עבור לתוכן

Lockerz, מישהו מעוניין בהזמנה?

Featured Replies

פורסם

גם אני מחלק :P

• תגובות 94
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחלק גם.. שלחו הודעה פרטית אם אתם רוצים.

פורסם

גם כן מחלק!

פורסם

אותו כנ"ל. מחלק הזמנות.

פורסם

גם אני מחלק. שלחו לי הודעה בפרטי.

פורסם

כמו שנאמר, הם מרוויחים על הסקרים.

אפל משלמים להם X בשביל סקר של 'מה יותר טוב, PC או MAC?', ודברים בסגנון הזה, והם מרוויחים פרסום מטורף לאתר בעזרת שיטת ההזמנות (הם הופכים את פרסום האתר לאינטרס של המשתמש)

אם היית קורא את הכתבה היית רואה שההנהלה של האתר זה כן אנשים שיש סיבה לחשוב שהם יתנו את מה שהם מבטיחים, ותאמין לי שאם לא היה להם רווח האתר לא היה קיים.

(אתה לא מוסר כ. אשראי בשום שלב, רק כתובת למשלוח. אין יותר מידי דרכים שיהיה אפשר לעבוד עליך בצורה הזאת)

הזמנות אצלי בפרטי.

הוא במלאי? שים לב שהכל פחות או יותר (חוץ מהתרומות) לא במלאי כרגע ועד ההשקה הרשמית.

נו באמת, הסקרים שמה כל כך לא מדויקים (רוב היוזרים סתם מחרבשים נתונים בלי לקרוא תשאלה אפילו), אני בספק רב מאוד אם מישהו מעוניין במידע כזה עקום.

כרגע אמנם הם לא דורשים ממך כלום,אבל מה יקרה פתאום שיום אחד הרשמה לאתר תעלה 2 דולר? או שפיצרים מסויימים יעלו כמה דולרים? ככה בדיוק תרמיות עובדות, מושכים אותך למשהו בחינם ואז לוקחים ממך.

פורסם

בטח מעבירים את כל האימיילים שלנו לצד שלישי ואלה כבר יפציצו אותנו בספאם

פורסם
  • מחבר

freesoul23, יש ג'ימייל, אז למי אכפת D:

פורסם

מחלק הזמנות... אימייל לפרטי.

בטח אני הבנאדם ה-92493 שאומר את זה, לול.

פורסם

די!!!

איפה המנהלים אני לא מבין!

למה החרא הזה עדיין לא נעול ? וזה עוד נוגד את חוקי הפורום..

פורסם

מה נוגד פה את חוקי הפורום?

פורסם

נו באמת, הסקרים שמה כל כך לא מדויקים (רוב היוזרים סתם מחרבשים נתונים בלי לקרוא תשאלה אפילו), אני בספק רב מאוד אם מישהו מעוניין במידע כזה עקום.

כרגע אמנם הם לא דורשים ממך כלום,אבל מה יקרה פתאום שיום אחד הרשמה לאתר תעלה 2 דולר? או שפיצרים מסויימים יעלו כמה דולרים? ככה בדיוק תרמיות עובדות, מושכים אותך למשהו בחינם ואז לוקחים ממך.

אני חושב שהתשובות שאתה עונה צריכות אישור, ורק אז אתה מקבל את הנקודות.

במקרה והאתר פתאום יחליט שאני יצטרך לשלם כמה דולרים, ואני ימצא אותו לאמין ובטוח, אני ישלם ועוד איך.

פורסם

הנוגד פה את חוקי הפורום זה רווח אישי. האמתי שאני לא מבין למה כשאני פתחתי כזה אשכול נעלו לי אותו ואת זה לא נועלים???

פורסם

אכן יש פה רווח אישי.

מי שרוצה הזמנה שידבר איתי בפרטי. :)

פורסם

אני חושב שכל עוד יש דיון אחד שמרכז את זה זה בסדר.

אם כל אחד פותח דיון זה בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים