פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים מערכת העריכה שלי מודיעה בחגיגיות שאני עובד ב-very low memory ram למרות שיש לי 4 ג'יגה זיכרון במהירות 800mhz.יש לי מעבד e-8400 והארד דיסק WD 650 GIGA.כיצד אני מעלה את הזיכרון הוירטואלי מעבר להחלטת מערכת ההפעלה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים לפי הספר המומלץ זה פי 1.5 אני אישית לא רואה סיבה לגעת בזה ולתת למערכת לבחור כמה צריך.באיזה אפליקציות אתה משתמש שהוא אומר לך שחסר לך?
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים אני אישית מבטל את זה ומאיץ לעצמי את המערכתאבל אני לא ממליץ לעשות כך לאנשים שמשתמים שתוכנות כבדות כמו של עריכה תכנון ובניהלמשתמש האינטרנט הממוצע עם 2 גיגה ומעלה אפשרי לבטל
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים מחבר אני משתמש בתוכנת עריכה פרימייר פרו של אדובי/פוטושופ וכד...בכל זאת הייתי רוצה להעלות את הזיכרון, כיצד עושים את זה והאם זה צריך להיות מחולק לכל הכוננים?
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים האם התמונה שהראת היא מזמן השגיאה ?לפי התמונה לא כל הזיכרון הוירטואלי האפשרי מוקצה, אולי הבעייה היא אחרת.
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים לפי הספר המומלץ זה פי 1.5 אני אישית לא רואה סיבה לגעת בזה ולתת למערכת לבחור כמה צריך.סיבה טובה אחת לקבוע גודל קבוע עם מינימום ומקסימום שווים היא כדי למנוע פרגמנטציה ולאפשר לתוכנות דיפרג חכמות לשים אותו במקום אסטרטגי למהירות גישה.אם אתה משאיר את זה על אוטומט הקובץ יתנהג כמו תוכנת הורדות ויבלגן את עצמו על הדיסק שוב ושוב.
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים מחבר אני עובד על מערכת ויסטה 32bit.התמונה היא רק להמחיש את ההגדרות של הזיכרון הוירטואלי. ואולי לנסות לפתור בעיה של זיכרוןנמוך מדי
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים 32 ביט מגבילה כל תוכנה לרק 2 גיגה של זכרון. כלומר יתכן שיש לך עוד מלא זכרון פנוי אבל אם התוכנה מגיעה ל2 גיגה אז מבחינתה נגמר לה כל הזכרון.
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים "very low on memory ram" ??מאז 98 ו ME אין יותר הודעה כזה בחלונות.תסים תמונה של הודעה בפורום.
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים 32 ביט מגבילה כל תוכנה לרק 2 גיגה של זכרון. כלומר יתכן שיש לך עוד מלא זכרון פנוי אבל אם התוכנה מגיעה ל2 גיגה אז מבחינתה נגמר לה כל הזכרון.ואם המערכת היא 64 והתוכנה היא 32 עדיין לא תהיה הגבלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.