עבור לתוכן

חווית קניה: RSM כפר סבא

Featured Replies

פורסם

קניית מחשב מבחינתי זה אירוע גדול, מעבר לזה שהדבר קורה רק פעם ל3-4 שנים, יש גם את צד ההשקעה הכספית הרבה שאני משקיע בכל קניה (שמסתכם בממוצע של 6 אלף שקל עד כה)

לכן חשוב לי שהחנות שאני קונה בה תרגיש "נכונה" ושלא ארגיש פספוס ולא בטוח.

על כל פנים, מאז שהוכרז I5 אני מתכן עליו, ועל ה"EVERGREEN" שהוכרז בזמנו, ומהרגע שיצאו כרטיסי ה5870/5850 ניסיתי לחפש חנות נורמאלית בארץ שתרגיש לי נכונה. דיברתי עם כמה חנויות (לא אזכיר כאן שמות של חנויות עם התרשמות רעה, כי זה לא מטרת הפוסט ויש מספיק דיונים כאלו בפורום) ובכל אחת מצאתי פגם זה או אחר, באחת השירות לא היה מספיק אדיב/סובלני, בשניה הרגשתי חוסר התמצאות ומקצועיות (כאשר התעקשו איתי שזכרון 1.8 הוא זכרון שמתאים לחלוטין לI5 למשל) בחנויות אחרות שמעתי שהאחריות לא רצינית וכו וכו, כמובן שהיו חנויות שלא בדקתי כגון IQPC ואחרות אשר ממוקמות במחרק של חצי שעה + נסיעה מאיזור השרון, כיוון שלא רציתי בעיות נגישות במידה ויש צורך לממש אחריות.

בשלב הזה כבר הייתי מוכן "להתייאש" ולהתפשר על חנות שהיא רשת גדולה מאד בארץ, אבל אז ראיתי בהרבה מפרטים קישורים לחנות RSM, תחילה כשנכנסתי אליהם חשבתי שהם רק מעפולה, אבל אז ראיתי שיש גם בכפרסבא, בניתי לי מפרט מהאתר שלהם (כאשר היה חסר לי רק זכרונות של GSKILL, אבל כששאלתי את המוכר הוא הסביר לי מדוע אין להם והתשובה נראתה לי הגיונית, מה גם שהם מציעים מבחר ענק של CROSSAIR וADATA, ככה שלא חסר מבחר), התקשרתי ושאלתי עד מתי פתוחים, אמרו לי שעד שמונה בערב, הגעתי אליהם בשבע וחצי (מסיים לעבוד מאוחר) וראיתי 2 אנשים נחמדים מאד, נראים מאד חברמ'נים ודיברו בלי מסיכות או משהו כזה, פשוט תכלס. הנושא היחיד שראיתי שנזקף "לרעתם" בפורום הוא שה5850 יקר אצלם בכ150 שקלים מחנויות אחרות, אבל המוכר הסביר לי שזה הכל תלוי מתי אני רוצה את הכרטיס, החנות יכולה להשיג לי את הכרטיס תוך יומיים במחיר של 1500, או תוך שלושה שבועות ב1350, במחיר של המתחרים, ועם הבדיקות שעשיתי בחנויות אחרות, המידע שהוא מסר לי נכון, ולא נתקלתי בחנות שאמרה לי שהם יכולים לספק לי את המחשב יותר מהר מפרק זמן של שבועים וחצי.

מעבר לכך, הייתי בדילמה לגביי מארזים, המוכר (מיכאל) לא סירב לפתוח כל קופסה סגורה של מארז שביקשתי ולהוציא את המארז להתרשמותי, ונתן לי יד חופשית להתעסק עם המארזים (דבר שמבחינתי לא מובן מאילו, תקנו אותי אם אני טועה).

לאחר כשעה ועשרים של דיבורים והתעסקויות (שימו לב, השעה היתה 8:50, החנות נסגרת ב8, והחבר'ה ממש לא דחקו בי ללכת, אלא היו מאד סובלניים ונחמדים) סגרנו על המחשב ויצאה הזמנה, אמרו לי שאם אני רוצה את החלקים נטו המחשב יכול להיות אצלי תוך יומיים, אבל אם אני רוצה הרכבה זה יקח עד יום שני הבא (שבוע, חמישה ימי עבודה) כיוון שיש לחץ על מרכיב המערכות שלהם (שגם איתו דיברתי, והוא בחור נחמד מאד)

אז שוב חבר'ה, אם למישהו יש ספק, באמת חנות ברמה גבוהה, עכשו רק נשאר לחכות לראות את איכות ההרכבה שלהם ועמידה בזמנים. אעדכן כשהמחשב יגיע +תמונות ובאצנים.

פורסם

תודה על השיתוף :xyxthumbs: אני גם קונה מחשב חדש בקרוב וזה בהחלט עזר לי

פורסם

איכשהו כשאתה בא לקנות משהו הכל נראה טוב ויפה, אתה צריך לחכות שתקבל את המחשב תראה שאין בעיות עם תמיכה וכדומה ואז אתה יכול לרשום ביקורת.

פורסם
  • מחבר

תתפלא רביד, בחנויות האחרות גם כשבאתי לקנות משהו והייתי עם הכסף ביד הרגשתי ספק כבד, ולכן הגעתי בסוף אליהם.

כמו שכתוב בכותרת, זו רק חווית קניה, אני אעדכן בהמשך על זמן אספקה ואיכות הרכבה וכו.

מה שאני חייב לציין, שאת ZIGZAG לא בדקתי, שכחתי מהחנות הזו ונזכרתי בה עכשו בפשפושים בפורום, גם ZIGZAG חברה מאד טובה עד כמה שזכור לי, אלא אם היא ירדה מהסטנדרטים הגבוהיים שהיו לה לפני כמה שנים.

פורסם

טפו טפו בלי עין ZIGZAG לא ירדה מהרמה שלה ועדיין נחשבת לחנות בין הטובות אם לא הטובה ביותר.. וכמו שאמרת - גם RSM עם מיכאל שם מאוד מאוד נחמדים ואדיבים!

פורסם

מיכאל הוא מנהל הרשת והוא באמת מצטייר כאיש טוב

השירות נשמע ברמה גבוהה מאוד, אני לא חושב שאני יכול לספור אפילו על יד אחת חנויות שהיו נותנות ללקוח להתעסק כך עם מארזים שונים.

מקווה שגם המחשב יגיע אליך ללא בעיות כלשהן :)

פורסם

אחלה חנות -גם במחיר.

הכי חשווב שירות ויחס ללקוחות -שירות טוב מקנה לך הרבה לקוחות -אז מדוע יש חנויות שמעדיפות ההפך? :screwy: .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים