עבור לתוכן

מחמוד אחמדינג'אד הוא יהודי

מחמוד אחמדינג'אד הוא ? 176 הצבעות

1. 1. מחמוד אחמדינג'אד הוא ?

• יהודי
    • מוסלמי
    • הינדי
    • נוצרי
      0
    • לא משנה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

• תגובות 71
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

TNT2009 תרגע, אל תתפוצץ פה :smile1:

פורסם

אתה כופר לכן לעולם לא יהיה לך הזכות להיות שהיד וחבל

אתה נוצרי, גם אתה לא אמור להאמין בכל השהידים וזה.... חבל.

פורסם
  • מחבר

כופר בן כופר איך אתה מאז להראות לי סרטון של הכופרים המערבייים הללו,מה אם יש אירום שם או הפקרה.אללה אסר על זה,זה אדמה טמאה-אמריקה אדמה של כופרים של הומואיים ! גואל נפששששש

[br]פורסם בתאריך: 3.10.2009 בשעה 16:31:30

אוסף סרטונים של גיבור העם كلمات خالدة تسجل في التاريخ للقائد نزار ريان

פורסם

חחחחחח איזה טרול יא וואראדי!

פורסם

אני יודע שאתה טרול ,אבל אם (באחוז של אחד למיליון אתה לא ) אתה לא ,אז זה מה שאני אומר ...

אתה בשיא הרצינות רוצה להשמיד אותנו ולשנוא אותנו ,אבל באותו הזמן אתה חיי במדינה שלנו תחת החוקים שלנו ונהנה מפירות ההצלחה שלנו ,לדעתי זה epic fail בשביל תומך איסלם :facepalm:

פורסם
  • מחבר

welcome to israel madafaka

http://www.youtube.com/watch?v=tof7xZshe_Q

Welcome toPalestine Madafaka

[br]פורסם בתאריך: 3.10.2009 בשעה 16:52:53

אני יודע שאתה טרול ,אבל אם (באחוז של אחד למיליון אתה לא ) אתה לא ,אז זה מה שאני אומר ...

אתה בשיא הרצינות רוצה להשמיד אותנו ולשנוא אותנו ,אבל באותו הזמן אתה חיי במדינה שלנו תחת החוקים שלנו ונהנה מפירות ההצלחה שלנו ,לדעתי זה epic fail בשביל תומך איסלם :facepalm:

צה"ל-צבא של פחדנים,יאללה מן ללאללה צומך רק בנו

פורסם

say hello to my little firend

:hi:

פורסם

לול

פורסם

אם אתה מתכוון שהערבים הם בדיחה...אז את צודק :xyxthumbs:

פורסם

אין מצב שהיצור הזה אמיתי.

אבל היו פה כמה יציאות טובות :P

פורסם

טרול פרובוקטור קלאסי. התחיל מלבקש עצות על בחורות (למה ששאהיד יעשה דבר כזה - הוא פשוט צריך להתפוצץ וישר הוא מסודר), המשיך עם הודעות הזויות בשרשור על איראן, באחת מהם הוא ציין שחבר שלו נהרג במלחמת לבנון השניה (נכון שגם הרבה אנשי חיזבאללה נהרגו אולם אני מתקשה להאמין שזהו העניין). בשלב מסוים נמאס ממנו והוא המציא עצמו מחדש כפרובוקטור, אם כי אני חושש שהוא ממשיך גם שיטתו המגושמת והילדותית, אפילו שם משתמש חדש הוא לא טרח לפתוח.

הוא ערבי בדיוק כמו שאחמדיניג'אד יהודי. את החדשות והתמונה על פארפור וחבריו הנפיצים מערוץ הילדים של החמאס הוא הביא מאתר חדשות שמזוהה עם הימין (שלא לומר קיצוני), לא בדיוק האתר ששאהיד לעתיד יגלוש בו. פארפור גם לא ממש יכול להיות גיבור ילדות של TNT, הוא דמות מהשנים האחרונות (אלא אם TNT עדיין בן לא יותר מ-13-14, מה שגם סביר)...

הוא אולי יודע ערבית, אבל אני חושד שאפילו את המשפטים שהוא זורק מדי פעם בערבית הוא פשוט מעתיק מאתרים אחרים (תריצו חיפוש על המקטעים שהוא מפרסם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים