פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים והאם יש טעם לנקות אותו? כי הוא אחד הרכיכים הכי חמים שיש פה ובעיקר שיש לו שני מאווררים ענקיים אבל יש לי תחושה שאחד מהם כבר לא עובד
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים לא מכיר דגם עם שני מאוררים ענקיים באף ספק כח של אף יצרן,פשוט אין מקום.אנא שהעלה תמונה, רצוי גם של המדבקה.תודה ומועדים לשמחה
פורסם 2009 באוקטובר 416 שנים מחבר סליחה הייתה לי טעותהספק הוא JSP 500W בעיקרון מ KSP לא יודע אם באמת יש קשר בין החברותהמאוורר היה מאוורר בודד 20 ס"מ ענקי בתחתית שפולט חום לתוך המארזאז החלטתי לנקות אותו והוצאתי כמה כדורי אבק ענקיים מההיטסינק שלוכמו כן החלפתי את הצד של כל המאווררים במארז כך ששיניתי את הסירקולציה של האווירהטמפ' עכשיו נראות הרבה יותר נורמליות
פורסם 2009 באוקטובר 616 שנים אחזור שוב על דבריייש תקן לגדל ספק כח ולכן אין בנמצא ספק כל עם מאוורר שגודלו מעל 14 ס"מ !!מוזר לי יותר כיוון זרימת האוויר מהספק ובכלל במערכת המחשב והייתי מציע לך לכשת למעבדת מחשבים עדי שיעיפו מבט בשינויים שעשית כדי למנוע ולהימנע מנזקים עתידיים שיעלו יותר מהביקור.מועדים לשמחהצביקה
פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים מחבר לא עשיתי שינויים מרחיקי לכתיש על על המעבד AC freezer 64 שבתצורה שלו המאוורר לא פונה כלפי החלק החיצוני של המארז אלא כלפי האחורי או הקדמימה ששיניתי זה שעכשיו המאוורר האחורי מוציא אויר, המאוורר של המעבד מכוון את האויר החם לכיוון המאוורר של המארז האחוריוהספק כרגיל מכוון את האיוורור שלו כלפי פנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.