פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים לפי ynet לאחמדינג'אד יש קרובים יהודים:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3784818,00.htmlהאם זה ביקורת עצמית על ממלכת ציון שקמה על האדמות הכבושות,ייתכן שהוא נציג אללה לשינוי שמתכרב.אולי זה מראה שהמדינה הזאת היא חטא בפני אלוהי היהודים ולכן אחמדינג'אד בא לשנות את הדברים .אולי השד לא נורע כול כך,אחרי הכול יהודים חיים בשלבה באיראן.
פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים מה אתה מחרטטהוא בכלל מדת הג'דיייש לו לייטסייבר על המכנסיים בצד ימין אתה לא רואה טוב?
פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים מחבר מה אתה מחרטט הוא בכלל מדת הג'דיי יש לו לייטסייבר על המכנסיים בצד ימין אתה לא רואה טוב? ג'דיי-אני לא רואה סרטים של כופרים מערביים כמוכם
פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים מחבר אה כן? אז איך ידעת שזה מסרט? אה? אה? תפסתי אותך! מי לא מכיר,זה שאני ערבי זה אומר שאני מפגר?,אני יש לי yes וגם מוריד סרטים באינטרנט ומכיר ויודע גיבור ילדות שלי
פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים מחבר מה זה הדבר הזה??זה נראה כמו מיקי מאוס אחרי תגובה אלרגית.. זה פארפור גיבור הילדים שלי ושל אחי,הוא לא כופר כדמויות המערביות ומתפללל לאללה כמו מאמין
פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים מחבר בארבור? זה בכלל עכבר!הנה תקציר של הסדרה :אחרי מותו בטרם עת של פארפור שנרצח על ידי איש בטחון ישראלי אכזר שרצה את אדמת סבו, הוא הוחלף עלידי נחול אך הוא שהיה חולה מאוד נפטר מאחר שהישראלים הרשעים מנעו ממנו טיפול רפואי. אך אל דאגה! אסוד הארנב חזר מהגולה עם מפתח לביתו והוא יעזור לאחיו הפלסטינאים לגרש ולהרוג את הציונים. כשנשאל אסוד (אריה בערבית) לפשר שמו ,הוא סיפר כי ארנב זה פחדן אך הוא ינצח ויאכל את היהודים. למי שלא מכיר, זה התקציר של הסדרת הילדים "החלוצים של מחר" המשודרת בערוץ הלוויני של חמאס (ערוץ אל אקצה) ובה צופים אלפי ילדים פלסטינאים ואחרים מכל העולם הערבי. לילדה המגישה את התכנית קוראים שארה ברחום והיא רוצה להיות או רופאה או שהידית כשתהייה גדולה. יחי נחול ,יחי פארפור יחי אסוד אללה אוהב אותם!!http://www.omedia.co.il/Show_Article.asp?DynamicContentID=15649&MenuID=833&ThreadID=1014020
פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים ROFLלילדה המגישה את התכנית קוראים שארה ברחום והיא רוצה להיות או רופאה או שהידית כשתהייה גדולה.
פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים הוא מכיר את לורה?אני מאחל לשארה הרבה הצלחה, ולא משנה באיזו דרך תחליט ללכת בסוף... השמיים הם הגבול.
פורסם 2009 באוקטובר 316 שנים מחבר זה לא מצחיק..... אני רציני!שתעלה ותצליח ותיגע בעננים!אתה כופר לכן לעולם לא יהיה לך הזכות להיות שהיד וחבל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.