עבור לתוכן

BSOD ב Windows 7

Featured Replies

פורסם

לאחרונה יש לי מלא מסכים כחולים ולא משנה איזה ווינדוס אני מתקין..(פשוט 7 הכי פחות קורס)

והכל זה התקנות נקיות... לרוב אלו מסכים בלי שם קובץ כשהשגיאות הם 0x000001e או 0x000001a והBSOD לא מצליח לשמור קובץ DUMP

מצאתי קובץ DUMP אחד והכנסתי אותו לקובץ ראר ביחד עם בדיקות של OCCT של שעה וטמפרטורות בזמן מנוחה...

המפרט שלי בצד ימין אשמח אם תעזרו...

עריכה:

במשחקים ובסרטים(בעיקר HD) המחשב לפעמים נתקע עם צבעים מוזרים ומחורבשים והסאונד גם נתקע או שהוא עושה ריסטרט פתאומי...

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני מאוד מהמר פה על זיכרונות פגומים. ניסית להריץ memtest בכמה לופים לפני שכתבת פה?

פורסם
  • מחבר

הרצתי במשך יומיים.. לא היו בעיות..

פורסם

אני גם מצטרף לעניין הזכרונות היות והם בדרך כלל הגורם הראשי לBSOD, הגורם השני הוא התנגשויות חומרה

אבל במקרה שלך לא נראה לי אף אחד מהם

תבדוק טמפרטורות של כל הרכיבים במחשב אפילו של הארד דיסקים למיניהם.

אתה טוען שבמשחקים ובסרטים ברזולוציה גבוהה הוא קורס ועושה לך צבעים, זה קורה בדרך כלל כשהרכיב מתחמם, אי אפשר לשלול גם אפשרות של זכרון כרטיס מסך פגום.

אני רץ כבר חודשיים כמעט עם ווינדוס 7 ולא הייתה לי אף בעיה איתה.

תנסה תוכנה בשם orthos היא יכולה לעשות מבחני מאמץ לזיכרון ולמעבד בנפרד וביחד אולי תוכל להגיע למקור הבעיה

פורסם

ההימור שלי בא לא כתוצאה מזה קיבלת מסכים כחולים אלא בגלל שהstop codes שלך קשורים רק לבעייה פיסית בזיכרונות.

פורסם

נשאר לשאול אולי בכמה סלוטים של זכרון הוא משתמש

ואז לעבוד בשיטת האלמינציה וכל פעם לבחון רק אחד מהם (אם אכן יש לו כמה אחרת בעצם המשחב לא היה עולה אף פעם)

וכך תנפה איזה מהם לא עובד

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצאתי את הבעיה...

לא זיכרון ולא זיכרון כרטיס מסך ולא זיכרון מטמון ולא זיכרון באפר!!!

הרדיסקים תקולים (שוב.. בפעם השלישית בתוך כשנה)

מישהו יכול לשער למה המחשב שלי שונא הארדיסקים?

ואני עוד מפנק אותם עם ספק של אנרמקס ומארז של ליאן לי עם בולמי זעזועים לויברציות להארדיסקים ו2 מאווררי 120 מ"מ עליהם וגם הורדתי 2 הארדיסקים של IDE בגלל הכבלים שלהם ועשיתי - הארדיסק רווח הארדיסק רווח הארדיסק רווח הארדיסק רווח...

פורסם

מזל נאחס

טמפרטורות גבוהות

לך תדע

לי יש 3 הארד דיסקים

אחד בן 6 שנים

השני בן 4 וחצי ושניהם במצב מעולה 97% ביצועים

והאחרון בן פחות משנה וחצי והכי מתקדם נמצא במצב של 51% מהבריאות שלו

לך תבין

פורסם

לפי דאמפ בעיה שלך iaStorV.sys

שזה דרייבר של אינטל ל SATA .

פורסם

מזל נאחס

טמפרטורות גבוהות

לך תדע

לי יש 3 הארד דיסקים

אחד בן 6 שנים

השני בן 4 וחצי ושניהם במצב מעולה 97% ביצועים

והאחרון בן פחות משנה וחצי והכי מתקדם נמצא במצב של 51% מהבריאות שלו

לך תבין

היי הייתי רוצה לדעת איך יש לך את הנתונים האלה.

יש לך איזשהי תוכנה שבודקת את ההארד דיסקים ונותנת לך מה אחוז התועלת שלהם או מצבם התקין?

אם כן אשמח לקישור!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים