עבור לתוכן

יש לי רזולוציה 800x600 במסך במחשב

Featured Replies

פורסם

ואחרי שעשיתם שינויים באתר אני רואה רק חצי עמוד בפורומים ואני נאלץ כל הזמן לשנות לרזולוציה גבוה

שלא מתאימה לי :'( :facepalm:

פורסם

תסלח לי אבל אני חייב לשאול משהו

אתה שפוי?

איך אתה עובד על רזולוציה כזאת קטנה? אני עובד על 1920X1200 וכל פעם שאני רואה מסך קטן יותר אני מתחרפן!

פורסם

באופן כללי, אתרי אינטרנט, לרבות הזון, לא יכולים לעמוד במקום, 800X600 זו רזולוציה נמוכה לכל הדיעות, כיום מרבית האתרים מותאמים ל-1024X768.

אני לא מכיר את פותח הת'רד אבל למשל אמא שלי, שהיא לקויית ראייה משתמשת ב-640X480, ע"מ שיהיה לה נוח לגלול באתרים קניתי לה עכבר בעל גלילה צידית.

פורסם

ללקויי ראייה (אמא שלי למשל עם ראייה חלשה) אני ממליץ להשיג פשוט איזה תוכנה שאפשר להגדיר לחיצת מקש פשוט תעשה זום אין וזום אאוט

רזולוציה כל כך קטנה לדעתי רק עושה נזק

פורסם

נזק זה לא עושה (איזה נזק בדיוק זה יכול לעשות?).

פורסם

פיזי לא אבל:

הרגל לאהוב רזולוציות קטנות ולקרוא לזה "גדול"

מזכיר לי את אלה שרוצים שאני יגלול את הדף למטה ואומרים לי תגלול למעלה יעני "תמשיך לגלול"

פורסם

קודם כל, חברה בואו לא נסיט את הדיון. אם אתם רוצים לפתוח דיון על למה הוא רואה 600X800 תפתחו דיון חדש. עובדה בשטח הוא רואה ב600X800.

גם אני בנייד רואה ברזולציה של 600X800 ושם זה נח לי (ולא אני לא רוצה לשנות שם רזולוציה או לשים ZOOM או כל דבר אחר - נח לי עם הרזולוציה הזאת בנייד). מאז השינוי אני לא יכול לגלוש בפורום מהנייד (אני עכשיו בנייח) כי המסך חתוך ואין שום אפשרות לגלול הצידה.

ניסיתי כמה דברים שונים ומכמה דפדפנים ואין שום דרך לראות את הצד ה"חתוך" של האתר.

כבר אתמול פניתי למנהלים דרך הפניה של האתר אבל לא קיבלתי שום תגובה עדיין. אולי פה מישהו יתן תגובה רשמית...

פורסם

אני עובד עם 1650*1050

בגלל שהאתר לא באמת תומך במסך רחב, עד עכשיו עבדתי כשהדפדפן על חצי מסך ותוכנה אחרת על החצי השני.

עכשיו זה לא אפשרי לקרוא ככה, וזה באמת מציק.

ניסיתי אפילו לתקן את זה עם גריזמונקי, בינתיים לא הצלחתי.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר ללקות ראייה ככה רואים הכי טוב .אתם צריכים להתאים את הדפים לכל הרזולוציות .

פורסם

מה הקשר ללקות ראייה ככה רואים הכי טוב .אתם צריכים להתאים את הדפים לכל הרזולוציות .

800*600 זה רישמית רזולוציה לנכים על מה אתה מדבר להתאים את האתר לשטות הזאת?

פורסם

בדיוק ההפך,ככל שהרזולוציה הכי גבוהה ככה אתה רואה יותר טוב. אם אין לך שום בעיית ראייה אני באמת ממליץ לך לעבוד עם רזולוציה שפוייה (כל דבר מעל 1152*864)

פורסם

פותח הדיון היקר,

אני מצטער, אך האתר (בסוף שנת 2009) מותאם לרזולוציה מינימלית של 1024x768.

גולשים המשתמשים ברזולוציות נמוכות יותר.... ובכן.. יצטרכו למצוא פיתרון לבעיה שלהם :-\

האינטרנט בכלל, ו-HWzone בפרט, לא יכולים להיתקע בתקופת האבן רק בשביל לתמוך ב-1.5% מהגולשים שעדיין תקועים בתקופה הזאת...

מעל 98.5% מהגולשים שלנו משתמשים ברזולוציה של 1024x768 ומעלה.

(מדובר במספרים מדוייקים, לא ניחושים)

עם כל הכבוד, אני יודע שזה אולי נשמע "אכזרי" אבל אין לנו יכולת (ו/או רצון?) לפגוע ב-98.5% מהגולשים, רק על מנת להמשיך ולעודד את אותם 1.5% שמשום מה בשנת 2009 עדיין תקועים בתקופת האבן...

סורי :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים