עבור לתוכן

שאלה לגבי ה-HD4870 Toxic Edition

Featured Replies

פורסם

שלום. רציתי לברר משהו. בקרוב אני קונה מחשב חדש, המיועד למטרות גיימינג. המפרט יכלול מעבד core i5 750 בסוקט 1156, וזכרונות בתדר של 1333 (4 ג'יגה).

אני מתכוון לשלב את הכ"מ עם המסך 2209WA של דל (מסך בעל פאנל איכותי, E-IPS, ורזולוציה נטיבית של 1680x1050).

רציתי לדעת, האם כדאי לי להשקיע בגירסאת ה-Toxic של הכרטיס (512MB), שעולה מעט יותר מהגרסה ללא הקירור הזה? אני לא שולל אפשרות ל-OC לכרטיס.

מה ההיתרונות שנותנת גרסה זו, פרט לקירור מעולה?

תודה :)

פורסם

היכולות של ה 4870 לשלל גרסותיה דיי זהות מבחינת אוברקלוק... לדעתי לא שווה להוסיף כסף לגרסת ה TOXIC.

פורסם

אם כבר אתה משקיע תשקול אולי את Sapphire hd 5870/5850 דגמים אלה כבר הגיעו לארץ

פורסם

^

מה הקשר?

כל מי שרוצה לקנות כרטיס מסך צריך לדחוף לו כרטיס ב1500 ש"ח?

אני היתי ממליץ לך לתת לנו תקציב מקסימאלי לכרטיס מסך וכבר נמצא את הפיתרון הטוב ביותר לכסף, ואם בהמלצות עסקינן?

היתי אומר שכדאי מאוד שתשקול את ה4890 שלא עולה הרבה יותר מ4870 ,משהו כמו 1000 ש"ח. כרטיס שיתן לך הרבה יותר מ4870 בצוספת כסף זעומה ,מה גם שתוכל לעשות לו OC ולהתקדם עוד קצת בביצועים ,אבל זה בשלב אחר כבר כשיקרטעו לך משחקים, אני עם ה4850 שלי מריץ עדיין הכל הפול גראפיקה אז...

פורסם

הכוונה היא לא לדחוף

אבל עכשיו יוצאת סדרה חדשה של כרטיסי מסך

אני בכלל הייתי מחכה שאנוידיה יוציאו את הסדרה שלהם וש ATI תוציא גרסאות מוחלשות בסגנון 5770

הכוונה היחידה שלי היא שאם כבר שמים מפרט יחסית כבד שווה להשקיע עוד קצת (גם אם זה 400 שקל) בשביל לקחת משהו מתקדם יותר טכנולוגית ולחסוך את הקניה הבאה במקום עוד שנה וחצי לעוד שנתיים וחצי.

כמו שאני אמרתי הייתי מחכה כי אני גם יודע כמה הלוחות אם של ה I5 יקרים עכשיו

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז הבנתי שהגירסא הרגילה לא כ"כ שונה.. פשוט רציתי לעשות איזה OC קטן. מה שכן, התקציב הוא באזור ה-4K.. אני לא יודע מה לעשות.. הרי הטכנולוגיה כל הזמן מתקדמת בקצב אדיר, ולחכות לחומרה החדשה זה סתמי.. הרי כל הזמן יוצאת חומרה חדשה. מה אתם מציעים? איזה כ"מ לשלב? והאם תהיה ירידת מחירים בזמן הקרוב? ניכרת כמובן..

ד"א, זהו המפרט:

yqim0xkngtejxd3uzthr.jpg

פורסם

תראה אני תמיד האמנתי בלקנות את ההכי חדש ולא את ההכי חזק

לפי כך אני אמליץ לך לחכות עוד חודש בערך שאנוידיה תיתן את התשובה שלה לסדרה החדשה של ATI

ומצד ATI להוציא גרסאות חלשות יותר לסדרה

אני חושב שלחכות חודש יהיה שווה את זה כי יש הבדל של יותר משנה וחצי אם אני לא טועה בין הסדרות של הכרטיסים

אף אחד לא מבטיח שעוד חצי שנה לא תצא סדרה חדשה כמו שהיה עם ה hd3xxx שיצאה סידרה וקניתי וכעבור 4 חודש יצאה הסדרה של ה hd4xxx

אבל מצד שני כמו שאמרתי מאז שיצאה הסדרה של ה hd4xxx דברים השתנו

DirectX 11 נכנס ולמרות שאף אחד עוד לא נתן את דעתו עליו ואנשים אומרים שאין שם שום דבר מיוחד תמיד עדיף לקחת משהו שתומך מאשר משהו שלא

ובקיצור תחכה חודש במקרה הכי רע הרווחת 5-10% על המפרט הנ"ל ובמקרה הטוב יצאו סדרות הכרטיסים.

עריכה:

ועכשיו שמתי לב למחירים הזולים של החלקים שלך

דרך איפה עשית את המפרט?

פורסם

כדי לך גם לשקול את ה5770 לפי הוא כבר זמין במלאי בRSM

פורסם

זה סתמי לחכות חודש... תקנה עכשיו, קח 4870 שנכנס לך בתקציב ותסגור עניין.

מקסימום בעתיד תמכור את ה- 4870 ותקנה אחד חדש שתומך DX11, לא ייקרה כלום. גם היום כל המשחקים החדשים תומכים DX10 ואנשים עדיין משחקים על DX9, ות'אמת, זה לא כזה נורא (למשל בקרייסיס על מערכת כמו שלי והכל על VERYHIGH DX9 אני מקבל FPS גבוה יותר מאשר DX10 ואני מוכן "לשלם" את המחיר בגרפיקה, מה שלא כזה מורגש אלא אם אתה ממש שם על כל פרט ופרט).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, לקחתי לתשומת לבי. המפרט שבתמונה נבנה באתר של RSM (יש להם סניף בעיר שאני גר, כפ"ס).

רציתי לדעת עוד משהו שדיי חירפן אותי, בדקתי ב-newegg.com, ויצא שיש הבדל של 1000 שקל ויותר במחיר. בארה"ב המחירים זולים משמעותית מכאן, וזה שאי אפשר לעשות הזמנה לארץ זה בכלל מעצבן.. לאבא שלי יש כמה חברים (באזור שהוא עובד) שמתעסקים בייבוא חלקים וגם בתיקונים, ורציתי לשאול אם כדאי לי לחתור לקנות מהם, משום שהמחירים אצלם זולים יותר, או שלא לקחת את הסיכון?

פורסם

5770 , קיים בRSM , יכולת OC מעולה!, DX11 (ישתלם מאוד בעתיד כשיצאו משחקים), משתווה ל4890 (חלש ממנו במעט).

ועולה רק 1000 שקל.

מומלץ מאוד! אל תקנה כרטיס מזדקן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים