עבור לתוכן

אלימות ללא סיבה ?! - יש ערסים במסיבה !!

Featured Replies

פורסם

צודק לגמרי ^ ^ ^

הכוונה שלי היא שהחינוך יהיה התרופה , הענישה תהיה התמריץ לחינוך או לפחות ההרחקה של היצורים האלו מהחברה .

• תגובות 48
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה, הבעיה שלנו הרבה יותר חמורה מזה. הרי כדי לחנך כמו שצריך -צריך אנשים איכותיים שיודעים את נפש האדם ולא מתעסקים בחארטה ובכיסויי תחת, אלה שהפוכים מהאנשים שבאים לדפוק כרטיס בלשכה.

וכאלה אנשים, שאמורים להציל את המדינה, האנשים האלה מסתכלים עלינו ואומרים "את אלה? מי רוצה להציל?" וטסים לחו"ל כמו אפסים, כי הם לא מבינים מה יש להציל כאן.

לגבי הגטאות, נשמע תסריט נכון אבל לא מדויק בגלל שהרבה יותר קל למשטרה לתפוס את האזרח התמים שעשה את הטעות מהפושע שמכיר כבר את כל השטיקים.

אני מכיר את זה מקרוב היטב, הם נותנים אחלה שירות אבל מהצד השני הם באים לעשות עליך חיפוש ומחפשים אותך בדוחו"ת, בזמן שאיזה גנב עושה פטרולים בשכונה.

לזה אין פתרון, רק אם אנשים יפנימו לגמרי שאין מדינה אחרת בשבילנו והם חייבים לעשות טוב כאן ולא לחפש את הקל בחו"ל(שזה בד"כ גם אשליה כי הרוב חוזרים).

אבל זה בערך כמו לבקש משיח.

פורסם

עם לדבר על עתיד ,אז עתיד גדול אין פה ,ואני אומר את זה בקושי רב ,בתור אחד שאוהב את הארץ .

תיראה את הבניי הנוער ,לכאורה העתיד שלנו (בעיקרון אני עוד חלק מהם ) ,תיראה איך הם מיתנהגים ,שותים ,מעשנים ,ולא לומדים ,הם פשוט "זורמים" בהכל ,וככה החיים שלהם הולכים להם לזבל ,הם לא עוזרים לעצמם ולא למדינה ,הם סתם נטל (ואתם יודעים בדיוק על אילו קבוצות בחברה של בניי הנוער דיברתי ).

פורסם

שאלה של חינוך ?

שאלה של דחיית סיפוקים ?

אני טוען שלמעט האחראיות של הילד עצמו ולמעט האחראיות של החברה שבה הוא גודל האחריות הכבדה היא על שכם ההורים .

Orli_a.jpg

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3783817,00.html[br]פורסם בתאריך: 8.10.2009 בשעה 16:15:35

, לעניות דעתי לא ירחק היום בו יתחילו להישלף נשקים חמים ,

העכביש הזה הוא נביא - חחח

בן 15 נהרג מירי לעבר אוטובוס ליד כפר קאסם

אש נפתחה לעבר אוטובוס הסעות שהיה בדרכו בין כפר ברא לכפר קאסם. הנער פונה לבית החולים בילינסון - שם מת מפצעיו. נער נוסף נפצע קל. ייתכן שהרקע הוא סכסוך בין תלמידים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3787245,00.html

פורסם

שטויות, אצל הערבים שגרים שם אני בכלל לא מתפלא, הם פשוט חיות, רוצחים בתוך המשפחה, חותכים לבנות שלהם את איברי המין כדי שלא יהנו, הורגים הומואים. זה בכלל לא מפתיע, זה לא בסדר בכלל, אבל לא מפתיע.

לגבי המאמר עם השוקולד -מסכים, כל מי שנותן לילדיו יותר מדי חופש יסבול, וגם בנו יסבול-חוסך שבטו-שונא בנו. כל דבר יש את הגבול שלו ואנחנו יודעים טוב טוב מתי אנחנו מתעלמים ממנו ומתי אנחנו מתעקשים עליו!

הסבל האמיתי זה אפילו שאתה כן מחנך את הבן שלך כראוי - הוא יסבול מהחוסר חינוך של הסביבה שלו. ופה-חייבים לעשות שינוי.

כי לקטר זה הכי קל.

פורסם

המגזר הערבי הוא חלק מהשכבות המוחלשות בארץ ולכן ההיתנהגות שלהם משקפת את התנהגות השיכבה הסוציואקונומית שאליו הוא ( המגזר הערבי ) משתייך כמובן שברקע התרבות הפוריטנית שלהם מה שדווקא פועל עד ההיתפרצות כחסם ולאחר ההיתפרצות כזרז כלומר המגזר הערבי ( דרך אגב ממש כמו האתיופי שהם שקטים מאוד , אבל כאשר הם מתפרצים זה בחמת זעם נוראית ויותר לציין את הרציחות שבתוך המשפחה ואת צורת הביטוי של התסכול והכאב שהם חשים , דרך אגב צפו לגל של ערסים ניכבד ביותר ביחס לגודלם באוכליסיה של העדה האתיופית ) דווקה יהיה בעל חינוך טוב יותר מבחינה תרבותית ואני לא מתכוון לחומר הנלמד אלא לשיטת ההעברה כלומר אצל הערבים יש מה שניקרא כבוד אשר מתרחב לכל הסובבים הבוגרים מימנו , דעו לכם שהערסים הערבים אפילו פוגעים יותר במגזר שלם - עובדה !

בקיצור המגזרים המקופחים מיצרים יותר ערסים מאשר מגזרים מטופחים . ( אני לא עוסק כרגע באשמת מי הם מקופחים / מטופחים ואם בכלל קיימת הגדרה כזו )

פורסם

תראו את אלפי הילדים הבדואים שבדרום שחינוך בקושי מקבלים ורמת ההשכלה שם נמוכה מאוד..מה חשבתם יצא מהם בעוד 10 שנים?חצי מהם לפחות יהיו פושעים שימררו את חיי התושבים בדרום.חבל שהמדינה שמה עליהם פס ולא מקדמת אותם כי הרי בסוף הם אזרחים ישראלים וכנראה יחיו פה עוד המון שנים אז למה לא לעזור להם ולקדם אותם?במצב הנוכחי הם רק יותר גדלים ועושים יותר בעיות.

פורסם

המגזר הערבי הוא חלק מהשכבות המוחלשות בארץ ולכן ההיתנהגות שלהם משקפת את התנהגות השיכבה הסוציואקונומית שאליו הוא ( המגזר הערבי ) משתייך

"מוחלשים", עלאק. אף אחד לא מחליש אותם חוץ מהם עצמם. קח את מצרים: אין מי שיחליש שם את הערבים, הם המעמד השליט. נו, ומה יוצא להם מזה? או קח את ירדן או סעודיה או כל מדינה ערבית אחרת לצורך העניין.

למה האוכלוסיה הערבית חלשה? בגלל שיעור ההשתתפות הנמוך שלהם בשוק העבודה (כי כשאפילו לא מחפשים עבודה אי אפשר למצוא) וקצב הריבוי העצמי הגבוה. מה לעשות, כשיש במשפחה הרבה נפשות ומעט מפרנסים, אתה בד"כ מקבל משפחה עניה. ומי בדיוק גורם להם להתנהג כך, פרט לתרבות שלהם?

המדינה, אם כבר, מאוד רוצה שהמצב ישתפר, ולו רק כדי לשלם פחות כסף דרך הביטוח הלאומי. לכן המדינה מנסה לעודד יציאת נשים ערביות לעבודה למשל. אבל זה לא מפריע לכל מיני "חברתיים" בגרוש לצעוק שהערבים "מוחלשים".

פורסם

הקשר בין המצב הסוציו-אקונומי וההיתנהגות של הבן אדם הוא מיקרי ביותר ,אני מכיר מספיק חלאות מכל הרמות הסוציו-אקונומיות ,וערבים ,לא משנה כמה תתן להם הם עדיין יתנהגו ככה ,זה מוגדר אצלם בדת ובתרבות שלהם ,בכלל 90 אחוז מהערבים רוצים לחזור לימיי הביניים .

פורסם

^^

בדיוק.

לא חסרים ערבים "משכילים" מכחישי שואה, לא חסרים סטודנטים ערבים מכל העולם שעוזרים לארגוני טרור מטעמים אידאולוגיים, ותוך כדי מארגנים גם הפגנות שנאה, כי מי לא אוהב לשנוא?(נראה לי שאנחנו הכי הרבה)הכל חארטה, מה שאתה לומד זה לא הופך אותך לנאור יותר, סתם למישהו שיש לו ידע בתחום מסוים זה הכל.

כל האבולוציה שהמין האנושי "עבר" היא אשליה. דברים שהיו בתרבות נשארים בתרבות לא משנה כמה זה לא הגיוני או "נאור".הכלכלה של היום לא פחות דורסנית מהיחס של האצילים לאיכרים בימי הביניים, רק שעכשיו לא כורתים להם איברים זה באמת קצת התקדמות, אבל מבפנים הכל נשאר אותו דבר.

לגבי האתיופים, הייתה הזנחה משוועת ולי עדיין נראה תמוה כל עניין העידוד עליה שלהם לארץ, חס וחלילה אין לי שום דבר נגדם, אבל זה לא שחסר לנו שקשוקת טעמים פה בארץ-רוסים,ערבים,צרפתים,מרוקאים,אשכנזים,ערסים אל מול היי טקיסטים, אנשי הבועה בת"א,חרדים,נטורי כרטא שהם שונאי ישראל שעובדים בשיתוף עם הערבים וכמובן רוב הארץ,שלא נמצא במרכז, שאין לי מושג מה הן דעותיו.

ואגב אין שום חזון משותף לכל העניין הזה-איפה אתם רואים ישראלי ממוצע בכל הברדק הזה אני לא יודע.

בכל מקרה, זה כבר סטייה רצינית מהנושא.

פורסם

rikus ,כל מילה נכונה ,רק יש לי משהו להוסיף ,רק ברגע שאנחנו עם ישראל נבין שכולנו יהודים (או לפחות לא ערבים או נוצרים ) נוכל להיתאחד ,תקשיבו ,אני באמת לא דתי ,אבל עם במקום ליקרוא לכולם פה בשמות ארץ המוצא שלהם (משהו בסיגנון "היי ירוסי\תימני\מרוקאי\אשכנזי\וכו וכו וכו" ) ניקרא לכולם יהודי ,המדינה תהיה מקום טוב יותר ,ועזבו להיתעסק בקטנות ,למה כולם פה מאשימים את כולם שהם לא יהודים (הרוסים את המיזרחים ,המזרחים את הרוסים והאתיופים והאשכנזים ,והאשכנזים את האתיופים והמזרחים ) אבל בתכלס ,מי שמשרת בצה"ל (וגם מי שלא אבל עוזר למדינה בדרך אחרת ) ,משלם מיסים ,ומגדל ילדים במדינה על ערכים יהודים(וכמובן לא ערבי) הוא יהודי ישראלי מבחינתי לא משנה מאיפה הוא באה .

ובקשר לנושא של הערסים : תקשיבו חברים ,היום הייתה לי היתגלות ,נכון שאני שונא בדם ערסים , אבל אחרי שהייתי היום בתל אביב ,אני הבנתי שלרוב ערסים יותר נחמדים *מפריקים (* כאשר אני אומר פריקים אני לא מדבר על בן אדם ששומעה רוק או משהו כזה ,אני מדבר על ילדים מפגרים שמסתובבים ברחוב עם מוזיקה של איזה כת השטן ורק מחפשים ממי לקנות בירות או סיגריות )משוגעים בתל אביב ,ערס מיתנהג כמו בהמה ,אבל עם צריך לרוב ניתן לדבר איתו ,הפריקים בתל אביב (במיחד באיזה גן ציבורי מסריח אחד ליד דיזנגוף) זה פשוט מפחיד ,כאלה ילדים מגעילים וילדות פרוצות לא ראיתי בחיים שלי ,לרגע ערסים ששומעים מיזרחית נראו לי כמו מלאכים טהורים לייד הילדים המופקרים והנרקומנים האלו .

פורסם

טוב , אני בכלל לא מתכוון לסטות מהנושא שהוא "מהות פס היצור של הערסים" לכן אין טעם להיכנס לנושא הערבים באופן פרטני כי מיד יהיו פה דעות שכבר שמענו ושאינן ניתנות לדיון ככל ועיקר .

אי לא חושב שיש הכחשה של מי מהאנשים שהשכבות הסוציואקונומיות הנמוכות מיצרות יותר ערסים ,

רבותי ערס הוא יצור , איננו יכול לדחות סיפוקים , חסר תרבות ,אגרסיבי .

( גם אבל רק ) תוצאות של פינוק יתר יכולות להפיק את הערס הממוצע ( רק עם יותר תקציב )

למעשה כל אחד מהאלמנטים הללו יכול ליצר ערס ,

כלומר אם ההורים מפנקים את הילד יותר מידיי , זה כבר פוטנציאל לערס , בהינתן ההיזדמנות ובאחוזים מסויימים יתפתח מהילד הזה ערס .

לסיכום , כדי ליצר ערס צריך אחד משלושת האלמנטים או יותר , ככול שיש יותר אלמנטים כך יגדלו הסיכויים שמהילד הזה יצא ערס בעיקר אם הוא נחשף לתרבות הזו כך שיש לו נתיב התפתחות .

לסיכום אם יש לך זוג הורים עניים חסרי תרבות ועולם רוחני שמפנקים ילד אגרסיבי , רבותי, סיכוי גבוה ביותר לערס ! ( ככול ששנה את האלמנטים במשוואה - ניתן לבטא זאת באופן מתמטי כלומר נוסחה ) אפשר גם בנוסחה מצומצמת כמות הכסף שמבזבזים על צעצועים וממתקים ביחס להכנסה )

לא חשוב עכשיו כבר אחרי חמש בבוקר .

פורסם

ואוו. איזה דיון איניטלגנטי ולא מלא כשלים לוגיים בכלל! :facepalm:

פורסם

עכביש בכביש ,תקשיב ,אני גודלתי בתור ילד מפונק ,וגם הייתי מאוד אגרסיבי ,ועדיין לא הגעתי אפילו למשהו קרוב לערס .

פינוק לא יפיק ערס ,לא תמיד לפחות .

פורסם

rikus ,כל מילה נכונה ,רק יש לי משהו להוסיף ,רק ברגע שאנחנו עם ישראל נבין שכולנו יהודים (או לפחות לא ערבים או נוצרים ) נוכל להיתאחד ,תקשיבו ,אני באמת לא דתי ,אבל עם במקום ליקרוא לכולם פה בשמות ארץ המוצא שלהם (משהו בסיגנון "היי ירוסי\תימני\מרוקאי\אשכנזי\וכו וכו וכו" ) ניקרא לכולם יהודי ,המדינה תהיה מקום טוב יותר ,ועזבו להיתעסק בקטנות ,למה כולם פה מאשימים את כולם שהם לא יהודים (הרוסים את המיזרחים ,המזרחים את הרוסים והאתיופים והאשכנזים ,והאשכנזים את האתיופים והמזרחים ) אבל בתכלס ,מי שמשרת בצה"ל (וגם מי שלא אבל עוזר למדינה בדרך אחרת ) ,משלם מיסים ,ומגדל ילדים במדינה על ערכים יהודים(וכמובן לא ערבי) הוא יהודי ישראלי מבחינתי לא משנה מאיפה הוא באה .

ובקשר לנושא של הערסים : תקשיבו חברים ,היום הייתה לי היתגלות ,נכון שאני שונא בדם ערסים , אבל אחרי שהייתי היום בתל אביב ,אני הבנתי שלרוב ערסים יותר נחמדים *מפריקים (* כאשר אני אומר פריקים אני לא מדבר על בן אדם ששומעה רוק או משהו כזה ,אני מדבר על ילדים מפגרים שמסתובבים ברחוב עם מוזיקה של איזה כת השטן ורק מחפשים ממי לקנות בירות או סיגריות )משוגעים בתל אביב ,ערס מיתנהג כמו בהמה ,אבל עם צריך לרוב ניתן לדבר איתו ,הפריקים בתל אביב (במיחד באיזה גן ציבורי מסריח אחד ליד דיזנגוף) זה פשוט מפחיד ,כאלה ילדים מגעילים וילדות פרוצות לא ראיתי בחיים שלי ,לרגע ערסים ששומעים מיזרחית נראו לי כמו מלאכים טהורים לייד הילדים המופקרים והנרקומנים האלו .

אתה כל כך סותר את עצמך שזה מדהים....

בפסקה הראשונה אתה אומר לא לקרוא בשמות ולא לסווג אנשים ובפסקה השנייה אתה מביע שנאה עזה כלפי סוג של אנשים שלא בהכרח עושים נזק לאחרים...(לא בהכרח הכוונה שלא כולם,בדיוק כמו כל שאר "סוגי" האנשים)

פשוט עולם מטומטם יש לנו,המוח שלנו בנוי לסווג דברים לפי 'תיקיות' וקטגוריות וככה אנחנו מסווגים גם אנשים וככה זה מוביל לשנאה ואלימות ומלחמות ומה לא...קיצר נראה לי שיש משהו דפוק מולד בבני אדם,וההוכחה היא כל ההסטוריה האנושית שחוזרת על עצמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים