עבור לתוכן

המלצות למקומות טיול בירושלים??

Featured Replies

פורסם

אילת זו עיר נופש. אז אני לא מבין למה בכלל לעשות השוואה..

פורסם

אילת זו עיר נופש. אז אני לא מבין למה בכלל לעשות השוואה..

אתה חושב שירושלים יפה ? בהשוואה לאילת או תל אביב ?

אני לא

פורסם

בתור אחד שגם לא הכי אוהב את ירושלים, אני לפני שבועיים מאוד נהנתי בטיול בממילא ושוק מחני יהודה.

רציתי גם לטייל בתוך העיר העתיקה עצמה אבל כבר לא היה לי זמן, אז זה בפעם אחרת.

אישית אני אוהב את איזור העתיק בירושלים, אבל לא סובל את הפקקים שלה וחוסר החניה. ובמיוחד את זה שכל פעם שהייתי צריך להגיע לשם, זה להתקע באיזור הכנסת ואין שם קיוסקים לקנות מצרכים חשובים שלא אמות משעמום. :silly:

פורסם

בפעם האחרונה שהיתי בירושלים לקחו אותנו לתצפית החדשה בעיר דויד (מעל גיא הינום או משהו כזה... ליד העיר העתיקה...).

מהמצפה היה את הנוף הבא (משמאל לימין): חומות העיר העתיקה- ואדי מלא קברים וזבל- עוד זבל (ממש כמו שפעם היו רואים את הזבל על חירייה!) ובתים של ערבים עם עובש עליהם- ילדים ערבים שזורקים אבנים על קבוצת חיילים ובורחים אל עבר עוד זבל- אתר בנייה.

זה מאעגניב להסתובב ברובע הערבי בין חנויות החרטא לתיירים ובמרכז המסודר של העיר, אבל באמת שאין מה לעשות שם... גם בת"א אין יותר מידי מה לעשות לפי דעתי... כמה כבר אפשר להסתובב בנמל? :P

פורסם

אתה חושב שירושלים יפה ? בהשוואה לאילת או תל אביב ?

אני לא

לכל עיר יש את היופי שלה. בירושלים יש לא מעט מקומות מסריחים (במיוחד בשכונות החרדיות והערביות מן הסתם), אבל כנ"ל גם לגבי תל-אביב ואילת. (עם כל הכבוד לתל-אביב, ממש לא חסרים שם מקומות מסריחים)

בירושלים יש לא מעט מקומות יפים, וגם מבחינה תרבותית היא די משגשגת, במיוחד בזמן האחרון.

פורסם

לכל עיר יש את היופי שלה. בירושלים יש לא מעט מקומות מסריחים (במיוחד בשכונות החרדיות והערביות מן הסתם), אבל כנ"ל גם לגבי תל-אביב ואילת. (עם כל הכבוד לתל-אביב, ממש לא חסרים שם מקומות מסריחים)

בירושלים יש לא מעט מקומות יפים, וגם מבחינה תרבותית היא די משגשגת, במיוחד בזמן האחרון.

ירושלים משגשגת רק בגלל שאצל הרבה דתות היא נחשבת קדושה והרבה אנשים אלחים לשם רק בגלל זה (ואז מתאכזבים)

גם אני לא מעריץ את תל אביב

משכן את טבריה ואילת כן ;D

פורסם

דווקא אני לא ממש מסכים עם זה.

ירושלים דווקא די גוועת בגלל הדת. האוכלוסיות הדתיות של ירושלים רק גוררות את ירושלים אחורה, במיוחד מבחינה כלכלית.

היא משגשגת בעיקר בגלל אוכלוסיה יציבה ואיכותית של סטונדטים, צעירים ותושבים ותיקים ועמידים שממשיכים לתמוך בה, ולא נוטשים למרות הקשיים - כי יש משהו מיוחד בירושלים, היא לא כמו שאר הערים.

ודווקא את טבריה אתה אוהב? אני מה זה לא מתחבר לעיר הזו... יש מצב שאתה פשוט אוהב חום אימים ומים? :P ;D

פורסם

ודווקא את טבריה אתה אוהב? אני מה זה לא מתחבר לעיר הזו... יש מצב שאתה פשוט אוהב חום אימים ומים? :P ;D

אני אוהב את המלון ,את האוכל של המלון, צוות הבידור בערב ,הברכה ,הטיילת ,הים ,לצאת מהשגרה ולא להיכנס לתוך הרחובות הצרים והמכוערים של ירושלים :P

בגדול כן אני אוהב שחם (אבל לא מוגזם) ומים ;D

אבל זה לא כול משאני אוהב

מבחינת יופי ירושלים בתחתית :P

פורסם

המילה שחסרה לך היא "לדעתי"...

ירושלים היא העיר הכי יפה בארץ, הכי מגוונת, הכי נוחה והכי מהנה, יש לך פה את מזג האוויר הכי נוח בארץ, כמות פאבים ומועדונים עצומה ומגוונת, מקומות יפים לטיול וסתם אווירה מהנה, אז נכון, בתור ילד בן 16 הדבר היחיד לעשות זה לשבת בבית ולצאת לנדין בימי שישי...

אתה צריך אולי להתבגר טיפה, לגור קצת במקומות אחרים ורק אז כנראה תבין באמת את ירושלים.

פורסם

המילה שחסרה לך היא "לדעתי"...

ירושלים היא העיר הכי יפה בארץ, הכי מגוונת, הכי נוחה והכי מהנה, יש לך פה את מזג האוויר הכי נוח בארץ, כמות פאבים ומועדונים עצומה ומגוונת, מקומות יפים לטיול וסתם אווירה מהנה, אז נכון, בתור ילד בן 16 הדבר היחיד לעשות זה לשבת בבית ולצאת לנדין בימי שישי...

אתה צריך אולי להתבגר טיפה, לגור קצת במקומות אחרים ורק אז כנראה תבין באמת את ירושלים.

גם לך חסר "לדעתי"

כשאני חושב על "טיול" אני לא חושב ללכת לאיזה מלון(או בית) מצ'קמק לטייל בירושלים "העיר הקודש" להסתכל על העובש שגודל על הבתים של הערבים וללכת לאכול באיזה מסעדה באיזה חור

זה נכון שיש כבוד לירושלים אחרי הכול היא הבירה והיא העיר הקדושה .....

אבל זה לא אומר שהיא יפה ומהנה

אני לא נהנה להסתכל על עתיקות או לעבור ברחובות הצרים שלה.......

אגב מה קרה לפותח התדר ?

הוא לא מדבר ....

פורסם
  • מחבר

אגב מה קרה לפותח התדר ?

הוא לא מדבר ....

מה זה מה קרה?? אתם לא ממליצים על כלום רק רבים :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים