עבור לתוכן

מחמוד אחמדינג'אד הוא יהודי

מחמוד אחמדינג'אד הוא ? 176 הצבעות

1. 1. מחמוד אחמדינג'אד הוא ?

• יהודי
    • מוסלמי
    • הינדי
    • נוצרי
      0
    • לא משנה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תגידו, יש לערנב תיבת פניות? אני רוצה לשים לו מכתב שמבקש שהוא ימחק את הקיום של המבלבלי ביצים האלה כדי שלא נצטרך להוציא כל כך הרבה כסף על ביטחון כל הזמן

• תגובות 71
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן אבל למה עשיתה ציטוט לי ,אני אמרתי בדיוק אותו הדבר כמוך ,הייתה צריך לצוטט את הtnt הזה .

אתה כופר ונביא שקר בקרוב מאוד אני אקרא לחברים שלי וכך שנכנע אותך בצדקת פלסטין,רק צריך ללמד אוותם לעשות משתמש בפורום הזה

פורסם

א-זהאר גיבורנו הגדול,שהיד גדול ישחרר את גלעד שליט בקרוב ,בקרוב 1000 פלשתינים ישחוררו תמורת חייל אחד איזה הישג רק אללה הביא עלינו ניצחון כזה רק אללה ,1000 אחים גיבורים יצאו לחופשי בקרוב וימשיכו להילחם בציונים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3784856,00.html

אל תדאג, מהר מאוד אתם תיקברו אותם.

הם לא יספיקו להגיד אהל.......................................בום!

כן, לך תלמד אותם לעשות שם משתמש בפורום.. :facepalm:

תאמינו לי, אתם חבורה של אנשים..... שהאבולוציה פסחה עליהם.

פורסם

איך הצלחתם לסטות כל כך מהנושא?

הגמד הפרסי הוא יהודי!!!

פורסם

חחחחחחח הסרטון הבא מבטא בדיוק את חאמס הפחדנים!

צה''ל פחדנים?

ערבוש...תחשוב שנית אם יש לך שכל, כי לא נראה לי שכן.

כמו כן יש המון סרטונים ברשת שערבים הורגים ערבים, איך אתם יכולים?! מה גם את זה אללה אמר לכם לעשות?!?

לדוגמא:חאמס - פתח עד לא מזמן...

אני חושב שזה יהיה דיון ארוך ומבדר מאוד.

פורסם
  • מחבר

איך הצלחתם לסטות כל כך מהנושא?

הגמד הפרסי הוא יהודי!!!

נכון גם לדעתי זה כך,הם סטו מהנושא כי הם מלאי שנאה לערבים

פורסם

נכון גם לדעתי זה כך,הם סטו מהנושא כי הם מלאי שנאה לערבים

וכל טיפה מהשינאה הזו מוצדקת .

בכל מיקרה זה יודועה שיש קהילה יהודית דיי גדולה באירן ,אבל כמובן שהקשר בין אותם יהודים אלינו הוא מיקרי ביותר .

פורסם

opi_iran_122206.jpg

Holocaust_poster.jpg

holocaust_joden_maquette.jpg

holocaust_treblinka_maquette.jpg

אללא וואכבר? :yelclap:

פורסם
  • מחבר

opi_iran_122206.jpg

Holocaust_poster.jpg

holocaust_joden_maquette.jpg

holocaust_treblinka_maquette.jpg

אללא וואכבר? :yelclap:

אללה ואכבר אללה ואכבר ,מוחמד הוא הנביא האל!!

Allla

MEMRI-1468wmv.jpg

פורסם

הנה תקציר של הסדרה :אחרי מותו בטרם עת של פארפור שנרצח על ידי איש בטחון ישראלי אכזר שרצה את אדמת סבו, הוא הוחלף עלידי נחול אך הוא שהיה חולה מאוד נפטר מאחר שהישראלים הרשעים מנעו ממנו טיפול רפואי. אך אל דאגה! אסוד הארנב חזר מהגולה עם מפתח לביתו והוא יעזור לאחיו הפלסטינאים לגרש ולהרוג את הציונים. כשנשאל אסוד (אריה בערבית) לפשר שמו ,הוא סיפר כי ארנב זה פחדן אך הוא ינצח ויאכל את היהודים.

למי שלא מכיר, זה התקציר של הסדרת הילדים "החלוצים של מחר" המשודרת בערוץ הלוויני של חמאס (ערוץ אל אקצה) ובה צופים אלפי ילדים פלסטינאים ואחרים מכל העולם הערבי. לילדה המגישה את התכנית קוראים שארה ברחום והיא רוצה להיות או רופאה או שהידית כשתהייה גדולה.

יחי נחול ,יחי פארפור יחי אסוד אללה אוהב אותם!!

http://www.omedia.co.il/Show_Article.asp?DynamicContentID=15649&MenuID=833&ThreadID=1014020

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה הזוי, אנחנו הרגנו, אנחנו מנענו... ואתם לא אשמים בכלום, בכלום!

אם פארפור לא היה מנסה להגניב נשק ותחמושת לתוך הגדה אך ורק ע"מ לפגוע בנו, ולא היה הופך את הבנים שלו לשאהידים מתאבדים, יכול להיות, רק יכול להיות, שהיינו נותנים לו לגור כאן בשקט. אין לך זכות לפנות אלינו בכלל, אין לך זכות. אתה אפס מאופס. אין לך שום זכויות בארץ ישראל וזה מוצדק. אם לא הייתם מנסים (אני לא מכליל, ידוע שיש ערבים טובים; למרות שזה נדיר) להרוג אותנו היינו חיים כאן בשלום. אבל זה לא ככה, וחבל. חבל לכם, לא לנו.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה הזוי, אנחנו הרגנו, אנחנו מנענו... ואתם לא אשמים בכלום, בכלום!

אם פארפור לא היה מנסה להגניב נשק ותחמושת לתוך הגדה אך ורק ע"מ לפגוע בנו, ולא היה הופך את הבנים שלו לשאהידים מתאבדים, יכול להיות, רק יכול להיות, שהיינו נותנים לו לגור כאן בשקט. אין לך זכות לפנות אלינו בכלל, אין לך זכות. אתה אפס מאופס. אין לך שום זכויות בארץ ישראל וזה מוצדק. אם לא הייתם מנסים (אני לא מכליל, ידוע שיש ערבים טובים; למרות שזה נדיר) להרוג אותנו היינו חיים כאן בשלום. אבל זה לא ככה, וחבל. חבל לכם, לא לנו.

anti_semitism_misuse_by_latuff.jpg

blame_hamas_by_latuff2-600x491.jpg

פורסם
  • מחבר

anti_semitism_misuse_by_latuff.jpg

blame_hamas_by_latuff2-600x491.jpg

אחינו אתה צודק הכיבוש משחיט מן היסודדדדדדדדדדדדדדדדדד

פורסם

מה אתה רוצה? יופי של תמונות.

גברים, נשים, ילדים... הכל הולך.

פורסם

מה אתה רוצה? יופי של תמונות.

גברים, נשים, ילדים... הכל הולך.

:hizuk: :hizuk: :hizuk:

מה התמונות האלה אומרות? בשבילי כלום... סתם תמונות הסתה... דבר כזה לא קרה ולא ייקרה... הכל חלק מההסתה הקיצונית הזאת שלכם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים