פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים את הדמו מחקתי אחרי 2 משחקים ואת המלא מחקתי עכשיו אחרי 40 שניות.. יימח שמם שיישרפו EA אמן! לפחות שיוציאו הודעה שהם מפסיקים לבנות פיפא למחשב וזהו.. פאק פיפא 2009 כבר הרבה הרבה יותר טובה.. מה זה הדשא המסכן הזה? משחקיות?? גועל נפש.. נראה לי זאת פיפא 99 עם כמה שיפורים.. אני יודע שכבר הרוב לא משחקים בפיפא על המחשב.. אבל עדיין, משחק כזה בחיים לא ציפיתי שייצא..
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים גם לא קונה את המשחק וגם בא אל המפתחים בטענות ? נשמע מצחיק. אולי כל התיסכול יוצא מהנקודה שהוא קנה את המשחק ויצא לא מרוצה
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים אני שונא את המשחקים האלו WWE FIFA NBA כל שנה משחררים את אותו משחק עם שיפורים קטנים. אולי מדי פעם יש שינוי שעושה אותו שווה קנייה, אבל לא כל שנה .
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים PES 2010 משחחק אדיר.. FIFA צעצוע לידו.. רק חבל שהPES יוצא רק בדצמבר(!!) יוצא עוד שבועיים וקצת אבל אל תתן לעובדות לבלבל אותך...
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים צודק.יש פול באגים.נבדלים לא נכונים/מסירות שפשוט השחקנים עומדים/שוערים יוצאים סתם.
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים כולם כבר יודעים, במחשב ובקונסולות - PES. חח בקונסולות? לא בריא אלכוהול על הבוקר..
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים זה שאתם מורידים גירסה פרוצה למחשב ומשחקים את המשחק בגירסה הבזויה שלו (PC) לא אומר כלום.המשחק נחשב להצלחה גדולה וזוכה לציונים מעולים בגירסת הקונסולה.המשחק שבר שיא מכירות בשבוע הראשון שלו בבריטניה ומכר 1.7M עותקים.http://www.mcvuk.com/news/36039/FIFA-10-launch-breaks-records
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים אנחנו לא בסדר ?זה ניראה לך הגיוני להשאיר מחשבים שלא רואים את קונסולות הדור הנוכחי עם מנוע של דור הקונסלות הקודם ?
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים אני לא אומר שזה בסדר.להיפך- הם יורקים לשחקני ה PC בפרצוף פעם אחר פעם.רק שאי אפשר לקטול בהכללה את הכותר FIFA10כי לקונסולות הוא מעולה
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים אנשים עיוורים והזויים קונים את המשחק הזה ואלו שמושפעים משיווק. שיחקתי בפיפא בקונסולות כי "כולם אומרים שלקונסולות זה משחק פצצה שלא רואה את פרו..." רציתי באמת לראות על מה כולם מדברים ולכאורה כשאתה רואה את המשחק בפעם הראשונה זה נראה די מרשים אבל במציאות אחרי מספר משחקונים הבנתי עד כמה שהמשחק "חרא" וזה נשאר אותו דבר כל השנים האלו .
פורסם 2009 באוקטובר 916 שנים אנחנו לא בסדר ?זה ניראה לך הגיוני להשאיר מחשבים שלא רואים את קונסולות הדור הנוכחי עם מנוע של דור הקונסלות הקודם ?בהתחשב בכך שהמנוע שראיתי בדמו של PES 2010 לא טוב יותר מזה של FIFA 10 על המחשב, אינני מבין את התלונות. אני הייתי מעריץ של PES בערך 3-4 שנים עד שיצא FIFA 09 שהיה פשוט טוב יותר מ-PES של אותה שנה (אני כמובן מדבר על גרסת ה-PC). לצערי, ישנם פאנבויז של PES ו-FIFA שלא מסוגלים להסתכל על מוצר אחר ומעדיפים לטמון את הראש באדמה ולהשמיץ את הצד השני מבלי ששיחקו במשחק האחר יותר מ-10 דקות (ובהתחשב בכך שלמשחק כדורגל יש עקומת למידה, כל מי שלא ניסה לשחק במשך יותר משעה באחד מהמשחקים, פשוט מבלבל במוח במילים יפות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.