עבור לתוכן

Lockerz, מישהו מעוניין בהזמנה?

Featured Replies

פורסם

מחלק הזמנות! (אני צריך עוד 2 בשביל ZLISTER אז בבקשה תשלחו לי אימייל)

• תגובות 94
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני מחלק הזמנות.

מי שרוצה שיפנה אלי בפרטי.

פורסם

מחלק הזמנות במהירות שלחו לי הודעה פרטית עם המייל שלכם ותקבלו באותו רגע הזמנה :)

פורסם

אני באמת לא מבין תאנשים שחושבים שזה לא תרמית...

למה שאתר בלי איןסוף פרסומות יחלק מוצרים שעולים כל כך הרבה בחינם? מה יוצא להם מזה?

נשמע בולשיט מוחלט

פורסם

אני באמת לא מבין תאנשים שחושבים שזה לא תרמית...

למה שאתר בלי איןסוף פרסומות יחלק מוצרים שעולים כל כך הרבה בחינם? מה יוצא להם מזה?

נשמע בולשיט מוחלט

גם אני לא ממש מאמין..

נרשמתי, יש לי 36 נקודות.. אני אנסה להזמין את הסקין לאייפון(אפילו שאין לי אייפון) לצורך בדיקה.

*ומי שצריך הזמנות שישלח לי אימייל לפרטי*

פורסם

כמו שנאמר, הם מרוויחים על הסקרים.

אפל משלמים להם X בשביל סקר של 'מה יותר טוב, PC או MAC?', ודברים בסגנון הזה, והם מרוויחים פרסום מטורף לאתר בעזרת שיטת ההזמנות (הם הופכים את פרסום האתר לאינטרס של המשתמש)

אם היית קורא את הכתבה היית רואה שההנהלה של האתר זה כן אנשים שיש סיבה לחשוב שהם יתנו את מה שהם מבטיחים, ותאמין לי שאם לא היה להם רווח האתר לא היה קיים.

(אתה לא מוסר כ. אשראי בשום שלב, רק כתובת למשלוח. אין יותר מידי דרכים שיהיה אפשר לעבוד עליך בצורה הזאת)

הזמנות אצלי בפרטי.

גם אני לא ממש מאמין..

נרשמתי, יש לי 36 נקודות.. אני אנסה להזמין את הסקין לאייפון(אפילו שאין לי אייפון) לצורך בדיקה.

*ומי שצריך הזמנות שישלח לי אימייל לפרטי*

הוא במלאי? שים לב שהכל פחות או יותר (חוץ מהתרומות) לא במלאי כרגע ועד ההשקה הרשמית.

פורסם

לא במלאי כרגע.. אני אזמין כיהיה מלאי ואעדכן בהמשך אם זה באמת הגיע או לא.

למי שיודע(כי לא מצאתי מידע על זה), משלמים על משלוח? ייקחו בארץ מכס\מע"מ ושאר הבולשיט?

פורסם

אין משלוחים לארץ!

פורסם

כשיהיו!(אם יהיו)

מהFAQ:

Will Lockerz ship internationally: Once Lockerz begins selling products this fall, we will ship to many countries outside the US (check back at launch time for a complete list).

פורסם

אין מישהו שרוצה הזמנה? :P

עוד קצת ואני ב-Z LIST!

פורסם

אני כבר ZLISTER! מי שרוצה הזמנה שיגיד לי, הזמנה מZLISTER מוסיפה לכם נק', תשלחו לי בפרטי.

ויתאפשר להזמין דברים החל מה15 לחודש.

פורסם

יש לי 20 הזמנות פנויות, מי שרוצה בבקשה,

שיביא איימיל..

פורסם

כנל מי שרוצה הזמנה שיפנה אלי בהודעה פרטית..

פורסם

כנ"ל.. גם אני מחלק הזמנות כל מי שרוצה לשלוח אימייל.

פורסם

פי אחי חפרת.. ואין דבר כזה הזמנה וי איי פי, הוא רק מנסה לגרום לכם לשלוח את האימייל שלכם לו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים