהו יכול להוכיח לי אחרת ולפקוח את עיניי, אני אשמח.

תודה לכל העונים.

פורסם

פזיז מאוד ואפילו שגוי להגיד ש NVIDIA לוקחים את ATI במשחקים...

פורסם
  • מחבר

Lanzar, זה ממש לא פזיז וודאי ווידאי שלא שגוי.

תפתח בנצ'מרקים, ותראה בעצמך מי שולט בשוק מבחינת ביצועים.

אם תרצה, אני אוכל להביא כאן מס' ביצועים ותראה בעצמך.

אני לא פאנבוי, אבל אני דבק במציאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים