עבור לתוכן

אלימות ללא סיבה ?! - יש ערסים במסיבה !!

Featured Replies

פורסם

נו ואתה לא יכול לארגן איזה מאפיה רוסית? ;).

המשטרה לא עושה כלום -זה נכון. המשטרה זאת מאפייה הגדולה ביותר.

רוני ,הסר דאגה מהלב שלך ,כמו שאמרתי ,אני מביא 20 חברה (רוסים רוסים ,וגם תימני אחד :P ),למרות שמבחינה פיזית כל ילד בגיל 14 ומעלה פשוט הורג אותו ,זה יותר עיניין של הרתעה ,אנחנו צריכים להפחיד אותו בכדיי שלא יחזור יותר למקום הזה ולא יעשה פה טרור .

בקשר למשטרה ,הכל כבר נאמר ,בהחלט מאפייה .

• תגובות 48
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^

חח תימני אחד -[תימני משתכנז].

פורסם

^

חח תימני אחד -[תימני משתכנז].

חח כן אולי משתכנז ,אבל בתכלס הוא השפיעה עלינו יותר ממה שאנחנו אליו (בגללו אני אוכל קבועה ג'חנון ומלוואח ,עם רסק וסחוג ביחד ככה ,יאמי יאמי )

פורסם

זה לא חדש, הרוסים הם גם עצבנים -החריף מתאים להם.

רק תזהר שלא תהפוך לג'חנון [שחור] :silly: .

פורסם

אלכס תפתח דיון בכללי , אולי נעשה קניה מרוכזת של שוקרים מ DX ונבוא לעזור לך ;D

פורסם

אלכס תפתח דיון בכללי , אולי נעשה קניה מרוכזת של שוקרים מ DX ונבוא לעזור לך ;D

רוצה רציני ,יאללה אני פותח דיון בכללי :smile1:

פורסם

מי צריך שוקרים

הרי מדובר על חברה מ-hwzone :lol:

מספיק אחד יביא ספק ישן, השני דיסק-קשיח ,אממ לוח-אם זה די חזק ,לא(?) :cool2:

פורסם

מי צריך שוקרים

הרי מדובר על חברה מ-hwzone :lol:

מספיק אחד יביא ספק ישן, השני דיסק-קשיח ,אממ לוח-אם זה די חזק ,לא(?) :cool2:

יאללה רוני פתחתי דיון בכללי ,תעברו כולם (כל אלו שמדברים על המיקרה שלי ולא על הכתבה ).

פורסם

על אותו נושא

"הכה שוטר ללא סיבה ונשלח ל-18 חודשי מאסר"

http://www.mako.co.il/news-law/legal/Article-245af616d560421004.htm&sCh=ba3cb2eb226bb110&pId=1903531448

לפני שבועיים ראיתי כתבה בYNET על בחור שהכה שוטר בארה"ב ונדון למקס' שהחוק מתיר -23 שנות מאסר.

כל השוטרים מהיחידה באו להעיד וכו'

פה יש הוכחות ע"י מצלמות !! ורק אחד מהם קיבל מאסר של שנה וחצי (כי כנראה היה לו על תנאי) כל השאר שוחררו.

מדינה זבל.

פורסם

wtf ,זה רק אני או שזה שזרק על השוטר את הבקבוק הוא ערס גמד :lol: .

אבל עכשיו ברצינות ,המערכת המישפטית בארץ בכמה שנים האחרונות פשוט מגעילה ,כל אחד היום יכול לצאת מכל דבר עם יש לו עורך דין טוב ,אין כבר עיניין של אטיקה ,או של כבוד או ערכים .

אגב ,עם מישהו שם לב לתאריך של הצילום ,זה מ2007 זה אומר שהגמד הזה כבר יצא לחופשי ,שזה בכלל מעצבן .

פורסם

הבעיה של המדינה הזאת היא רק השופטים,לא יודע מאיפה הם באו.

תקראו מה קורה בניו יורק שמישהו מרביץ לזקנים.

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3786622_184,00.html

אלוהים אדירים ,מי תוקף זקנה ,ועוד בת 101 :pissed:

פורסם

ואחר-כך מתפלאים, למה יש סלקציה.. ;D

(איפה עכביש?)

אם היה להם ת.ז- זה לא היה קורה!.

עם תעודות זהות היה אפשר לתפוס אותם , אתה לא מבין את מה שאני אומר , זה הכל ;)

בכל מקרה, זה לא דבר חדש, רק שהפעם זה צולם. האלימות משתוללת והמצב במדינה ניהיה גרוע מרגע לרגע.

אל תהיה דביל ( אני מקווה שזו לא בקשה גדולה מידיי - חחח )

רציני אני מתכוון לזה , הפעם היו מצלמות , אבל תעודת הזהות היא כדי לזהות אותם לפחות לזכור את השם ואם יש גם בכניסה למועדון מצלמות אז אפשר בכלל לתעד את הת.ז. על ידי כיוון של מצלמה אחת למקום בו עומד המאבטח עם זוית נכונה , אבל לא חשוב , אנחנו לא מדברים על שיטות אבטחה כרגע ,

רק המחוקק יכול לשים סוף לתופעה הזו ע"י עונשי הרתעה כבדים , אני בהחלט הייתי מציע את החמרת הענישה על עברות של אלימות , מה שקורה שזה סוג של אנשים שהם נפלים מהחברה יחד עם גידול לקוי וברקע של חוק חלש , אני הייתי מציע להעניש בחומרה רבה כל מקרה של אלימות , לעניות דעתי לא ירחק היום בו יתחילו להישלף נשקים חמים , אני בטוח שכבר כיום מספר הסכנים והנשק הקר שמצוי ברחובות הוא גדול משנה לשנה , כמה זמן האזרחים יחכו להגנת המשטרה והרשיות , באופן טיבעי בני אדם יתחילו להגן על עצמם מצד אחד ומצש שני מי שיכול להתרחק ולהימנע כלומר להרחיק את עצמו מהמקומות האלו קרי שכונות מסריחות ובכך להמעיט את הסיכויים שלו להפגש עם החלאות יעשה זאת .

העתיד הוא ברור לגמרי והוא הולך לכיוון מה שיש בארה"ב שהוא התרכזות של אליטות בשכונות סגורות כולל משטרה מקומית ( מה שכבר קורה ) אשר תמנע ותסנן את הכניסה של גורמים שלדעתם לא מתאימים לפרופיל החברתי שם ( בארה"ב יש הרבה "קהילות שער "gate communities שבכלל מונעות כל כניסה לישוב המתוחם בלי הזמנה מפורשת של אחד הדיירים ויש גם שכונות שהם מחזיקות בכוח שיטור מקומי שמפטרל ומטריד כל מי שאיננו גר שם ) ובשאר המקומות תטפל המשטרה הרגילה בהתאם לתקציב ובמקומות שבהם הפשע מתרכז ורמת ההכנסה של התושבים נמוכה המשטרה והחוק לא יכנסו בכלל כמו בגטאות .

במדינה כמו שלנו שהיא קטנה מידיי לדברים האלו יהיו יותר מידיי גוונים של פשיעה באים היא תתפרץ ( כמו הדוגמה בסירטון ) הפשע הוא יערער את היסודות של המדינה הזו לחלוטין , אני דיי רואה אפשרות של דיקטטורה בארץ , זה אחת האפשרויות הראליות ביותר לדעתי בעשרים השנה הקרובות .

פורסם

אתה לא יכול להרתיע ערס ע"י הכבדת הענישה בגלל שערס לא מסוגל לחשוב יותר מעשר דקות קדימה, וגם זה במקרה של ערס חכם במיוחד. נראה לך שכשהם תקפו, הם חשבו שיתפסו אותם? שישפטו אותם? שירשיעו אותם? שיגזר עליהם עונש מאסר?

זה לא אומר שלא צריך עונשים כבדים, אבל לא למטרות הרתעה - כהגנה על החברה. כל יום שהם בכלא הוא יום בו הם לא יכולים לתקוף אזרחים תמימים.

פורסם

אתה לא יכול להרתיע ערס ע"י הכבדת הענישה בגלל שערס לא מסוגל לחשוב יותר מעשר דקות קדימה' date=' וגם זה במקרה של ערס חכם במיוחד. נראה לך שכשהם תקפו, הם חשבו שיתפסו אותם? שישפטו אותם? שירשיעו אותם? שיגזר עליהם עונש מאסר?

זה לא אומר שלא צריך עונשים כבדים, אבל לא למטרות הרתעה - כהגנה על החברה. כל יום שהם בכלא הוא יום בו הם לא יכולים לתקוף אזרחים תמימים.

[/quote']

הגזמתה

הערס הכי חכם שאני מקיר חושב פעם ביום בערך דקה ואז הראש שלו מתחמם מרוב מאמץ ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים