פורסם 2012 באפריל 2913 שנים אני הייתי כנה ולא העפתי שום ג'נקיאדה מהשולחן ופשוט צילמתי ממש לא במצב גמור אני מתכנן על מגבר לאוזניות + מתלה מקלדת מכנית ואולי גם עכבר אחר וראוטר אחר
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים זה בדיוק בגובה הנכון לצפייה מהמיטה, למרות שחשבתי על להוריד את המתקן כ20-30סמ למטה
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים זה בדיוק בגובה הנכון לצפייה מהמיטה, למרות שחשבתי על להוריד את המתקן כ20-30סמ למטהמה בדיוק ראית בטלוויזיה?ומי שאמר שהוא לא ניקה לפני שצילם, אין סיכוי שזה נכון. זה מסודר מידי להיות אמיתי.. נראלי. :-X
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים Mesa,למה קירות משעממים כל כך? מה עם קצת תמונות, אמנות, משהו....גם בחירת הצבעים עם השחור הזה... :-X
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים רק עברתי לפני חודש, רציתי צבעים כאלה זה יצא בדיוק כמו שחשבתי. בנוגע לאומנות ותמונות, אולי.. מעולם לא מילאתי את החדרים שהייתי בהם בעבר, אני אוהב להשאיר את זה פשוט ומשעמם זה מרגיע אותי מאוד. בנוגע לתמונה שצילמתי, זה רק הרקע שלי לא צפיתי בכלום באותו רגע. זה החדר הקודם שגרתי בו http://i.imgur.com/XLCymh.jpg אולי אעדכן בקרוב עם אומנות או משהו
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים and not a single damn was given that day about my post :-[ לא נכון... ומי שאמר שהוא לא ניקה לפני שצילם, אין סיכוי שזה נכון. זה מסודר מידי להיות אמיתי.. נראלי. :-X איך מסתדרים לך שני מסכים בגודל שונה?
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים כמו שאתה רואה באחד משחק בשני skype youtube foobar וכו'....אבל לא הכל וורוד כי יש עם זה המון בעיותבכל מקרה זה ממממממאוד נוח
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים אבל לא הכל וורוד כי יש עם זה המון בעיות בכל מקרה זה ממממממאוד נוח מאוד נוח תלוי באיזה כרטיס מסך מדובר. יש לי 5770 ואני מעדיפה להתקע עם מסך אחד גדול מאשר שהכרטיס מסך שלי יתנשף כל הזמן. ו- Mesa, היה לך חדר מדהים.. אתה ממש אוהב את הדמות הזאת ואותך מרגיע ריק, אני לא יכולה להיות בחדר ריק, זה מרגיש לי לא בנוח. וניסיתי לסדר כמה שיותר. אבל החתול סירב לזוז..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.