עבור לתוכן

צריך עזרה עם זכרונות ל I5

Featured Replies

פורסם

אז ככה הרכבתי מפרט שלם על מחשב עם CORE I5 ואחרי שהזמנתי מהחנות אמרו שיש להם בעיה עם לספק לי את הזכרונות(בחרתי OCZ ריפר ממש טובים) ואני צריך לבחור זכרונות חדשים אז חשבתי על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5644 מה דעתכם? איך החברה הזאת בכלל?

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

אני קצת פוחד לקנות זכרונות זולים כי זה מועד למסכים כחולים וזה אחד הדברים שהכי מבאסים במחשב במיוחד אחרי שהשקעתי 4 וחצי אלף שקל עליו...

לא?

אני אפילו את הג'י סקיל האלה פוחד לקנות במקור רציתי OCZ או קינגסטון אבל קצת בעייתי להשיג אותם בIQPC ואת כל המחשב כבר הרכבתי שם כבר בצעה הזמנה וכל החלקים אצלם רק זיכרונות הייתי צריך לבחור שוב...

הרכבתי מחשב אדיר פשוט אני אעלה את המפרט לפורום מפרטים אחרי שהמחשב יגיע...

פורסם

כשהזמנת את המחשב ב-IQPC לא הזהירו אותך שהזיכרונות של OCZ עובדים במתח גבוה יותר מההמלצה של אינטל (ב-IQPC אין קיט של 4GB שעבודים במתח נמוך של 1.5-1.65 וולט)?

פורסם

אין לך ממה לחשוש. Patriot ו-G.Skill הן יצרניות מובחרות של זיכרונות למחשב.

הקיט שהבאתי של Patriot הוא זול בצורה טובה, לא בצורה מחשידה - על אף שאין כזה דבר. אם הזיכרון הוא טוב (והוא אכן טוב) אז אם הוא היה נמכר ב-100 שקלים אז הייתי יודע שיש טעות איפשהו.

אם הזיכרון פועל בתדר, בתזמונים ובמתחים הנכונים אז אתה יכול לשכוח ממסכים כחולים. אין שום קשר בין המחיר לבין מסכים כחולים ושאר בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים