עבור לתוכן

קטע הזוי שקורה במרכז הארץ ,ילדים בני 13 עבריינים גנבים ,נידרש פיתרון יצירתי

Featured Replies

פורסם

אתם חושבים שמה שהולך בארץ קשה ,אתם יודעים מה הולך איפה שאני גר ,ילד קטן בן 13 (זעטוט עם חלב על השפתיים) שהחליט להגיעה למקום בו אני גר (אני לא אזכיר את שם המקום שממנו הילד הזה באה ,אבל לא קשה לנחש ) מאיזה ישוב מפוקפק ,הילד מגיעה בליווי שניי אחים גדולים שלו שנייהם בניי 25 -30 ,ובליווי סכין ,ופשוט שודד ילדים ומבוגרים בצורה קבועה ,ועם לא ,האחים שלו מפרקים את המיתנגד מכות ,הילד הקטן והתמים הזה ,לא כל כך תמים כמו שאפשר להבין ,לילד הזה יש כבר 38 תיקים במישטרה והוא כבר הספיק להיות במעצר בית (אתם קולטים ,ילד בן פאקינג 13 facepalm ) ,והאחים הנחמדים שבאים לעזור לו לשדוד עוברי אורח הם "חיילים" של משפחת פשע שאני לא אזכיר את שמה ,לכן המישטרה לא עושה כלום לילד הקטן ולא לאחים שלו .

אז הסיפור מיתקדם ,עוברים כמה חודשים ,אפילו אחד החברים שלי מותקף (אל בגלל שהמניאק זריז אז הוא הצליח לברוח Grin ) ,ואז כבר נימאס לנו ,ואנחנו שומעים אפילו מאחד השוטרים באזור שאומר לנו שעם יתקפו את שלושת האנשים האלה (הילד ב13 והאחים שלו) הם יעלימו עין כל עוד לא יהרגו אותם ,ואז כמובן קלטנו שקיבלנו אישור מהמשטרה לתקוף את העבריינים האלו ולהעיף אותם מהאזור .

שלא תבינו לא נכון ,אני בחיים לא יתקוף ילד קטן ממני ,בטח שלא בן 13 ,אבל פה זה פושע קטן ,שמסתובב ומאיים לידקור את כולם ,לכן אני ועוד 20 חברה יושבים כל יום שישי וחמישי במקום מסויים שהוא מגיעה אילו קבועה ,וברגע שהוא יופיעה ,אנחנו באמת הולכים "לפרק לו ולאחים שלו את הצורה " .

אגב לudii מהדיון הקודם ,רציני יש שוקרים ב dx ?? ,(חח סתם אני יודעה שאין ,אבל היה יכול להיות מצחיק ).

• תגובות 33
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו שציינתי [שם] אם מדובר על חברה מ-hwzone , שיביאו ספקים,דיסקים קשחים,לוחות -אם... כמה שיותר ישן יותר חזק :P

אפילו מארז לראש -זה ישר לבית-חולים.

פורסם

אם הם חיילים של משפחת פשע אז אולי זה לא כ"כ חכם מצדכם..

פורסם

אני כמובן צוחק, השאלה מה אלכס :s05: [הוא רציני בקטע של החברה שלו- באמת צריך לחשוב על זה ברצינות כי ברגע שאתה מתחיל איתם ויש להם גב חזק -זה לא יסתיים לעולם [כמובן יש סיכון רב-לרציחות]

חח לראות 19 רוסים ותמיני אחד רצים עם לוחות -אם וספקים על ערסים -זאת תמונת השנה.

פורסם

אם הם חיילים של משפחת פשע אז אולי זה לא כ"כ חכם מצדכם..

באמת נראה לך שהם משהו חוץ מהחייל (או , בוא נקרא לילד בשמו , עבדים שעושים את העבודה השחורה בשביל חלומות על עתיד ורוד כראש משפחת פשע) הכי פשוט שיש שמשפחת הפשע תסתכן בתביעה/מאסר בשבילם ?

פורסם

תמונה הזויה משהו:

חיילים של משפחת פשע הולכים לשדוד עוברי אורח תמימים יחד עם ילד בן 13.

אני לא אומר שזה לא נכון, אבל אולי הם לא באמת חיילים של משפחת פשע?

אני בכל מקרה הייתי יושב עם חברים כמו שאמרת ומפרק להם את הצורה כשאראה אותם, אבל אם יש עליהם גב רציני אז זה יכול להיות באמת מסוכן... איזה מצב נאחס :x

פורסם
  • מחבר

כל מה שרשמתם פה חברים עלי לי כבר בראש (טוב אולי חוץ מהקטע של לרוץ עם חומרה ישנה אחריי כמה ערסים :lol: ) ,כבר חשבתי עם הם באמת דמוייות עברייניות ,ולאחר בירורים הסתבר שהם באמת כאלו (אבא של חבר שלי הוא בעל כשרים מאוד עמוקים במשטרה (ארגון הפשע הכי גדול בארץ ) והוא נתן לנו עליהם מספר פרטים ,וכרגע הילד לא מדאיג אותנו באמת (טוב חוץ מהקטע שהוא שדד לפחות 40 איש בכמה חודשים האחרונים ),מדאיג אותנו שכאשר הוא טיפה יגדל (גיל 16 ככה ) הוא יתחיל להיות בעייה אמיתית ,כי אז אף אחד באמת לא יכול לגעת בו ,אנחנו פשוט רוצים להסביר לו בדרך הכי מובנת בשבילו שזה שיש לו אחים באירגון x ,לא אומר שהוא יכול לעשות מה שבראש שלו .

אגב ,כמו שהבחור מעליי אמר ,משפחת הפשע לא תיתערב בעיניין כי זה באמת סתם סיכון בשבילם ,המקסימום שהילד יכול להביא עלינו זה את שניי האחים האלו ,שנכון שהם גדולים וכל זה ,אבל 19 רוסים ותימני אחד מורידים גם אותם .

ותקשיבו ,אני יודע שלהיכנס למצב כזה מאוד לא מומלץ ,אבל פה נדרשת פעולה מעשית ,וכאשר החינוך בבית כשל ,המשטרה לא עושה כלום ,ואף אחד לא מעיז לקום ,הגיעה הזמן שמישהו יעשה משהו .

נ.ב :לילד הזה בעצמו יש גב של עוד איזה 10 ערסים קטנים בניי 14 -16 שמפחדים ממנו ממש ,אז ברגע שיקרה לו משהו הם רק יגידו תודה (לפחות ככה אחד מהם אמר לי ).

פורסם

אומנם סיפור עצוב ויפה [אם אפשר לקרוא לזה ככה] שאתם לוקחים יוזמה, אבל בשביל מה היית צריך לספר על זה בפורום?

עצם המעשה הוא עבירה שלא בדיוק צריך לשתף אנשים בו. בטח ובטח שלא במקום ציבורי ועוד לציין שגורמים במשטרה "יעלימו מזה עין" [סתם לצורך העניין, גם אם יעלימו עין, ברור לך שמי שאחראי לזה עובר על החוק? ואם יקרה משהו שיחרוג ממידת הנורמה ו\או הסביר, חס וחלילה לא עלינו מישהו ייפצע בצורה שדורשת טיפול בביה"ח, אז יהיה מי שישלם את המחיר על זה, ופה בהחלט נתת שמן למדורה כדי שגורמים כאלה ואחרים יוכלו לחפש ולמצוא את מי להאשים].

אני לא אומר שהילד בסדר, ואני גם לא אומר שמה שאתם מתכננים הוא לא בסדר, אני רק מציין את חוסר החוקיות של הדבר.

ואם בפורום הזה אסור לדבר על עבירות פעוטות כמו ווארז, אז על אחת כמה וכמה שלא נדבר על התוכניות שלך לפרק במכות ילד בן 13 ואת שני אחיו הגדולים.

פורסם

Toxin, אל תהיה תמים, השוטרים הם הפושעים הכי גדולים והם עוד פועלים תחת החוק.. אז באיזשהו מובן זה חוקי להיות פושע לא? ובטח לדבר על זה בפורום..

בכל מקרה, פשיעה הרבה יותר חמורה לדעתי מה"להעלים עין" הזה, זה שהמשטרה המסריחה שלנו אשכרה משאירה לאזרחים שלה את המצב המחורבן להתמודד איתו לבד!

ובסופו של דבר האזרח הקטן צריך לשלם (כמו תמיד) ולקום ולהתמודד מול משפחות פשע כי המשטרה לא עושה כלום!!

זה עצוב, אבסורדי מקומם ומייאש! :pissed:

מתי כבר התפקיד של המנאייק האלה לא יסתכם רק בלסגור מסיבות, לעצור סטלנים על ג'ויינט, או לתת דו"ח על אפוד זוהר?? נמאסתם כבר! תתחילו לטפל בנושאים הרציניים! בכל החלאות האלה שמסתובבים בחוץ ומאיימים על חיי התושבים! אנחנו רוצים משטרה אמיתית, כזאת שיודעת להתמודד עם הבעיות הקיימות של האזרחים ולא ליצור להם בעיות חדשות!

אחרי הוצאת התסכול על המדינה האומללה שלנו, רק רציתי להגיד שאני איתך! במקומך גם הייתי מביא את כל השכבה שלי, שכבה מתחתיי, ושכבה מעליי, ושואל גם משפחה ואת כל מי שאני פוגש בדרך אם הם רוצים להצטרף...

צריך לשים סוף לחולרע! :bash:

פורסם
  • מחבר

הסיבה שרשמתי את זה פה היא משום שהדיון הזה התחיל בתרד אחר ,אבל הוא לא התאים כל כך לשם לכן לא רציתי שיוצר שם ספאם מיותר ועברתי לפה .

בקשר לנושא החוקיות ,אכן ,מעשה לא חוקי בעליל ,אבל פה אנחנו מדברים על מצב שבו מערכת האכיפה נכשלה כישלון חרוץ ,ואף אחד לא מיתכוון לסבול עוד גניבות ואיומים מהילד הזה ,עדיף שזה יהיו אנחנו והוא יחטוף קצת מכות ויברח לישוב שלו מאשר איזה ערס אחר שעוד יחליט לדקור את הזבל הקטן הזה .

אגב ,רשמתי בכותרת ,עם למישהו יש פיטרון יצרתי שלא בדרך אלימה (או לפחות לא כל כך אלימה ) אז שישתף אותנו .

Toxin, אל תהיה תמים, השוטרים הם הפושעים הכי גדולים והם עוד פועלים תחת החוק.. אז באיזשהו מובן זה חוקי להיות פושע לא? ובטח לדבר על זה בפורום..

בכל מקרה, פשיעה הרבה יותר חמורה לדעתי מה"להעלים עין" הזה, זה שהמשטרה המסריחה שלנו אשכרה משאירה לאזרחים שלה את המצב המחורבן להתמודד איתו לבד!

ובסופו של דבר האזרח הקטן צריך לשלם (כמו תמיד) ולקום ולהתמודד מול משפחות פשע כי המשטרה לא עושה כלום!!

זה עצוב, אבסורדי מקומם ומייאש! :pissed:

מתי כבר התפקיד של המנאייק האלה לא יסתכם רק בלסגור מסיבות, לעצור סטלנים על ג'ויינט, או לתת דו"ח על אפוד זוהר?? נמאסתם כבר! תתחילו לטפל בנושאים הרציניים! בכל החלאות האלה שמסתובבים בחוץ ומאיימים על חיי התושבים! אנחנו רוצים משטרה אמיתית, כזאת שיודעת להתמודד עם הבעיות הקיימות של האזרחים ולא ליצור להם בעיות חדשות!

אחרי הוצאת התסכול על המדינה האומללה שלנו, רק רציתי להגיד שאני איתך! במקומך גם הייתי מביא את כל השכבה שלי, שכבה מתחתיי, ושכבה מעליי, ושואל גם משפחה ואת כל מי שאני פוגש בדרך אם הם רוצים להצטרף...

צריך לשים סוף לחולרע! :bash:

מילים כדורבנות ידידי ,הכל נכון ,מה לעשות ,משאירים לנו הצעירים (ואנחנו עוד נחשבים ילדים טובים) לעשות את העבודה השחורה .

בקשר לקטע של להביא את כל העולם ואישתו ,בכיף ,רעיון מצויין ,זה יהיה מפגש מאחד לכל העיר תחת השם "שמים קץ למשפחות הפשע " (תנו לי משהו יותר מתחרז)

פורסם

המלצה חשובה:

עדיף לכם לשים כובעי גרב (עם חורים לעיניים) בזמן המעשה- כך ייחסך זיהוי והוא גם יחשוב אולי ששדד לאחרונה מישהו "לא נכון" ויבין שכדאי לו להפסיק.

בכלל, אם היו לי עוד 19 איש, הייתי לוקח אותו הביתה, חוצה אותו לחלקים ומכניס לתנור = אוכל לכלב או לעצמי (חס וחלילה שזו תהיה המלצה, סה"כ דעה שלי).

נותר לי רק לאחל לכם בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

המלצה חשובה:

עדיף לכם לשים כובעי גרב (עם חורים לעיניים) בזמן המעשה- כך ייחסך זיהוי והוא גם יחשוב אולי ששדד לאחרונה מישהו "לא נכון" ויבין שכדאי לו להפסיק.

בכלל, אם היו לי עוד 19 איש, הייתי לוקח אותו הביתה, חוצה אותו לחלקים ומכניס לתנור = אוכל לכלב או לעצמי (חס וחלילה שזו תהיה המלצה, סה"כ דעה שלי).

נותר לי רק לאחל לכם בהצלחה.

לדעתי קצת overkill ,אני לא הולך להרוג את הילד ,אני לא בעד כזו אלימות ,להפך אני מעדיף לעשות את זה ולדעת שהילד ישאר בחיים (אבל ילמד את הלקח ) מאשר איזה ערס יהרוג אותו באמת.

בקשר לזהוי ,כן אל תידאג ,כולם קושרים חולצות על הפנים ופשוט הולכים על זה .

אבל בכל מיקרה ,תודה .

פורסם

לא הבנתי מה כל כך מפחיד בילד בן 13

הוא מהמגודלים האלה שנראים כמו 18?

פורסם

תבררו איפה הוא גר, ותגידו להורים שלו שיתנו לו עונש.

פורסם

אתה רציני? אתה רוצה שהוא ילך לאמא של הילד ויגיד לך שהילד שלה הוא ערס מרושע? היא תפתח אותו במכות ותגיד לו לא לדבר ככה על הילד היקר שלה

במשפחות של הערסים הבנות הן הכי מסוכנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים