עבור לתוכן

אלימות ללא סיבה ?! - יש ערסים במסיבה !!

Featured Replies

• תגובות 48
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מפגרים הערסים האלה .....

העיקר לשים כיפה ואז להתנפל על משהוא

טוב שזה לא נגמר אחרת :behead:

פורסם

לא יצאתי מהחדר כבר המון זמן, אני רואה שהמצב לא השתפר.

פורסם

ואחר-כך מתפלאים, למה יש סלקציה.. ;D

(איפה עכביש?)

אם היה להם ת.ז- זה לא היה קורה!.

בכל מקרה, זה לא דבר חדש, רק שהפעם זה צולם. האלימות משתוללת והמצב במדינה ניהיה גרוע מרגע לרגע.

פורסם

חיות.

פורסם

אני מניח שזה חלק מהשיעמום של החופש..

לא סובל את האנשים האלה!!

עוד חובשים כיפה הם לא מתביישים!!

למרות שזה כבר נהיה הרגל כל פעם שאיזה עבריין נאשם במשהו פתאום רואים אותו בבית משפט עם כיפה שבחיי היום יום הוא לא חובש אותה ולא יודע מה זה בכלל..

פורסם

למה אני לא יכול לראות את העמוד? (גם IE TAB)

פורסם

שונא את זה שאנשים שמתנהגים כמו בהמות חובשים כיפה... מה הקטע? למה להרביץ לבנאדם? הוא לא עשה כלום! אחר כך אומרים עלינו שאנחנו חארות והכל זה בולשיט...

פורסם

זה שהם חובשי כיפה זה לא אומר כלום. הצביעות שלהם היא מהשורש.

שהאלימות משתוללת, היא לא פוסחת על אף אחד, וכל עוד לא יטפלו בה, היא רק תתגבר.

פורסם

כן אבל נגיד בבתי משפט שהם חובשים כיפה זה רק בגלל צביעות, הם רוצים שכאילו השופט יגיד "אהה הוא חובש כיפה בוא נוריד לו מהעונש בכל זאת יש לו בטח ערכים" או משהו בסיגנון...

פורסם

^

:xyxthumbs:

אבל כל פעם לחזור על זה ,הם חושבים שהשופטים במקרה דפוקים?

פורסם

כן אבל נגיד בבתי משפט שהם חובשים כיפה זה רק בגלל צביעות, הם רוצים שכאילו השופט יגיד "אהה הוא חובש כיפה בוא נוריד לו מהעונש בכל זאת יש לו בטח ערכים" או משהו בסיגנון...

קישקוש...

פורסם

שמעתם מה הפרקליט שלו אומר?

"ברור שהוא נקלע למקרה שלא בכוונה שכן הוא בא לעזור לחבר שהחל קטטה

כמו כן זה דבר חד פעמי והתנהגותו לא אלימה ביום יום" - מה שכן הוא לא הפסיק להרביץ ולקלל כל הדרך לתחנה

אם השופט מאמין לשטות הזאת אני הולך לשדוד בנק ובכסף שאני גונב אני מביא איזה עורך דין טוב, ככה נצא עם מלא כסף ושניית מאסר

פורסם

חחח ,אתם חושבים שזה מיקרה קשה ,אתם יודעים מה הולך איפה שאני גר ,ילד קטן בן 13 (זעטוט עם חלב על השפתיים) שהחליט להגיעה למקום בו אני גר (אני לא אזכיר את שם המקום שממנו הילד הזה באה ,אבל לא קשה לנחש ) מאיזה ישוב מפוקפק ,הילד מגיעה בליווי שניי אחים גדולים שלו שנייהם בניי 25 -30 ,ובליווי סכין ,ופשוט שודד ילדים ומבוגרים בצורה קבועה ,ועם לא ,האחים שלו מפרקים את המיתנגד מכות ,הילד הקטן והתמים הזה ,לא כל כך תמים כמו שאפשר להבין ,לילד הזה יש כבר 38 תיקים במישטרה והוא כבר הספיק להיות במעצר בית (אתם קולטים ,ילד בן פאקינג 13 :facepalm: ) ,והאחים הנחמדים שבאים לעזור לו לשדוד עוברי אורח הם "חיילים" של משפחת פשע שאני לא אזכיר את שמה ,לכן המישטרה לא עושה כלום לילד הקטן ולא לאחים שלו .

אז הסיפור מיתקדם ,עוברים כמה חודשים ,אפילו אחד החברים שלי מותקף (אל בגלל שהמניאק זריז אז הוא הצליח לברוח ;D ) ,ואז כבר נימאס לנו ,ואנחנו שומעים אפילו מאחד השוטרים באזור שאומר לנו שעם יתקפו את שלושת האנשים האלה (הילד ב13 והאחים שלו) הם יעלימו עין כל עוד לא יהרגו אותם ,ואז כמובן קלטנו שקיבלנו אישור מהמשטרה לתקוף את העבריינים האלו ולהעיף אותם מהאזור .

שלא תבינו לא נכון ,אני בחיים לא יתקוף ילד קטן ממני ,בטח שלא בן 13 ,אבל פה זה פושע קטן ,שמסתובב ומאיים לידקור את כולם ,לכן אני ועוד 20 חברה יושבים כל יום שישי וחמישי במקום מסויים שהוא מגיעה אילו קבועה ,וברגע שהוא יופיעה ,אנחנו באמת הולכים "לפרק לו ולאחים שלו את הצורה " .

בקשר למיקרה בכתבה של mako ,כן לדעתי זה מאוד לא בסדר שישנם מיקרים של אלימות כזו ועוד ללא סיבה ,אבל במיקרים נדירים (כמו זה שרשמתי מעל ) אלימות היא הדרך היחידה ,כי מה לעשות ,ערס מבין רק בדרך של ערס .

פורסם

נו ואתה לא יכול לארגן איזה מאפיה רוסית? ;).

ערסים לא יודעים לריב [אפשר לראות בסירטון ,אפילו בקטטה במסעדה] "כלב נובח לא נושך". -בגלל זה הם באים בכמה ולא אחד על אחד [כלב פינצ'ר]

המשטרה לא עושה כלום -זה נכון. המשטרה זאת מאפיה הגדולה ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים