עבור לתוכן

מחמוד אחמדינג'אד הוא יהודי

מחמוד אחמדינג'אד הוא ? 176 הצבעות

1. 1. מחמוד אחמדינג'אד הוא ?

• יהודי
    • מוסלמי
    • הינדי
    • נוצרי
      0
    • לא משנה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לפי ynet לאחמדינג'אד יש קרובים יהודים:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3784818,00.html

האם זה ביקורת עצמית על ממלכת ציון שקמה על האדמות הכבושות,ייתכן שהוא נציג אללה לשינוי שמתכרב.אולי זה מראה שהמדינה הזאת היא חטא בפני אלוהי היהודים ולכן אחמדינג'אד בא לשנות את הדברים .אולי השד לא נורע כול כך,אחרי הכול יהודים חיים בשלבה באיראן.

• תגובות 71
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתה מחרטט

הוא בכלל מדת הג'דיי

יש לו לייטסייבר על המכנסיים בצד ימין אתה לא רואה טוב?

פורסם
  • מחבר

מה אתה מחרטט

הוא בכלל מדת הג'דיי

יש לו לייטסייבר על המכנסיים בצד ימין אתה לא רואה טוב?

ג'דיי-אני לא רואה סרטים של כופרים מערביים כמוכם :silly:

whh.jpg

פורסם

אה כן? אז איך ידעת שזה מסרט? אה? אה?

תפסתי אותך!

פורסם
  • מחבר

אה כן? אז איך ידעת שזה מסרט? אה? אה?

תפסתי אותך!

מי לא מכיר,זה שאני ערבי זה אומר שאני מפגר?,אני יש לי yes וגם מוריד סרטים באינטרנט ומכיר ויודע

גיבור ילדות שלי

whh.jpg

פורסם

מה זה הדבר הזה??

זה נראה כמו מיקי מאוס אחרי תגובה אלרגית..

פורסם
  • מחבר

מה זה הדבר הזה??

זה נראה כמו מיקי מאוס אחרי תגובה אלרגית..

זה פארפור גיבור הילדים שלי ושל אחי,הוא לא כופר כדמויות המערביות ומתפללל לאללה כמו מאמין

פורסם

אה פארפוררר! אז תגיד, למה אתה לא אומר... הוא מכיר את לורה?

פורסם

בארבור? זה בכלל עכבר!

פורסם
  • מחבר

בארבור? זה בכלל עכבר!

הנה תקציר של הסדרה :אחרי מותו בטרם עת של פארפור שנרצח על ידי איש בטחון ישראלי אכזר שרצה את אדמת סבו, הוא הוחלף עלידי נחול אך הוא שהיה חולה מאוד נפטר מאחר שהישראלים הרשעים מנעו ממנו טיפול רפואי. אך אל דאגה! אסוד הארנב חזר מהגולה עם מפתח לביתו והוא יעזור לאחיו הפלסטינאים לגרש ולהרוג את הציונים. כשנשאל אסוד (אריה בערבית) לפשר שמו ,הוא סיפר כי ארנב זה פחדן אך הוא ינצח ויאכל את היהודים.

למי שלא מכיר, זה התקציר של הסדרת הילדים "החלוצים של מחר" המשודרת בערוץ הלוויני של חמאס (ערוץ אל אקצה) ובה צופים אלפי ילדים פלסטינאים ואחרים מכל העולם הערבי. לילדה המגישה את התכנית קוראים שארה ברחום והיא רוצה להיות או רופאה או שהידית כשתהייה גדולה.

יחי נחול ,יחי פארפור יחי אסוד אללה אוהב אותם!!

http://www.omedia.co.il/Show_Article.asp?DynamicContentID=15649&MenuID=833&ThreadID=1014020

פורסם

ROFL

לילדה המגישה את התכנית קוראים שארה ברחום והיא רוצה להיות או רופאה או שהידית כשתהייה גדולה.

פורסם

הוא מכיר את לורה?

אני מאחל לשארה הרבה הצלחה, ולא משנה באיזו דרך תחליט ללכת בסוף... השמיים הם הגבול.

פורסם
:lol:
פורסם

זה לא מצחיק..... אני רציני!

שתעלה ותצליח ותיגע בעננים!

פורסם
  • מחבר

זה לא מצחיק..... אני רציני!

שתעלה ותצליח ותיגע בעננים!

אתה כופר לכן לעולם לא יהיה לך הזכות להיות שהיד וחבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים