עבור לתוכן

בעיה בקול בחיבור טלוויזיה למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי טלוויזיה חדשה SUMSUNG 32LCD היא מחוברת למחשב עם כבל HDMI

רואים ממש טוב והכל אבל יש שם בעיה בקול הוא לא מועבר בצורה טובה יש כזה "תסס" בזמן דיבורים.(כשרואים סרטים או כששומעים מוזיקה!!)

הבנתי שכבלHDMI אמור גם להעביר את הקול בצורה טובה אז אני לא מצליח להבין למה זה לא עובד טוב??

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש לעוזרים....

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך?

מה הדגם של כרטיס הקול? (במקרה ויש לך של nvidia, intel)

תנסה לחבר את האודיו לא דרך HDMI , גם אז יש רעש סטטי?

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך: DVI HDCP/HDMI GF9500GT 512MB PCIE

כרטיס קול:הוא מובנה וכתוב בדף של פרוטי המחשב שקניתי 7.1 OB (שמנה ערוצים)

ואיך אני מחבר את האודיו לא דרך HDMI אם אני אחבר אותו בכבל אחר לאחד החיבורים בטלוויזיה זה לא יופיע בסורס אחר<?

פורסם
כרטיס מסך: DVI HDCP/HDMI GF9500GT 512MB PCIE

תבודק שחיבור spdi/f מחובר כמו שצריך (זה כבל שמתחבר מלוח אם לכרטיס המסך)

כרטיס קול:הוא מובנה וכתוב בדף של פרוטי המחשב שקניתי 7.1 OB (שמנה ערוצים)

תתן את הדגם של לוח האם

ואיך אני מחבר את האודיו לא דרך HDMI אם אני אחבר אותו בכבל אחר לאחד החיבורים בטלוויזיה זה לא יופיע בסורס אחר<?

אם זמין תנסה לחבר אם 2RCA את צריך מתאם 3.5MM TO 2RCA

כך היא נראית:

https://www.mycablemart.com/store/images/products/1085_large.jpg

פורסם
  • מחבר

דגם הלוח אם הוא: K)N NEO-F V2 AM2 AMD MSI

יש לי כבל כמו שאמרת אבל כ כשאני מחבר אותו אני לא מצליח להכנס לסורס שלו כלומר הוא נגיד מחובר ביציאה של AV IN בלוויזה אז כאשני מנסה לעבור לסורס של AV IN הוא לא מזהה כלום.. ואין ל חיבור אחר שמתיאים רק למוזיקה בטלוויזיה...

עריכה: הצלחתי לחבר את הכבל שאמרת פשוט הוספתי סתם חיבור בחור הצהוב של הRGB וזה עובד ושומעים הרבה יותר טוב...

אז מה אני יכול לעשות כדי שאוכל גם לראות מהמחשב ולשמוע טוב???

תודה!!

פורסם
  • מחבר

מישהו אני חייב פתרון..

אני אחזור על הבעיה בתימצות אולי יעלה למישהו פתרון:

יש לי LCD שמחובר למחשב בכבל HDMI כשאני שומע דרך הרמקולים של הטלוויזיה שומעים את הצליל עם "תסס" כזה ברקע..

ניסיתי לחבר את הכרטיס קול ישירות לטלוויזיה דרך RCA ואחרי שחיברתי סתם את הRCA הצהוב למשהו אז שמעו טוב..(אבל לא רואים כי אין חיבור ממחשב..)

אז איך אני יכול לפתור את הבעיה ,למה הכבל HDMI מעביר את הקול באיכות לא טובה?? זה לא הכבל עצמו ניסיתי עם כבל אחר וזה לא עזר!! אולי זה איזה בעיה פנימית כאילו שהכרטיס קול לא מעביר טוב אל הכרטיס מסך את הקול? ואם כן איך אני פותר את זה???

שוב באמת מראש תודה לעוזרים....

פורסם

בדקת עם כבל ה - spdif מחובר היטב לכרטיס מסך וללוח אם?

פורסם
  • מחבר

כן הוא נראה מחובר טוב...

עריכיה:

שומע ששיחקתי שם עם החיבורים וזה נראה שכאילו אחד התקעים שעל הלוח לא עובד או אחד הכבלים: יש שם כבל שור ולבן שאני מחבר את הלבן לבד שומעים (עם הבעיה אבל שומעים) כשאני מחבר רק את השחור לא שומעים כלום ניסיתי להחליף הין התקעים לכבלים ואז לא שומעים בכלל..

איך אני יכול לבדוק אם הבעיה באמת שם איך אני בודק שהכבל הזה טוב או שהתקע על הלוח אם עובד כראוי?

פורסם

את החלק הלבן אתה מחבר לכרטיס המסך?

ואת השחור ללוח אם?

האם בדקת שהפינים השחורים מחוברים כמו שצריך? תבדוק במדריך המשתמש של לוח האם באיזה צורה לחבר SPDIF out

ניסית לראות עם עידכון דריברים עוזר?

אתה משתמש במתאם המקורי של nvidia? או שעל הכרטיס מסך יש חיבור HDMI?

תבאי דגם של לוח אם (כך נדע מה הדגם של כרטיס הקול):

http://www.cpuid.com/pcwizard.php

פורסם
  • מחבר

זה הכרטיס מסך: K9N NEO-F V2 AM2 AMD MSI והכרטיס כול לפי מה שאני מצליח להבין הוא של REALTEK

אני משתמש במתאם המקורי שקיבלתי עם הכרטיס מסך..

לא הצלחתי להבין למה נתת את האתר?

פורסם
  • מחבר

הקפצה...

בבקשה איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת של ה"תסס" הזה זה משגע אותי...

פורסם
  • מחבר

שוב הקפצה

עברו כבר יומיים מהקודומת ואין התקדמות ואני לא יכול לראות סרטים מהמחשב זה פשוט בלתי אפשרי לשמוע ככה...

אז בבקשה אני חייב עזרה..

פורסם

איזו טלויזיה זו?

לאחי יש סמסונג 330A וגם שם שומעים גרוע בחיבור HDMI (גם בחיבור ממיר HD של הוט)

פורסם
  • מחבר

le32B450 ושאני מחבר את הממיר של הוט אומנם לא דרך HDMI יש לי ממיר רגיל אז דרך RCA שומעים טוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים