פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים יש לי 4 סטיקים בלוח: 2 של חצי ג'יגה ו2 של ג'יגהארבעתם במהירות 800 ddr2ברצוני להוסיף זכרונות במקום החצי ג'יגה א. האם זה ישפיע משמעותית על ביצועיי המחשבב. אמרו שרק אם אשתמש עם צערכת 64 ביט ארגיש הבדלהלוח שלי הוא asus p5w dh והמעבד של אינטל 6600 2.4 GHZ
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים קודם כל.. ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםיש לך 3GB, זה בכלל לא קצת. אם השימושים שלך ממוצעים ואינם תוכנה לעריכה שמפיקה תועלת מיותר זיכרון.. אז לא צריך להוסיף כלום ואתה גם לא תרגיש אם תוסיף.
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים מחבר קודם כל.. ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםיש לך 3GB, זה בכלל לא קצת. אם השימושים שלך ממוצעים ואינם תוכנה לעריכה שמפיקה תועלת מיותר זיכרון.. אז לא צריך להוסיף כלום ואתה גם לא תרגיש אם תוסיף.לתשובתך.....אני משתמש בתוכנה שנקראת PS3 Media Server ואיתה אני מריץ סרטי HD דרך ה PS3 שליברזולציות הגבוהות (1080)הסרט מגמגם והמערכת מתאמצת, רציתי לדעת אם זה ישפר את המצב ?
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים ממש לא. מערכת 64 ביט מאפשרת לנצל יותר מ3-3.5 גיגה זכרון (בהבדל מ32 ביט) אבל עבור כמות זכרון נתונה, עד לתקרה הזו, היא יעילה פחות.
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים מאוברקלוק מקבלים תוספת ביצועים אבל זה לא אומר שאתה תרגיש אותה.מלכתחילה היית אומר שאתה מחפש תוספת ביצועים בפרט בישומים מסוימים והיינו אומרים לך כיצד.אז תאמר איפה אתה רוצה עוד ביצועים, איפה אתה חווה איטיות ונאמר לך מה הבעיה אצלך.
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים מחבר מאוברקלוק מקבלים תוספת ביצועים אבל זה לא אומר שאתה תרגיש אותה.מלכתחילה היית אומר שאתה מחפש תוספת ביצועים בפרט בישומים מסוימים והיינו אומרים לך כיצד.אז תאמר איפה אתה רוצה עוד ביצועים, איפה אתה חווה איטיות ונאמר לך מה הבעיה אצלך.אז כמו שאמרתי אני עובד עם תוכנה שנקראת PS3 Media Serverשעוזרת לי לראות סרטים דרך ה ps3סרטים שהם full hd נתקעים לפעמים, אבל אני לא בטוח לגמריי שזה נובע מביצועי המחשב,כשאני מריץ את הסרט הזכרון עומד על 2 ג'יגה וcpu על 65%
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים כלומר העומס נופל על המערכת שלך בניגון?אם סרטים נתקעים אז תבדוק מקודדים (אם כי אני לא יכול לומר בפה מלא כי אין לי ניסיון עם התוכנה שציינת)
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים מחבר כלומר העומס נופל על המערכת שלך בניגון?אם סרטים נתקעים אז תבדוק מקודדים (אם כי אני לא יכול לומר בפה מלא כי אין לי ניסיון עם התוכנה שציינת)זה לא מקודדים,האם יש דרך להתגבר על זה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.