עבור לתוכן

כל הזמן מופיעה לי שאין לי מספיק מקום בכונן C

Featured Replies

פורסם

יש לי WIN7 והוא יושב על כונן C. על כונן C יש לי 17ג'יגה זכרון, אחרי ההתקנה היה עלין פנוי די הרבה לא זכור לי כמה.

אחרי כמה ימים שישיבתי באינטרנט והורדתי דברים הזכרון ירד ל-0. אני לא מבין איך הכונן מתמלא במידע כלשהו. עכשיו הבנתי שכל דבר שאני מוריד או מתקין זה נשמר חלקית ב-C או משהו כזה.

יש אפשרות שכל מה שיורד לי תוך כדי הגלישה או כל הדברים שאני מתקין יהיו על דרייב D ? שכונן C פשוט יהיה עליו ווינדוס וזהו ושום דבר אחר לא ישמר עליו בלי רשותי.

תודה לעוזרים!

פורסם

כמובן, אתה רק צריך לשנות את המיקום של התיקייה הזמנית

http://www.ghacks.net/2007/07/11/speed-up-windows-by-moving-the-temp-folder

The process is very simple and done in a matter of seconds. Press Windows Pause (Break) and click on the Advanced tab. Click the Environment Variables button on the bottom and another window opens showing all variables. The important ones for use are the TMP and TEMP user variables.

Create a new directory manually on another hard drive, for instance f:\temp. Mark the first variable now and select edit from the menu and change the default location to f:\temp. Edit the second variable in the same way and click on ok. You should restart your computer afterwards.

פורסם

שים לב שמידי פעם הוינדוס עושה Restore Points וזה כמובן תופס מקום נוסף..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים