עבור לתוכן

מחמוד אחמדינג'אד הוא יהודי

מחמוד אחמדינג'אד הוא ? 176 הצבעות

1. 1. מחמוד אחמדינג'אד הוא ?

• יהודי
    • מוסלמי
    • הינדי
    • נוצרי
      0
    • לא משנה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין מצב שהיצור הזה אמיתי.

אבל היו פה כמה יציאות טובות :P

למי אתה קורע יצור אני אדם שליחו של אללה ,מן ללאללה אני שליחו של האל אל יהוד אני יראה לכם דרכי מוסר לכופרים ולא אללה יכה בכופרים

• תגובות 71
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פארפוווווווווווווווור!! תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!11111111111111111111111אחדאחדאחד

הכוכב הכי סקסי בטלוויזיה הפלסטינאית!!

פורסם
  • מחבר

פארפוווווווווווווווור!! תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!11111111111111111111111אחדאחדאחד

הכוכב הכי סקסי בטלוויזיה הפלסטינאית!!

Free Palestine

תצפו בוידיאו מרגש(לא בערבית) ביותר:

אל תבכו

free_palestine.jpg

פורסם

יאללה שכנעת אותי ובתור תומך נלהב של התנועה הערבית עכשיו גם אני אקח תמונה מהעמוד הראשון בגוגל

Free_Palestine_Now.jpg

בשלי אפילו יש ילד, או גובלין, או טרולל... משהו מכוער כזה.

פורסם

אוף, נהייתי רעב כבר מכל הויכוחים האלה..

מה אני אוכל? אממ.............

אני יודע! מה דעתכם על אוזני חזיר מטוגנים, בתוספת מרינדת שוקולד נוטלה אגוזים?? יאמי יאמי!!

TNT אתה בא? תביא גם את פארפור הוא ניראה רע...

פורסם
  • מחבר

יאללה שכנעת אותי ובתור תומך נלהב של התנועה הערבית עכשיו גם אני אקח תמונה מהעמוד הראשון בגוגל

Free_Palestine_Now.jpg

בשלי אפילו יש ילד, או גובלין, או טרולל... משהו מכוער כזה.

כול הכבוד סוף סוף הבנת ,אחינו,תמיד אהבנו את היהודים,Free Palestine

צפו בוידיאו באנגלית מדהים:

פורסם

צה"ל-צבא של פחדנים,יאללה מן ללאללה צומך רק בנו

בכלל לא דיברתי על צה"ל .

אבל עם כבר ,כן אתה צודק אנחנו צבא של פחדנים ,אנחנו (או יותר נכון הממשלה שלנו) חושבת יותר מידיי מה כל העולם חושב עלינו ,ואנחנו מפחדים לתקוף בכוח אותכם בגלל סיבות הומניטריות ,אבל חכה חכה ,ברגע שהמדינה תבין שיש חלאות כמוכה בטוח המדינה (ניצא מנקודת הנחה שאתה לא טרול ) אנחנו נוכל לשחרר את הרסן של הצבא שלנו ,ולהראות לכם מה זה מלחמה .

סתם נתון מעניין שמפקד אחד בצהל אמר : " במהלך מבצע עופרת יצוקה חייל האוויר הישתמש רק ב2% מהיכולת הצבאית שלו " .

אז עם אתה לא רוצה שזה יהפוך להיות 50% כדיי שתשתתק ותתקפל ותלך הבייתה יאחמד מפגר .

(כל מה שנאמר מעלה היה תגובה למצב שבו יהיה פה באמת ערבי אמיתי בפורום שיתמוך בטרור המוסלמי ,אני בטוח שבמיקרה הנוכחי מדובר בטרול שצריך לקבל כבר באן מזמן ).

פורסם

בכלל לא דיברתי על צה"ל .

אבל עם כבר ,כן אתה צודק אנחנו צבא של פחדנים ,אנחנו (או יותר נכון הממשלה שלנו) חושבת יותר מידיי מה כל העולם חושב עלינו ,ואנחנו מפחדים לתקוף בכוח אותכם בגלל סיבות הומניטריות ,אבל חכה חכה ,ברגע שהמדינה תבין שיש חלאות כמוכה בטוח המדינה (ניצא מנקודת הנחה שאתה לא טרול ) אנחנו נוכל לשחרר את הרסן של הצבא שלנו ,ולהראות לכם מה זה מלחמה .

סתם נתון מעניין שמפקד אחד בצהל אמר : " במהלך מבצע עופרת יצוקה חייל האוויר הישתמש רק ב2% מהיכולת הצבאית שלו " .

אז עם אתה לא רוצה שזה יהפוך להיות 50% כדיי שתשתתק ותתקפל ותלך הבייתה יאחמד מפגר .

(כל מה שנאמר מעלה היה תגובה למצב שבו יהיה פה באמת ערבי אמיתי בפורום שיתמוך בטרור המוסלמי ,אני בטוח שבמיקרה הנוכחי מדובר בטרול שצריך לקבל כבר באן מזמן ).

אלכס, אתה באמת לוקח ברצינות את הפישרמייכר הזה?

ויאללה, אם שיכנעת את Moon-Mage, גם אני מצתרף לתמיכה!....Lol

פורסם
  • מחבר

בכלל לא דיברתי על צה"ל .

צה"ל הוא צבא של פושעי מלחמה ראה התמונות לא משקרות:

400_0___10000000_0_0_0_0_0_israeli_soldier_points_his_gun_at_a_palestinian_child_in_hebron_city_2007.jpg

shootingchildren.jpg

פורסם

ילד מפגר ,הוא לא מכוון את הנשק ספציפית על הילד ,בניגוד לחמסניקים שלך ,בצה"ל מלמדים שיש צורך להחזיק בדרך הזו נשק ,זה שמהזווית הזו זה ניראה כאילו שהוא מכוון על ילד לא אומר כלום . :facepalm:

(בבקשה תנו לו באן )

פורסם
  • מחבר

ילד מפגר ,הוא לא מכוון את הנשק ספציפית על הילד ,בניגוד לחמסניקים שלך ,בצה"ל מלמדים שיש צורך להחזיק בדרך הזו נשק ,זה שמהזווית הזו זה ניראה כאילו שהוא מכוון על ילד לא אומר כלום . :facepalm:

(בבקשה תנו לו באן )

מותר לי להביע את דעותי לפי התמונות הללו צה"ל קשה עם ילדים מדוע להתאכזר אליהם תראה את הילד המפוחד הזה הוא צועק מפחד

פורסם

(בבקשה תנו לו באן )

מעבר לכך שניתן לראות בבירור שהחיילים לא במצב ירי ושהרובים לא מכוונים בכיוון של הילדים (או של בן אדם אחר), אפשר בשניה למצוא תמונות של חמאסניקים משתמשים בילדים כמגנים אנושיים, "לוחמי חופש" שיורים על אזרחים ומצהירים על זה בצורה גלויה וכו'. אז, שלא יעבדו עליכם...

פורסם

תראו כמה שטויות הילדה הזאת מדברת

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3397292,00.html

מתי היתה להם תרבות ופאר? זה שהיו פה ביצות מלאות יתושים זה חלק מהתרבות?

פורסם
  • מחבר

תראו כמה שטויות הילדה הזאת מדברת

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3397292,00.html

מתי היתה להם תרבות ופאר? זה שהיו פה ביצות מלאות יתושים זה חלק מהתרבות?

א-זהאר גיבורנו הגדול,שהיד גדול ישחרר את גלעד שליט בקרוב ,בקרוב 1000 פלשתינים ישחוררו תמורת חייל אחד איזה הישג רק אללה הביא עלינו ניצחון כזה רק אללה ,1000 אחים גיבורים יצאו לחופשי בקרוב וימשיכו להילחם בציונים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3784856,00.html

פורסם

מעבר לכך שניתן לראות בבירור שהחיילים לא במצב ירי ושהרובים לא מכוונים בכיוון של הילדים (או של בן אדם אחר), אפשר בשניה למצוא תמונות של חמאסניקים משתמשים בילדים כמגנים אנושיים, "לוחמי חופש" שיורים על אזרחים ומצהירים על זה בצורה גלויה וכו'. אז, שלא יעבדו עליכם...

כן אבל למה עשיתה ציטוט לי ,אני אמרתי בדיוק אותו הדבר כמוך ,הייתה צריך לצוטט את הtnt הזה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים