פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים קניתי wireless כדי שאני יוכל לקלוט מהמחשב השני בבית את האינטרנט וכשאני מנסה להתחבר הוא כותב לי "הווינדוס לא יכול להתחבר..." אז עשיתי בדיקת בעיות ברשת וזה מה שהוא הראה ליhttp://vvnkqg.bay.livefilestore.com/y1pDtTfCL8ogShMUwJDp_GdmQWEmEHv3d3G6DvbcDGU9b2aDeNpFxDcACZBIpJoO2UamabcJpIwJDGIf1kpx0lr_w/Untitled.pngלשני המחשבים יש ווינדוס 7 אבל גם בויסטה היתה לי אותה בעיהאם תרצו עוד פרטים אני מוכן לתתרונן
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים לא מובן מההסבר שלך מה באמת עשית...התקנת מתאם אלחוטי ולאן אתה מתחבר בעצם?האם אתה משתמש בתוכנת ניהול של המתאם או של מערכת ההפעלה?
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים מחבר לא מובן מההסבר שלך מה באמת עשית...התקנת מתאם אלחוטי ולאן אתה מתחבר בעצם?האם אתה משתמש בתוכנת ניהול של המתאם או של מערכת ההפעלה?למחשב אחר בביתהואמתקין את תוכנת הניהול רק ב-xp אז אני משתמש בשל הווינדוס
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים מחבר אני לא חושב שאני מתכוון לזה. אני מתכוון לזה שאני מחבר את הכרטיס רשת אלחוטי, אני עושה סריקת רשתות, מוצא רשתות כל שהם, אני מתחבר אליהם, ויש לי אינטרנט.
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים אז אתה מתחבר לנתב, אין פה שום קשר למחשבים אחרים.איך אתה מתחבר (תפרט בשלבים) והאם הרשת שלך מוצפנת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.