עבור לתוכן

4gb דואל דידיאר בווינדווס 32ביט- שווה?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע את ה2GB DBT של GEIL במהירות 800MHZ השאלה היא האם להוסיף עוד 2GB? זה ישפר משמעותית את הביצועים? והאם שווה לשדרג את הוינדווס שלי מאקספי לויסטה בשביל זה? הלוח אם שלי עצמו לא תומך ביותר מ4GB ככה שאני כולה מרויח ג'יגה על השדרוג.חוץ מאלה המחשב שלי די בסדר:

msi 8800gt oc וquad 8200.שוב השאלה היא כמה שדרוג הזיכרון יעזור לי עם משחקים?וכנל לשדרוג המערכת?אם אין הבדל משמעותי אולי עדיף לי להוסיף רק ג'יגה ומקסימום אחר כך להוסיף עוד אחד.(יש לי 4 סלוטים בלוח אם ורק כרטיס אחד של 2GB)

פורסם

אני יכול לומר מנסיון.. משחקים, אינטרנט, סרטים.. לפעמים הרבה יותר אבל עדיין שום דבר תובעני מידי.. 2GB הם דיי והותר ב-WinXP.

אם טוב לך במערכת ההפעלה הזו אז תישאר, כנ"ל לגבי הזיכרונות.. אלא אם כן אתה רואה יותר מידי שהזיכרון מנוצל במלואו ב-Task Manager.

פורסם
  • מחבר

משלים למדי את דברי קודמך..אם גם ככה זה לא עוזר הרבה אז אין מה למהר,במיוחד עם תסבוכת הווינדווס.(אני כרגע על אקספי 32 ביט.זה באמת חשוב לציין.)

לכשדברים יתחילו לצלוע נחשו על זה,וגם אז זה בגדר עזרה ראשונה עד לכרטיס מסך חדש.אז תודה גם לך ויפה שאתם עונים פה כזה מהר!

פורסם

יש לי כרגע את ה2GB DBT של GEIL במהירות 800MHZ השאלה היא האם להוסיף עוד 2GB? זה ישפר משמעותית את הביצועים? והאם שווה לשדרג את הוינדווס שלי מאקספי לויסטה בשביל זה? הלוח אם שלי עצמו לא תומך ביותר מ4GB ככה שאני כולה מרויח ג'יגה על השדרוג.חוץ מאלה המחשב שלי די בסדר:

msi 8800gt oc וquad 8200.שוב השאלה היא כמה שדרוג הזיכרון יעזור לי עם משחקים?וכנל לשדרוג המערכת?אם אין הבדל משמעותי אולי עדיף לי להוסיף רק ג'יגה ומקסימום אחר כך להוסיף עוד אחד.(יש לי 4 סלוטים בלוח אם ורק כרטיס אחד של 2GB)

רק שתדע שיש מגבלה במערכת ההפעלה ככה שאתה לא תוכל להתפרע יותר מידי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים