פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים הייבקישור פרטים על הלוח אם שברשותי:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=xIQsDaYqaKM8aoNTאני מעוניין להוסיף זכרון למחשב (כרגע ג'יגה אחד).איזה כדאי לי לקנות ?תודה,ניצן
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורוםתוסיף פרטים בכותרת. כמו למה אתה רוצה להוסיף, או מה התקציב או פרטים כלשהם שידועים לך על הלוח/זיכרון..
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים מה השימושים ?מאחר ומדובר במערכת 478 אני משער שלא מדובר במחשב שמשמש בעיקר למשחקים כבדים.אם מדובר בגלישה, אופיס וכו' מומלץ להוסיף עוד גיגה זיכרון, אבל לא מעבר - סה"כ 2GB.לגביי דגם ותזמונים, אני בספק אם זכרונות 2-2-2-5 ייתנו לך יתרון כלשהו על אחיהם הזולים יותר.
פורסם 2009 באוקטובר 516 שנים מחבר מה השימושים ?מאחר ומדובר במערכת 478 אני משער שלא מדובר במחשב שמשמש בעיקר למשחקים כבדים.אם מדובר בגלישה, אופיס וכו' מומלץ להוסיף עוד גיגה זיכרון, אבל לא מעבר - סה"כ 2GB.לגביי דגם ותזמונים, אני בספק אם זכרונות 2-2-2-5 ייתנו לך יתרון כלשהו על אחיהם הזולים יותר.אני יכול גם DDR וגם DDR 2 ?ואיזו מהירות כדאי לקנות ?תודה,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.