עבור לתוכן

האם כדאי לחכות עד שיצא GTS300 או לקנות עכשיו?

Featured Replies

פורסם

אז לצערי אחרי שנתיים בערך עם 8800GTS 640MB הוא נשרף למעשה ואין לי עליו אחריות...

כפתרון בינים יש לי עכשיו את 8400GS שקניתי ב-175 שח...

אני מתלבט מאוד אם לקנות עכשיו או לחכות לסידרה החדשה, מתי היא אמורה לצאת בארץ בערך? והאם היא תגרום להורדת מחירים גם של הגרסאות הקיימות היום בשוק?

התקציב שלי להחליף כרטיס מסך הוא עד 2000 שח, אבל לא בהכרח חייב להשתמש בכל התקציב.

רוב הזמן אני מנצל את הכרטיס בצפיה בתכני HD סרטי בלוריי וכו' ומדי פעם גם משחקים...

חשוב לי מאוד שהכרטיס לא יתחמם יותר מדי ויגיע לטמפרטורות לא סבירות ויחמם לי את כל המארז באופן מוגזם...

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

לא עדיף לחכות לHD6800? :-\

פורסם

אם זה לא דחוף לך אז חכה...הכרטיס ממש מעבר לפינה

ואיתו תבוא גם ירידת מחירים לכרטיסים היותר ישנים

אז תתאפק את חודש חודשיים

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

כן נמתין שנוידיה יוסיפו עוד כמה ברגי עץ וילחימו עוד שטויות על הכרטיס.

ברצינות עכשיו, 2000 שקל כרטיס מסך ורוב השימוש בו הוא צפיה בסרטים?

חכה שיצאו ה5770 וקח אחד או שתמתין לנוידיה... (קח בחשבון את מחירי הפתיחה שלהם כשהם יצאו).

פורסם
  • מחבר

כן נמתין שנוידיה יוסיפו עוד כמה ברגי עץ וילחימו עוד שטויות על הכרטיס.

ברצינות עכשיו, 2000 שקל כרטיס מסך ורוב השימוש בו הוא צפיה בסרטים?

חכה שיצאו ה5770 וקח אחד או שתמתין לנוידיה... (קח בחשבון את מחירי הפתיחה שלהם כשהם יצאו).

אמרתי שהתקציב הוא מקסימום 2000 שלאחר בדיקה של הדגמים שיש בשוק ככל הנראה יהיה 1300 שקל... אני לא סתם יבזבז כסף...

לגבי ATI האמת שהיה לי פעם אבל משום מה אני יותר סומך על נוידיה ומעדיף אותם... בכל מקרה אמרו לי גם שכרטיסי ATI מגיעים לטמפ' גבוהות מאוד...

איזה כרטיס מסך היום יש בתקציב של 1300 שקל בערך ושהוא לא יתחמם לטמפ' לא הגיונית...?

זה שיצא הדגם החדש זה לא השיקול היחיד כי מן הסתם אם הוא יהיה יקר אני לא אקנה אותו אבל לפחות הוא יוריד את המחירים של המחשבים שיש עכשיו בשוק...

פורסם

אמרתי שהתקציב הוא מקסימום 2000 שלאחר בדיקה של הדגמים שיש בשוק ככל הנראה יהיה 1300 שקל... אני לא סתם יבזבז כסף...

לא לבזבז כסף זה לקנות ב420 שקלים HD4670 פסיבי שקט כי הוא לא יהיה פחות טוב בHD מאשר HD58XX או HD57XX.

אין טעם להרחיק לכת לכרטיסי גיימינג.

פורסם
  • מחבר

לא לבזבז כסף זה לקנות ב420 שקלים HD4670 פסיבי שקט כי הוא לא יהיה פחות טוב בHD מאשר HD58XX או HD57XX.

אין טעם להרחיק לכת לכרטיסי גיימינג.

אני לא אמרתי שאני לא משחק בכלל אמרתי שמדי פעם אני משחק. יש לי פשוט גם PS3. יוצא לי לשחק במשחקי אסטרטגיה כמו RA3 ומשחקי פעולה שלא יוצאים ל-PS3 או לא נוח לשחק שם, בכל מקרה אני לא רוצה כרטיס רק לHD אלא גם שידע להפעיל משחקים בצורה חלקה ולפחות על MEDIUM. מעבר לזה הריזולוציה שאני משתמש בה היא 1920 על 1200 כך שכרטיס פשוט אני לא מאמין שיעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

לגבי הכרטיסים החדשים או סדרה 4, של רדאון, שמעתי שהם יחסית טובים מאוד למחירם, מישהו יכול להגיד לי לגבי הטמפרטורה שלהם(מנוחה,מאמץ)? הם נחשבים לכטיסים שמתחממים יותר מהנווידיה המקבילים?

כמו שאמרתי המארז שלי הוא P180 של אנטק ומבחינת קירור הוא לא משהו, אז אני לא רוצה לקחת כרטיס שיחמם לי את כל החדר והחלקים במחשב..

והאם למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים החדשים ועם המארז שיש לי, האם יהיה בעיה עם כרטיס מסוים שלא יכנס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים